Počet zobrazení stránky

středa 11. listopadu 2009

Mezi řečí..............


Na webu NSj začal občas publikovat "převychovatel" členů DS Mgr. Malý, kterému se jeho žáci odvděčili tím, že ho vykopli..............
Trochu připomíná dalšího exota jménem Bacika, který zase tak intenzivně převychovával členy NK, že jeden z nich dnes sedí za katrem za pokus o několika-násobnou vraždu. Já tyto blby nebudu nějak konfrontovat -ani na dálku - s pojetím viny dr. Jaspera-, to nakonec není ani předmětem tohoto krátkého zamyšlení.

On zřejmě tento lumen se stal členem dalšího komického seskupení na národní scéně s ctihodným názvem Národní sjednocení. Mne bohužel těžko asi někdo vysvětlí vnímání světa tohoto pána, pro něhož katolický kříž na svých koncích se mírně "kroutící " ve svastiku je programem !

Je již legendární, že coby člen vedení DS vcházel do putyky se zdviženou pravicí a řval - Na stráž ! Nakonec blbů byla česká národní scéna vždy plná. Posledním výronem kromě jiného bylo tlachání ex-předsedy NDS a defraudanta odsouzeného za podvody spojených s tímto logem na jakémsi shromáždění DS v Praze, kde před kamerami ČT "podával" trestní oznámení. 
Prostě vůl vedle vola a magor na druhou coby "program "!   

Když si jenom vybavím, jakým vývojem tato historická značka prošla od roku 2002, kdy jsem jako člen PV opustil s integrálními katolíky její sjezd, když začal zase Mge. Skácel zkoušet ty svoje triky, tak mohu jenom konstatovat, že ona dnes připomíná holku z poslední hospody, která dá každému, kdo si řekne !!!!!!!!!
Nakonec, žádné překvapení. vemu-li v potaz, že členem jejího nejuzšího vedení je mírně přičmoudlý apologet současného zeměpána, který chodil českými ulicemi a řval -Bílé Čechy - !

Žádné komentáře:

Okomentovat