Počet zobrazení stránky

neděle 22. listopadu 2009

Zločinci "rokovali", VESELILI se a "vzpomínali "






Vzpomínám si, jak jsem krátce po tajemných kontech a jiných politickch srabovinách ODS v druhé polovině devadesátých let minulého století jako člen VL se zmínil o ODS coby zločineckém spolčení na politické bázi. Tehdejší předseda Martinvský se tomu názvu velice srdečně zasmál a řekl, že je to trefné.
Dnes bych si s tímto člověkem asi neměl co říci, jeho idealismus se přeměnil v ekonomický pragmatismus s je nakonec nepřímo s tímto spolkem jedna ruka.

Tento víkend proběhl vrcholný orgán tj. KONGRES této nejsilnější /údajně/ pravicové strany . Sledoval jsem tuto událost opravdu jenom okrajově, prototže mne pakážnikdy nezajímala a když ,tak jenom jako cíl posměchu ! Ani jsem netušil, že tato politická chátra , která své nejlepší lidí raději deleguje do Bruselu a zde zůstává jenom čecháčkovský hnuj přemýšlející o tom ,jak lést USA do zadku, vést proti-ruskou kampaň a pak se diví, že jim Z.Brezinski řekne, že je to parta politických idiotů.

Mluvím-li o nejlepších lidech, tak určitě nemám na mysli hoschštaplera a míchače lepidel Zahradila, ale pana Tošenovského a pana Fajmona apod.

Na tomto mentálním mejdanu mne zaujalo několik věcí. Krajské sněmy měly keců jako opice čůrání a když přišlo k lámání chleba, tak držely hubu a nakonec to co požadovaly jim Tupohlávek splnil tím, že to navrhl sám. Oportunisti typu Béma či exministra zemědělství Gandaloviče možná něco "šili " v zákulisí,ale jinak stáli v jedné řadě, jak se na bolševickou partaj sluší a patří !

Notně opotřebovaný fýrer běhajíce ještě před půl rokem před italsými sociálními pracovnicemi dole "bez", složivše mandát poslance bez jakékoliv konzultace a dnes bez Dalíka, který splnil svoji špinavou práci působil dojmem unaveného vladaře, který chce zavelet k poslední zteči a přitom čeká, kdo mu dá ránu z milosti. Samozřejmě že nikdo, protože kdo by se s ním špinil a jelikož se dá předpokládat, že volby v příštím roce vyhraje levice ,tak bude dobrým obětním beránkem .
Ono když se dneska člověk podívá na variaci lži-doktora Bendu-Bondyho a některé další, tak si položí tři základní otázky filozofie a najde-li na ně odpověd´d, tak přemýšlí o emigraci ,vnitřním exilu či oběšení !!!!!!!!!!!!

První den jejich sněmu proběhl kromě jiného tak, že dvě hodiny před ukončením řádného jednání se většina delegátů odebrala na jakousi žranici a sál byl poloprázdný.
Co mne pobavilo ještě víc, kdyždruhý den tato parta utrápenců si pozvala jakýsi soubor, který jim sehrál parodii na léta vlády s beranicí dýmkou v zubech. Já se jenom bavím tím, že notná část těchto landknechtů by v případě, že jejch nomenklaturní tatíci nepředali moc zednářské partě Ch-77 a fešákům z PrgÚ, tak dnes jich spousta je členy KV KSČ či vrcholných orgánů SSM. Nelze vyloučit také jejich splynutí s ekonomickou nomenklaturou ................Toto řekněme cynické zamyšlení nemá jinou ambici, nežbýti jistou reflexí další hlouposti v podání politické strany, která patří mezi dvě nejsilnější !!!!!!!






Žádné komentáře:

Okomentovat