Počet zobrazení stránky

čtvrtek 19. listopadu 2009

Vítejte pane WILDERSI , snad nedopadnete jako p.D.Duke

Na toto přísloví si vždy vzpomenu, když naši pravdo-láskaři a jejich ekipa a klony jsou šílení z toho, že jimi konstruovaný svět dle idových zhovadilostí a útoku přoti řádu vytvoří obranné mechanismy a oni najednou zcepení a ztopoří se .......

.Sotva senátor Oberfalzer pozval předsedu druhé nejsilnější strany z Holandska do ČR, tak už začínají lžihumanisti kvičet. Známe už to zpaměti jejich slovník -homofobie, xenofobie, hranice svobody má svoje hranice atd. Jmenovat ty výtečníky v případě pana Wilderse nemá smysl - jenom namátkou Diensbier st., jakýsi Hamáček z ČSSD, samožejmě připodělané vedení ODS unisono se od věci tzv. distancuje a tvrdí, že je to věc pana senátora. 

Já sice už nevím, jak těm politikým hňupům a jejich novinářským nohsledům vysvětlit, že tvrdíme-li, že chceme demokracii, pak musíme též říci, že legitimací demokracie jsou volby a pan senátor Oberfalzer byl do Senátu zvolen VOLIČI a pan Wilders se stal poslancem EP také zvůle voličů země tulipánů . Už tady zase rezonují pokusy jakých si  politbyr a jiných samozvaných křiklounů, kteří nejenom nám, ale i voleným zástupcům chtějí určovat mantinely. Ty určuje jenom soud, nikoliv mínění svobodných zednářů a jim podobných.

Pro mne návštěva tohoto politika je nejenom barometrem míry demokracie ale a to hlavně schopnosti našich elit pochopit:Že pan Duke byl vyhoštěn nezákonně a jenom se těším,až jeho právní zástupce zažaluje Policie ČR jednající na objednávku těch, které raději nebudu jmenovat. Dále je pro mne tato návštěva zajímavou proto, že přinese autentickou zpětnou vazbu ze země, kde se projekkt multikulti vymykl kontrole a začíná býti součástí vnitřních bezpečnostních rizik země tulipánů. 
A nakonec a to upřimně lžihumanističtí křiklouni - pan Wilders je jedním z principialních sionistů a v Izraeli to řekl několikrát. Dokonce v některých kruzích integrálních nacionalistů v Evropě jepovažován za trojského koně sionistického státu coby taktiky rozbrojů proti EU .Ano té, která má na Blízkém východě svoje zájmy a občas to dá Izraeli zřetelně najevo !  

Žádné komentáře:

Okomentovat