Počet zobrazení stránky

sobota 14. listopadu 2009

Komu patří EU a jak na to reagovat / dle mého soudu/




Na téma EU / potažmo její derivát EMU / jsem toho četl mnoho. Za nejzdařilejší považuji sice silně politicky nekorektní,ale naprosto trefnou definifici předsedy italské Norde lige U.Bossiho.

EU je spolkem zednářů, bolševiků, teploušů a bankéřů !!!!!!!! SNAD je to srozumitelné i pro debila !



Nemusím být zrovna oblíbencem Mgr. Semína a on mým tuplem, přesto sleduji jeho publicistickou činnost se zájmem a občas v ní najdu i pramen rozšíření vědomostí. On řekl ve svém jednou vystoupení, že projekt EU je projektem ZL Velkého orientu . Tímto prismatem je potřeba věci sledovat a od nich odvozovat eventuelní postupy při vztahu k EU.

Kdejaký idiot n tzv. národní scény si láme svoji dutou hlavu, jak se mohu cítit nacionalistou a přitom souhlasit s LRS. Ono jenom pro pořádek idioti a dutohlavci -jsem spíše zemským vlastencem a po zkušenostech s Vámi a jinými podobnými prostě považuji za ztrátu času se dalších 25 let topořit proti nečemu, co je geopolitickým faktem a neměnou skutečností. Ono je to dokonce geostrategickou konstantou globalizujícího se světa a od ní jsou odvozeny další postupy vedení EU. To že v těchto nadnárodních tazích bude hrát prim vedení SRN a Francie ve skryté ose k Rusku a toto bude sledovat s velkou či notnou nelibostí rezidentura USA v EU tvořená anglo/americkými segmenty či silami antiruskými je skutečností .Nic více a nic méně. Proto
 

tím odpovídám na další debilizující argument shora uvedených, že jsem zaprodancem tzv. Sudeťáků. tento problém je vyřešen politicky i právně a občasné legrace SL před volbami mají stejný význam k německému voliči jako křepčení Vás a ing. Bobošíkové k českému voliči zde před volbami. Punktum. To že si přeji vlídný a přitom naprosto jasný postup k největší národnostní menšině v ČR je jenom proto,že těmto lidem jejich stát musí dát jasně najevo, že jsou jeho občany a radikalizaci těchto může chtít jenom politický idiot a je mi jedno jak se jmenuje ! Zase punktum ! 

Co se týče konstituování a programově nosné a pro voliče zajímavé národní strany -strany národní pravice -jsem se již vyslovil mnohokrát a separátním blogu - viz komunisté coby inspirace pro nacionalisty a teze pro Českou změnu - . Opakoval bych se a já nerad s blby ztrácím čas. Jenom pro ty vnímavější naznačím, že by se mělo jednat v integrující Evropě a globalizovaném světě o přemýšlení, jak zavádět výroby s velkou přidanou hodnotou , s tím související enviromentalismus coby konzervativní hodnota, problematika VŠ a škol učnovských, atributy přímé demokracie od komunality k volbě presidenta, reálná důchodová reforma, stanovení priorit směrem k přistěhovalectví, narovnat vztah k církvím.....je toho dost !

Žádné komentáře:

Okomentovat