Počet zobrazení stránky

neděle 15. listopadu 2009

Trochu spekulace...................


Kdo je Marek Dalík?

Marek Dalík je předsedou představenstva firmy New Deal Communications, a.s.
V letech 1989 až 1993 studoval na gymnáziu Elgartova v Brně. Poté vystudoval politologii na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze; při studiu v letech 1994 až 1997 pracoval jako stážista v Kanceláři prezidenta republiky. Od roku 1999 byl Topolánkovým poradcem, v lednu 2000 si založil public relations agenturu New Deal Communications, v roce 2003 se stal členem ODS. Miroslav Topolánek jej měl jako svého tajemníka do září 2009.

Tolik oficiální PR našeho toskánského šuhaje. Dnes dle svých slov se stáhl do ústraní a zřejmě bude podnikat -nakonec zabezpečen je dobře a sociální kapitál nekonečný !

Bohužel v naší postkomunistické banánové Chazarii jsme si již téměř zvykli na to, že naši mocní, jakoby neměli minulost. Nevíme nic o jejich rodičích, sourozencích, aktivitách , členství v tajných společnostech leckdy maskovaným činností v různých Rotary clubech apod. Podobně lze vzhlíže i na jejich tzv. humanistickou činnost v rámci zednářských rezidentur / viz Adra /, filantropii všeho druhu atd. 

Sleduji-li podobnou situaci v západní Evropě / např. Belgie ,Francie či USA, tak tam takovéto věci jsou přímo nemyslitelné a když ano, tak novináři velice rychle vědí , co dělat ............./

Přiznám se, že původně jsem Dalíka považoval za velice chytrého ,všehoschopného politického gaunírka, který si vodí Topolánka na šnůře dle svých představ. Pak jsem ale začal o věcech více přemýšlet a začal shánět informace z oficiálních pramenů. Že tyty jsou upraveny tak, aby nevrhly na nikoho stín, toho jsem si vědom,ale i tak mohou něco signalizovat. 
Dovoluji si tvrdit, že zlomovým okamžikem v životě tohoto pána byla tvz. stáž v KPR Havla. Ona není stáž jako stáž a ono mohlo dojít k průpravě toho, jak ze strany pravdo-láskařů připravit výsadek do lůna politické strany, která je tak trochu mimo jejich kontrolu. Zní to možná fantaskně,ale z historie známe mnoho příkladů, kdy platí -pane Vaše teorie je tak šílená, že ona jediná bude asi nejblíže pravdě.......


10 let tento muž se podílí na velké manipulaci Topolánka. Připraven na mnohé z technologie moci zná a později se i detailně seznámí se vším, co je "topolánkovské " .Bohužel jsem v OŘ nevyhledal či spíše nenašel nic, co by se týaklo jeho firmy ke dni 13.11.2009. Zřejmě asi velice rychle byla vymazána. Tuším, že od roku 2003, kdy je jeho "guru" předsedou ODS, se stává též členem této partaje. Zase o krček blíže moci být tzv. legitimně u toho a pomalu se dopracovávat k danému cíli, který mu byl zřejmě uložen. Pravdo-láskaři pracují s několika-letou vizí dopředu a oni moc dobře věděli, že ODS a Klaus na Hradě budou velkým problémem při ratifikaci LRS. Nemá cenu se zabývat událostmi posledního cca půl roku. 

Cíle bylo dosaženo - ODS zpacifikována, Topolánek mimo hru a znemožněn, Dalík tzv, odchází, LRS přijata ! Ostaní jsou jenom už věci ,které jdou samospádem a mají jistý "dozvuk ". Píši tyto řádky spíše silou intuice a mám velice málo in concreto exaktních skutečností, o které bych svoji teorii opřel ! Ale nakonec tento článek není o přesvědčování, jako spíše jistým motivem k zamyšlení.................  

 

Žádné komentáře:

Okomentovat