Počet zobrazení stránky

úterý 17. listopadu 2009

Opakují se nám dějiny ...................?????????????



Vypadá to, že kožené zástěry možná dosahnou svého cíle. ž to bude mít charakter frašky či absurdního dramatu je jenom možná tím, ze jejich guru je v tomto klonu existecialismu špičkou. 20 let s menšími či většími pauzami se setkávámi s akcemi typu Zakažte komunisty, postavte je mimo zákon, S komunisty se nebavíme, Na komunisty si zvykat nechceme atad. Leckdy to má charakter,že signatáři těchto peticí či podobných akcí odvolávají svůj podpis, když zjistí, že mezi nimi jsou i evidovaní spolupracovníci StB. Poslední rádoby sofistikovanou snahou o jakoukoliv formu zrušení KSČM byla aktivita senátorů Mejstříka a,Štětiny, která vyústila v jakousi senátní zprávu o nezákonnosti současné KSČM. Byla naprosto zřejmé, že tito dva filutové to dělají hlavně coby zviditelnění před skončením jejich mandátu v Senátu. Mejstříkovi to bylo ale houby platné a voliči ho "kopli " do zadku, u Štětiny toto bylo jedním z motivů jeho kampaně do EP, kam hodlal coby kandidát velice obskurtního spolku jménem Altermativa kandidovat. On ve svoji předvolební perverzi si dokonce troufal somrovat o peníze na tuto kampaň od voličů. Ti ho alespoň dle netových diskusí nazvali opilcem a postbolševikem, jezdícm do roku 1986 do SSSR a vzkázali mu,a´t si trhne nohou. Návrh senátní komise dorazil na MV ČR a to ho i s autory poslalo k čertu. 

Ale jak známo, kdo chce vlka býti hůl si vždy najde. Je to asi dva dny, kdy intimus bývalého zeměpána na jedné soukromé TV sdělil, že je nutné,aby soud stanovil mantinely současné KSČM co se názvu a stanov týče a světe div se, současný předseda vlády se nechal slyšet, že tímto návrhme se vláda bud zabývat v prosinci ! A jsme u jádra pudla ! Volení zástupci občanů-a´t jsou třeba vnímáni jako kašpaři jsou orgánům státu k smíchu a najednou kožené zástěry "zavelí" a vláda státu stojí v haptáku. 
Aniž bych měl sebemenší sympatii k DS,ale sleduji-li tažení současného establismentu proti všemu, co on nemá pod kontrolou /rozuměj pomocí svých lidí usídlených v politických stranách/ dělá vše k tomu, aby byly tyto síly ochromeny  před následujícími volbami,které nemusí být zrovna za současné ekonomicko-politické situace pro ně úspěšné. 
Nakonec ona i zpráva i snaze pomocí NSS pozastavit činnost SPR-RSČ vzhledem k neodevzdání auditu za poslední dva roky, účelové konstituování TOP 09 a jeho mediální " dělání " a jakási "opozice " typu Věcí veřejných může býti jenom množinou zpráv, které si si člověk zanalyzuje, dají srozumitelnou informaci !!!!!
V roce 1924 si dr. Beneš zahrával s myšlenkou oktroje tehdejší Ústavy ve smyslu velkého omezení úlohy politických stran a posílení role presidenta. Ona hašteřivost tuším 25 politických subjektů a vcelku silná pozice TGM včetně inspirace americkým volebním systémem a modelem presidentského systému k tomu přímo vybízela. Ale jak to bývá, v Čechách šídlo v pytli neutajíš a na Slovensku HLS také cítila velké nebezpečí. Vedení velkých politických stran dala jasně Benešovi na vědomí, že s tím ať nepočítá. Beneš jako známý intrikán hledal cestu s blížící se blamáže a proto velice propracovanou zpravodajskou hrou pomocí jednoho nakloněného soc-dem novináře rozehrál známou Hru - Hledá se generál ?-, kde bylo naznačeno, že 1.ZN GŠ chce vyvolat vojenský puč a zmocnit se vlády. Oním mužem byl gen. Gajda. Vše ostatní již bylo mnohokrát publikováno !  
 

Žádné komentáře:

Okomentovat