Počet zobrazení stránky

pondělí 16. listopadu 2009

Blbnu, blbneš, blbneme..................


Pošlušně hlásím, bývalý zeměpáne -mysleme si, že svět stojí na "lidských prrrávech" a vitězství je NAŠE. Váš ordonanc Josef Kronus Švejk !
Tak jsem tak rozmýšlel , jak změnit politickou mapu naší banánové Chazarie, uspět tj. navázat na jistou tradici a přitom nedráždit mocné !A už to mám -založím Stranu mírného pokroku  a /rozkroku / v mezích zákona ,dodržím trendy doby a byl by v tom čert, aby zpitomnělý goj schopen generovat podporu spolku jménem TOP 09 více jak 10 % nám nedodal alespoň nutných 5 % . S chutí do toho a polovina je HOTOVO !

takže začínáme :

Z doby "Strany mírného pokroku v mezích zákona"


Kategorie: Beletrie ,Humor

Mladá fronta, 1956, obálka mírně ušpiněná, okraje otřepené, jinak velmi dobrý stav

Cena: 40Kč


DSCN8572.JPG

Tím bychom měli zdroj ideí a stanovy, čestného předsedu a teď, jelikož předpokládám, že naše hnutí bude mít hlavně oporu v blázincích a pivnicích, použil jsem následné materie Strany ledvinové koliky / která si eufemismem říká Strana práv občana/ ke způsobu utváření ZO. Proč objevovat objevené, že milí přátelé ?!  
6.11.2009
1.  Zorganizujte setkání minimálně tří (3) příznivců Strany Práv Občanů.

2.  Na tomto setkání založte Přípravný výbor (PV) pro vznik Místní organizace (MO) SPO.

3.  Členové PV nemusejí být ze stejné obce. Podle připravovaných stanov SPO nemusí být členové SPO organizováni v MO podle místa bydliště.

4.  Vyberte mezi sebou Koordinátora PV.

5.  Na adresu info@pratelemilosezemana.cz nebo na adresu Občanského sdružení Přátelé Miloše Zemana, Opletalova 23, 11000 Praha 10 zašlete informacemi o založení PV.

6.  V této informaci uveďte: jména a příjmení, data narození členů PV, kontakty (email, telefon, korespondenční adresu), místo, kde byl založen PV (obec, kraj). Uveďte též jméno vybraného koordinátora.

7.  Krajští koordinátoři budou bezprostředně po zahájení své činnosti kontaktovat místní přípravné výbory.

8.  Kontakty budou převážně probíhat mezi krajským a místním koordinátorem.

9.  Vyčkejte na registraci Strany Práv Občanů na Ministerstvu vnitra.

10.  Po registraci obdržíte další informace jak transformovat PV na místní organizaci.


 
 V těchto "kryptogramech" je zakodováno místo našeho ústředí a našich " nepřátel" . Lidé bděte,ale neblbněte !





Pokusím se navázat kontakt   s dnes toliko proponovanými organizacemitzv.minorit -Volební program Romské občanské iniciativy ČR
Stranou, která se již ve svém názvu hlásí k hájení zájmů Romů, je Romská občanská iniciativa ČR (ROI). Tato strana již měla v parlamentu své zastoupení. Také letos vstupuje do volebního klání. Kandiduje pouze v Moravskoslezském kraji.
Ve svém programu se hlásí k tomu, že romský národ je národem svébytným, který má svou kulturu, tradice a zvyklosti, které jsou pro každého Roma prioritní věcí s respektem vzájemné rodové úcty. Prohlašuje, že by ČR v rámci začleňovaní do EU měla provést změny platných právních předpisů s ohledem na rovné postavení Romů a národnostních menšin žijících v ČR a přizpůsobit české právo k právům členských zemí EU, které důrazně a spravedlivě postihuje jakékoli diskriminace. ROI ČR staví svou politiku na principu rozvoje a integrace Romů s dodržováním Základních lidských práv a svobod, ochrany národnostních menšin žijících v ČR s odstraňováním společenské diskriminace a diskriminace byrokratické.

Závěr - aby i gender hlavy měli recht, včetně posledního nápadu ministra pro rasovou záš´t a jiné šilenosti, tak budeme držet paritu na KL. Sám půjdu příkladem - druhé a třetí místo ve středních Čechách obsadí nebožka a její muti. Bude to opravdu " VÁHA "- obě mají téměř čtvrt TUNY a dovedou o rozum připravit dokonale !

 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat