Počet zobrazení stránky

pátek 27. listopadu 2009

Konečná vystupovat ! I vy pane, co jste usnul a ve voze se nekouří, ani dýmka !


Do sálu pražského Top hotelu svolal delegáty prvního sněmu strany TOP 09 zvuk lesního rohu. Kalousek seznámil sněm s činností přípravného výboru. Ten stranu řídil od založení dodnes. Zdůraznil, že strana, která nyní soupeří o třetí příčku voličské přízně s KSČM, vznikla před několika měsíci jako výsledek "snění několika docela frustrovaných lidí".






Skočte si s nimi !




Tak se mi doneslo, že TOP 09 bude mít atraktivní volební kampaň. Bude nesena v duchu SKOČTE si s NÁMI ! Původně jsem se domníval, že půjde zhruba o to, že chrupající kníže coby bílý kůň Kalouska a jeho ekipa v národních dresech bude skákat a křičet, cituji : „kdo neskáče, není Čech“. Toto jsem odvozoval od jejich národní trikolory ve znaku TOP 09.
Ovšem jak snad říkal starý rabín „vše je jinak“ (původní verze citátu je přiřazována jakému šlechtici). K mému překvapení půjde o skákání padákem. Ti méně sklerotičtí si určitě vzpomenou na padáky z éry páně Kalouska coby ministra obrany, kdy se na padácích snad dva lidé zabili a Kalousek a jeho věrní na MO tento nákup pro A ČR posvětili !
Návrh TOPu 09 prý spočívá v tom, že jednotliví lídři KL budou mít na sobě padáky a umožní skupinový seskok se svými voliči. Výsledek je sice nejistý co do následků, ale já věřím, že i tyto následky bude umět svatoušek Kalouskovic zpeněžit ! Ono se dá nakonec obchodovat s čímkoliv, i s lidským neštěstím !
Snad tedy dojde konečně k využití nepotřebných padáků a k vyzkoušení odvahy těch, kteří chtějí očistit českou politickou mapu. Nakonec český volič zpitomnělý každé čtyři roky jiným volebním trikem přistoupí v zoufalství na cokoliv, tudíž i na shora uvedené !
Šťastný let fešáci!
K hromadným seskokům se prý chystají i členové spolku SpolečnostiObčanůHomoOrientace. Prý tak blízko ještě k sobě neměli a volný pád je adrenalin a vyvrcholení v jednom !

Žádné komentáře:

Okomentovat