Počet zobrazení stránky

úterý 17. listopadu 2009

Blouznění po "česku "


Mesiášské poslání neocons skončilo !

Na blogu Týdne jisté Mrg. T. se objevil pamflet, který má notně patetický název Výzva občanů........Já ho nebudu tapetovat,on za to nestojí. Signatáři jsou vesměs její blízcí spolupracovníci. Trochu mne překvapil podpis paní Zdeny Mašínové,ale ono asi i v jejím případě tonoucí se stébla chytá !

On je v zásadě výronem bezmocnosti a symptomem frustrace těch, kteří mají nějak geneticky zakodováno mesiášství a revoluce všech odrůd. Jeho pokus o diagnostiku stavu věcí veřejných je pouze konstatováním obecně známého a toho, co jsme slyšeli v mnoha variantách v letech 1999--2000 od pana Cibulky, ing. Hromádkové, dr. Sládka a dnes v podobě skučení zneuznaného exposlance ODA ing. Hofhanzla. To že varování pánů Cibulky a Sládka nebral nikdo vážně, tito byli permanentně ostrakozovaní a dehosnetovaní je také známo. Snad určitou náplatí pro ně může být skutečnost, že počátkem letošního roku vcelku obstojný politický komentátor B.Doležal připustil, že se jejich hlasům mělo naslouchat.

Dále je zde velice zřetelný pokus o již recidividní intošské plky či spíše návody v podobě plků jak z celkové šlamastiky ven. Vše již připomíná Děkujeme odejděte, Lípu i proslulou televizní krizi. Jenom to intelektuální a logistické zabezpečení těchto "trockistů " je na mnohem  slabší úrovni ! Troufám si tvrdit, že kdyby některé sentence z tohot pamfletu pronesl někdo z vedení DS na náměstí, bude volán ve smyslu § 158 TŘ volán k výslechu -podání vysvětlení. Ono si stačí vzpomenout na nebohého A.Brichtu a jeho ...Cikáni kradou kola..........


To že nám vládne duchovní lumpenproletariát s visáží pasáků a prostitutek, to už jsem napsal před rokem. Že není horší vlády, než národa který si ji volí a nakonec každý národ má takovu vládu jakou si zaslouží nám již sdělil před 21 lety současný ministr pro rasovou záš´t a jiné neplechy proti společnosti. Že on sám se stane členem politického chlíva, s tím asi ani nepočítal a je to jenom následek řízení prozřetelnosti. 1/3 členů vlády bývalí bolševici, jeden dokonce v jistém smyslu zneužil pravomoc coby veřejný činitel HJ při potlačování práva na stávku ......mám pokračovat ?


Co už je jenom vrcholem celé komedie těchto "trockisto-neocons", že mezi nimi tj. těmi, kteří vyzývají společnost je JEDNA, která tuto nazývá hromadně nacisty, selektivně tlustými šumudlanými blondýnami a jednotlivě rozhoďnožkami či holkami z E 55. Poté nám asi třikrát sdělí, že tuto společnost opouští a stahuje se do vnitřího exilu,aby nakonec po těchto eskapádách znehodnotila i tak pofiderní akt svým podpisem . Gratuluji !!!!!!!!!!!


Žádné komentáře:

Okomentovat