Počet zobrazení stránky

úterý 17. listopadu 2009

Tak jsme si zablbli a alou spát ...................

HRDINA TŘETÍHO ODBOJE
- lk -
Dne 26. června 2001 ve věku nedožitých sedmdesáti let
zemřel dlouholetý politický vězeň komunistického režimu
a autor Analýzy 17. listopadu, pan Miroslav Dolejší.


Hrdinům prvního a druhého odboje se věnuje malá pozornost nejen všeobecně, ale pohříchu i na stránkách odborného tisku. O hrdinech třetího odboje se pak člověk nedozví prakticky vůbec nic.
Dvanáct let po "velké sametové" o nich postkomunistický režim zarytě mlčí, zachovává právní kontinuitu s režimem, který jim zničil životy a cynicky čeká, až všichni vymřou. Jedním z těch hrdinů byl také Miroslav Dolejší.
Bojoval celý život se zlem bolševismu na té nejvražednější frontě - v domácím odboji. Establishment mu nedal pokoj ani po propuštění, změně režimu a rehabilitaci - jeho Analýza vzbudila záplavu nechutných pomluv, denunciací a hysterie, jež neměla daleko ke snahám o fyzickou likvidaci.
Pojďme na tohoto statečného vojáka třetího odboje společně vzpomenout.
Miroslav Dolejší

Celý den při sledování zmatků, musturbace ztopořenců všech odrůd a manipulace s goji - chléb a hry -jsem měl na mysli celý den jméno tohoto muže, jehož dokaz se stává více aktuálnější ve smyslu zviditelňování komtur  toho, co nám pře 18 lety sdělil a My to prostě vidět nemohli !


Možná jsem trochu nesrozumitelně umístil fotku V.Bilaka k předchozímu příspěvku. Rád vysvětlím - po přečtení toho pamfletu jsem si vzpomněl na bonmot MZ, cituji : každá společnost má právo na obecní blázny a je vcelku jedno, zda se jmenují V.Bilak či por. Dub. Tragedie každé společnosti začíná v moment, kdy Vasil Bilak místo sak šije ideologie a por.Dub místo vedení diskusí s hejtmanem Ságnerem vede pluky na bojiště............ještě že Ti dotyční vydávají jenom pamflety ,že......... 

Opravdu jsem neměl v úmyslu apriori na již citovaný pamflet reagovat. Po celý den jsem sledoval dění a píši jenom o tom ,co jsem viděl či mi bylo streamem zprostředkováno. Dnes uběhlo 20 let od počátku předávání moci nomenklaturními komunisty jejich 68-klonu, svobodným zednářům a vlivné židovské lobby zakomponované v CH-77. Ono by nemělo zůstat bez povšimnutí následující- 

17.listopad coby nové datum jako symbol směrování hnutí pravdy,lásky a bratrské pomoci ,kterým je nahrazován dnes již notně vyčpělý 1.Máj. On coby symbolika se přežil a bráškové v kožených zástěrách hledají nový symbol pro globalizující se svět. Ono lze v určitém uhlu pohledu lze mluvit o globalizaci jako jisté formě kolonizace kosmopolitním kapitálem. Jaksi ale řízením osudu byl velice rychle zrušen sen neocons o unipolárním světě a mesianské úloze USA ve světě. Dnes začíná hra několika globálních hráčů a EU je jedním z nich. Jak jsem již psal v jednom z předchozích příspěvků, toto jsou základní geopolitické konstanty a od nich bude odvozována geostrategie jednotlivých hráčů. Abych nezapomněl na druhý moment či význam dnešního dne a to je číslovka 20. tato v dějinách naší země hraje velký -téměř mýtický význam - a i tento faktor je nutno míti na zřeteli.

Abych se vrátil k tomu, co jsem dnes viděl a bylo mi zprostřekováno a jakou to má vlastně souvislost s moji reakci na pamflet již uvedených. Žiji ve městě, které má statu města okresního a má cca 30 tisíc obyvatel. Kromě asi dvou věnců na pietních místech, modré propagandy, že oni /rozuměj ptáci/ jsou garanty další svobody a ohňostroje - jinak NIC.To jsem viděl na vlastní oči.

Co mi přinesl stream z hl.m. Prahy- tj. centra všeho dění a lokality, kde modrý orel má 50% voličskou podporu. Pominu-li několik vlivem okrajových skutečností ,jako například KSČM a uctění památky J.Opletala, shromáždění ČSSD za účelem oslav odkazu 17.listopadu 89 a protestu vědců tak in principo dvě skutečnosti - cca 5 tisíc kusů stafáže adorace V.Havla, která byla vyvrcholením týdenní masáže jeho zednářských pobratinců -/ Michnik, Rupnik, Albrigtová apod. Celou tuto "ceremonii " zakončila vystoupení těch, které známe zpaměti z mnoha podobných akcí, zahraniční nevyjímaje.

Druhým momentem bylo "vystoupení" politického nádeníka Vandase, který si tímto podepsal ortel na svoji stranou . Je-li to opravdu vše, tak potom raději nic. Formální kladení věnců apod., to patří k povinnostem ústavních činitelů. Nad čím se trochu pozastavím a co nebyl špatný tah -bylo vystoupení presidenta ČR v alma máter. Ono to má jasné poselství - vy jste Ti, kteří budou dále dopracovávat a tvořit naší demokratickou a znalostní společnost ! O "zásluhy" či zásluhy, a´t se perou historii či Ti, kteří mají potřebu obhájit svoje postavení v tom či onom úřadě.

P.S. Nemohu se nezastavit u doslovu uvedeného pamfletu .Přečte-li si ho pozorně i poslední idealista věřící uvedenému kvartetu, tak logicky zjistí, že záměrem jich samotných není v zásadě nic jiného, než provokovat a opět škodit. Komu- to snad vědí jenom paranoidní hlavy uvedených. Já bych se ani nedivil, kdyby je někdo vytřepal za šos !  

 



Žádné komentáře:

Okomentovat