Počet zobrazení stránky

úterý 24. listopadu 2009

Výzva všem ZEŤÁKůM a těm, kteří mají tchýní plné zuby a chtějí je OBĚTOVAT !

Tchýně:problém

Volně přeloženo -rizoto z "hovězí " hlavy !


Kráva. Foto tchýně se vším všudy !






Průběh prasečí chřipky od infikace


  • inkubační doba: několik hodin až 2 dny
  • první příznak - horečka
  • do 24 hodin - množení virů vrcholí
  • do 48 hodin je možné nasazením antivirotik omezit množení viru
  • po 4. dnu už není chřipka nakažlivá
  • po 5. dnu se množení viru zpomaluje
  • 7-14 dní - uzdravení při nekomplikovaném průběhu
Infekce virem začíná na sliznicích. Virus se namnoží velmi rychle - cca během 4 hodin. Příznaky se projeví téměř okamžitě - někdo může určit začátek nemoci prakticky na minutu. Najednou se cítí špatně. Pak se projeví první příznak chřipky, horečka. Množení virů vrcholí během 24 hodin a pokračuje dalších 24-48 hodin. Pokud se během prvních 2 dnů onemocnění nasadí antivirotika, může to průběh nemoci příznivě ovlivnit.
Po 5. dnu od prvních příznaků se množení viru znatelně zpomaluje a pacient se začíná uzdravovat.


Pánové Pánové dostávám se k meritu problému. Světem jde výše uvedené onemocnění. Dle tvrzení novinářů bude asi konec světa. Moje bývalá tchýně, které jsem slíbil konopí a větev byla a ona ještě je BABA jedu. Navrhuji další společný postup. Necháme je odlovit hygienickou stanicí za spolupráce odborníků ze zologických zahrad či zemědělských farem. Budou izolovány a jejich kreteniozní JED bude odebírán. Ihned bude aplikován jako očkovací sérum nemocným s výše uvedeným postižením. Jelikož se jedná o nekompromisní sérum ,budou jím jenom očkovaní tvrdí chlapi jako horníci, vojáci speciálních sil, zásahovky poldů atd.

Spláchneme dva problémy jedním vrzem a konečně v ČR bude platit to, co je na standartě presidenta REPUBLIKY --- PRAVDA  VÍTĚZÍ !!!!!!!



Žádné komentáře:

Okomentovat