Počet zobrazení stránky

pátek 20. listopadu 2009

Novinářský ksindl.............................

Asi mne těžko může někdo vinit ze sympatií k NS. Možná zase až budou mít duo Šouletová a papánek jednoho nacíka pod kulichem,tak budou tvořit konstrukce typu -maskovaný faschos,Švehla jako legenda a podobné projevy intelektuálního kretenismu....ale in media res !

Škola má být apolitická. Učitel je ale i na kandidátce Národní strany




4. června 2009  14:51

Vadilo by vám, kdyby vaše dítě učil stranicky angažovaný učitel? A co kdyby byl členem KSČM nebo Dělnické strany? Zákon tomu nebrání, pokud neagituje ve škole. Do eurovoleb kandiduje zhruba stovka kantorů. Jeden z nich dokonce za krajně pravicovou Národní stranu.
foto: Profimedia.czIlustrační foto
Spojení pedagog - politik nepovažuje středoškolský učitel Patrick Ungermann, kandidující za Národní stranu, za kontroverzní.
"Učitel v politice, to není signál pro ředitele škol, že by měli takové lidi vyhazovat. Naopak, měli by si je držet, protože dokazují, že i mimo práci mají zájem o veřejný život, chtějí vést s veřejností rozpravu, a to my si vlastně ve škole neustále trénujeme: nejenom vyučovat, ale působit i formou dialogu," řekl iDNES.cz Ungermann, který je bez politické příslušnosti a na kandidátce Národní strany obsadil 16. pozici.
Tato krajně pravicová strana, o jejímž zrušení uvažuje ministr vnitra Martin Pecina, na sebe naposledy upozornila právě v souvislosti s eurovolbami. Česká televize a Český rozhlas odmítly vysílat její spoty, slibující "konečné řešení cikánské otázky".
Za osm let kantořiny vystřídal Ungermann několik středních škol. Nyní učí angličtinu na Střední škole řemeslné v Jaroměři. Sympatizantem Národní strany je podle svých slov "delší dobu než učitelem". "Učitel a politik, který navíc kandiduje do instituce (Evropský parlament, pozn. red.), která je stále více rozhodující, to je nádherná kombinace," míní.

Tuto propaganud přineslo i.Dnes pře volbami do EP. Samozřejmě, že ten článek není přetažen celý a autor tohoto rádoby aktivistického hnoje ihned rozvijí spekulace typu - škola a politická propaganda, nevhodný učitel ?, ví o tom nadřízený / mezi tím se ten gesindel  stačil postarat o to, aby se to dozvěděl / a ve finále i tak rezerovvaný politolog, jako je dr. Lebeda si "přisadil" -byť v obecné rovině. 

Což o to, v Čechách většinou mají největší starosti Ti, kterým na postelí svítí červená lucerna, jejich děti jsou často ozdobou patologie non plus ultra / junioři Mathé, Rychetský, jau jau atd/. Ovšem zde se neš´tourá, protože by devotní novinářská sebranka mohla dostat velice rychle přes prsty a někdy i pře svůj RYPÁK . No nic, čas trhnul oponou a já věřím, že Mgr. Ungerman učí dále. Já bych se tímto mužem ani apriori nezabýval ,kdyby nevznikla vcelku půvabná a absurdní situace zároveň.

NS se aktivitami MNS opakovaně hlásí ku kalichu autor: Mládež NS

Toto dnes zveřejnila NS na svém portálu. Ano, je to dotyčný Mgr. Ungerman, který byl toliko pranýřován tím novinářským blb....

O co vlastně jde - sleduje-li člověk pozorně aktivity těchto trosek českých šovinistů, tak zjistí, že vlastně jejich KrO -HK pod vedením dosti najivního,ale snaživého pana Panenky organizuje přednášky, ve skterých je adorován český mýthus a omyl zároveň -tj. pojetí dějin v duchu Kalicha coby hnutí proti Němcům, katolíkům ,cizí šlechtě atd. Nakonec je to jenom špatná plagiace politické propagandy Suverenity. A jsme u jádra pudla - za co by chtěli ti novinářští landknechti vyhazovat pana Ungermana ze školy - že šíří mýthus, který je součástí kolektivního vědomí českého národa a téměř oficiální ideologií českých historiků plédujících pro TGM , Husa, Komenského atd.......... To že i dnes se Šouletová při svém opětném tažení otřela o toto rezidium českého politického nacionalismu je u ní přímo signifikantní !

Bohužel mám obavu, že po odchodu Edelmanové, politického se odpotácení Skácela a ztracení se nějak ůvelitele " NG " Kubíka to těžko tato parta někam dotahne, pominu-li ty 2 melouny dluhu. Verner sice slibuje "světlé zítřky ",ale jeho argumentace je stupidní jako je on sám a opět jsme na začátku !

Kalich
 

Žádné komentáře:

Okomentovat