Počet zobrazení stránky

čtvrtek 12. listopadu 2009

Trochu jiným pohledem


Je to asi 14 dní, kdy detektivové shora uvedeného policejního útvaru provedli razii proti členům několika spolků krajní pravice. Někteří skončili ve vazbě, jiní jsou tzv. realizovaní na svobodě, ostatní byli propuštěni. Jak to bývá zvykem, za podpory devotních médií a lžihumanistické pakáže začal řev a kvikot, který je srovnatelný se zvuky při hnaní prasat na porážku. Jedna strana kvičí permanentně něco o novém GESTAPU a analogii s raziemi StB, druhá se tetelí blahem, že jim konečně někdo šlápl na krk. Summa summárum, emoce vedle emoce a jaksi nám uniká to hlavní. To jest Cui bono a hlavně Proč ?

Asi se budu opakovat, ale seznámení se s dílem M.Dolejšího a i studiem bibliografie prof.dr. Kalvody mne naučilo býti obezřetným před ificiálními výklady či dokonce podlehnout dobové mediokracii a ono je vcelku lhostejno, zda průjmu typu Spay či "novým " Li/h/dovým novinám.
Co mne nejvíce překvapuje, že kruhy blízké zatčeným nedaly k veřejnému nahlédnutí jim sdělená obvinění a hlavně jejich zdůvodnění. Samozřejmě za použití Zákona č.102 -tj. zamazání osobních údajů.Jsem názoru, že velice rychle by bylo jasno a člověk by nemusel čísti neustálé ideologické agitky, které mají jedno společné -Prcina /svazák/, Komorous /StBák/ rovná se nová totalita.Já už jsem po podobném kroku volal, když jistý "hnědý" katolík Malý popisoval křivdu, která se mu stala a přitom nebyl schopen kromě ideologických plků nic předložit..........

Já nepopírám hlavní argument kruhů blízkých krajní pravici, že v pozadí všeho stojí snaha získat důkazy MV ČR o propojení DS a NO či AN a tyto předložit NSS pro zvýšení důkazních přebytků pro senát NSS,který bude rozhodovat o eventuálním zákazu DS.Tolik pro úvod.

Ono nebude od věci si říci něco trochu o minulosti ÚBOZu aproč se dnes chová, jak se chová. Tento útvar měl dlouho svého velitele plk.Kubiceho. On se svými lidmi dovedl rozlousknout mnohá úskalí české kriminalistiky a to a´t po linii závažné TČ, propojení zkorumplovaných policajtů a galerky, dovedl velice solidně zmapovat činnost cizojazyčných mafií a ke svému konci dokonce měl i relativně dosti důkazů o propojení vysoké politiky, státních úředníků a zločinců. Samozřejmě, že tyto skutečnosti nemohly uniknout vrcholným patrům politiky a tyto silně znervozněly. Nebudu zabýhat do detailů, když plk.
Kubice po zjištění, že kruhy kolem Mrázka ,Kočky a spol. chystají likvidaci někoho z vrcholových policistů, začal jednat. Vyhotovil jeho legendární zprávu a tuto snad v bona fide předložil vedení ODS. Zda čekal od nich poctivý přístup, či to byla jenom otázka jemu ideologicky blízkého politického tělesa nedovedu posoudit. Pravdou je fakt, že byl Vidímem a Langrem použit proti ČSSD a pak samotnými stavovsky zlikvidován. Ono těmto šíbrům politiky neuniklo, že jeho útvar má i dosti indicií na nekalosti lidí z jejich blízkosti.

To že team plk. Kubiceho  postřehl, že existuje hlavně u majetkové TČ jistá souvislost mezi židovskou nenapaností a skutky samotnými se nakonec objevilo i ve zprávě samotné. Aktivita proti ing. Jourové mi není zcela srozumitelná. Buď šlo o špatné vyhodnocení důkazů a nebo tak trochu připravenou akci, která měla skončit nezdarem tak či tak a na svém konci měla býti možná použita proti někomu z aktérů. Vzhledem k hektičnosti událostí se ale stala v zásadě nepotřebnou !

Nástupem kliky dr. Langera na MV ČR se začat rozmetán tento útvar a protikorupční policie. K tomuto je použito i IMV. Plk.Kubice, který zjistil, že je vlastně prodán velice rychle vyhodnotil situaci, dle mého soudu se "zabezpečil" a s nejlepšími detektivy opouští tento elitní útvar. Zůstává zde několi lidí, kteří jsou v zásadě nepoužitelní z jednoho zásadnío důvodu -jsem 100% přesvědčen, že lidé plk. Kubiceho sebou odnesli know how, mezi které patří i aagentura spolupracovníků. Bez nich je tento útvar v zásadě jako bez jedné ruky, pominu-li, že tou druhou je operativní technika. Nakonec pozorní čtenáři médií postřehli, že tento útvar v zásadě rok nedělal nic, než že občas "zrealizoval" nějaký bordel v pohraničí a pokusil se dokázat kuplířství a obchod s lidmi. většinou tutu problematiku dělají orgány krajských policejních ředitelství. Jak šel čas a padla už tak " padlá " holka jménem vláda Tupohlávka, došlo k vytvoření jakého si mezitvaru, kterému říkejme úřednická.

Ony si to ty dvě strany velice šikovně rozdělily,alespoň co jde o silové posty. ČSSD si vzala MV a ODS si vzala MS. On tento klinč je v zásadě velice praktický -ona policie bez státních zástupců, kteří jsou podřízemi MS nic neudělá, tak modří orli mohou býti v klidu a povadlá růže může zatím tvořit nikoliv směrem, který by ji ohrozil. Jak jsem již shora uvedl, ÚBOOZ potřeboval nějakou " materii" ke svoji revitalizaci a hlavně opět k získání kreditu. K tomu stačí chvíli masírovat společnost pomocí mediokracie a užitečných idiotů typu Ty..šouletová či její intimus K. a je jedno na na publicistických serverech, či sociální síti jménem Facebook

.Běžnou operarativní činností a malým podvodem na státní zástupce se získají první povolení k domovním prohlídkám, věcem se dá patřičná publicita a jelikož břídilové z NO,AN či někteří hňupy z DS nemohou býti vzhledem ke svému věku a hlavně zkušenostem pro Šlachtovi lidi soupeři, tak věci jdou sami. Výsledek známe ate´d všichni čekají na to, jak rozhodne NSS. To že více jak polovina realizovaných bude osvobozena či nakonecodsouzena za to, že nezná judikát NS ČR, který říká, že hnutí směřující k potlačení práv a svobod musí fakticky existovat a že NO jím je,ačkoliv nemá právní či institucionální podobu je prostě faktem. Nakonec k tomu se vyslovili již několikráte znalci problematiky v postavení soudních znalců a není co řešit. Punktum.
Agrumentace instalatera Vandase a jeho ekipy je irelevantní a pouze svědčí o jejich právním bezvědomí. Trochu jsem obezřetný ke skutečnosti, že tito lidé měli plánovat teroristický útok. Na druhou stranu  nepochybuji o tom, že si s podobnou myšlenkou teoreticky zahrávali !
Analogicky o únosech vlivných lidí apod............

Závěrem trochu obecněji - dr. Komorous je kritizován, že ideologicky úkoluje svého podřízeného Mgr. Šlachtu za ataky proti krajní pravici. Je sice pravdou ,že od předání moci má ČR prvního uniformovaného náměstka MV a že Šlachta byl zástupcem Komorouse  v NPDC, kde spolu pracovali téměř 15 let. To je dostatek času na vytvoření téměř vztahu intimního / nevnímat prosím sexuálně/. Dr.Komorous jak známo, pochází z rodiny člena SNB, který po roce 1970 se stal velitelem OS SNB Praha 10 a zde pobyl tuším 13 let, než odešel do penze. Dr. Komorous při studiu na VŠ SNB byl připravován pro vysazení v zahraničí jako důstojník rozvědky. Rok předání moci ho zastihl na této škole. Po prověrce byl přeřazen na MS VB Praha, kde převzal oddělení drog. Později je jmenován ředitelem NPDC.Že je člověkem na špinavou práci, o tom nepochybuji. Ono na špinavou práci ale musí býti většinou profík a mít hlavu k přemýšlení, nikoliv plkání na náměstích- že instalatére Vandasi ?
Jenom pro Vaši informaci Vandas a spol.- vyšetřovatel StB, který přivedl na špagát skupinu židovských komunistů vedených Slánským byl jistý Kohoutek. Tento člověk v éře tzv.první republiky vedl odbor proti KSČ na pražském policejním ředitelství...........Ono to bylo kromě jiného tím, že 1.republika dlouho neměla vnitřní kontrarozvědku a teprve nástupem AH k moci byla tato alteronovaná proslulým 2.odborem plk. Moravce.
Když už jsme u toho "vzpomínání "- až zase budete plkat, že třetina vlády je tvořena normalizačními komunisty, tak Vám dám zase jenom informaci. V roce 1939, kdy nacisté obsadili ČSR a začínali se chopit moci, tak jim vcelku divné seskupení zvané Svatovávlavský výbor vedené gen. Gajdou a jeho NOF nabízeli pomoc, že oni budou vládnout v protektorátu..
Nacisté ale věděli, s kým mají tu čest a velice svižně je vypoklonkovali a ponechali vládu gen. Eliáše a jeho suity. To že ji zpravodajsky monitorovali je pravdou. K této události je pojí jeden úsměvný moment. Na jednom z prvních zasedání vlády gen. Eliáše se zvedl ministr školství Kapras a vědom si, že sám svobodný zednář by byl vládě ke škodě a rizikem, protože nacisté šli po kožených zástěrách, řekl že z tohoto důvodu vládu opouští. Generál Eliáš se usmál a řekl, klidně se posa´d bratře, to bychom musli vypadnout téměř všichni, konec volné citace. Sám byl členem přímo Benešovy podřízené generálské lože BOHEMIA ! 

1927-1938, historie -učitelka života a pramen poznání !!!

Žádné komentáře:

Okomentovat