Počet zobrazení stránky

sobota 28. listopadu 2009

Další "kališnický " myslitel.............jakýsi VERNER

Obálka titulu Husité jak jsme je neznali



Středopravá menšinová vláda Dánska přistoupila na požadavek Dánské lidové strany (DF) a desítinásobně zvýšila motivační příspěvky pro cizince za jejich dobrovolný návrat do své vlasti. Příspěvek se zvýšil z 11 tisíc dánských korun na 100 tisíc (340 tisíc korun českých). Dánsko je jako jakákoliv západní země nepřizpůsobivými ekonomickými imigranty přeplněná, je proto logické, že se jí i taková částka velmi vyplatí. V této souvislosti bych chtěl připomenout, že studie Národní strany „Konečné řešení otázky cikánské“ předpokládala stejný princip uplatněný na cikánskou populaci, tedy dobrovolný návrat do své indické pravlasti výměnou za zajímavý finanční příspěvek. Od doby vydání studie takovýto princip uplatnila jak česká vláda na zahraniční pracovníky v programu Dobrovolných návratů, tak k němu přistupují i další evropské státy. Opět se tedy ukazuje povrchnost kritiky této studie, kdy zainteresovaní četli pouze její nadpis, nikoliv však její obsah. Pro její povrchní kritiky mám tedy vzkaz, jeden z dalších uvažovaných názvů byl „Konečně řešení otázky cikánské“, což možná více vystihuje její obsahovou náplň, avšak především po zkušenosti z mělkosti současné novinařiny víme, že by se takováto studie do mediálního prostoru zřejmě vůbec nedostala.


Hele Vacek,oni sice nikdy nebyli žádný lamželezo přes svoji tykev, ale proč svoji blbost a kretenimus ještě umocňují ?
Já jim hned vysvětlím, v čem jsou vedle. Kdyby si osle dali práci a navštívili web Dánské lidové strany / a je mi úplně šumák, jak ji stream tituluje/, tak zjistí následující. Vláda dánského království vyšla vstříci požadavku svého "tichého" koaličního partnera, že v případě DOROVOLNÉHO odchodu ekonomického emigranta z Dánska, tomuto bude vyplacena uváděná reparace. Ono aby bylo jasno chlapče, jedná se o lidi, kteří nemají charakter politického uprchlíka, legalizoný třeba krátkodobý pobyt v Dánsku a už vůbec ne o občany Dánska bez ohledu na rasovou, etnickou či náboženskou příslušnost !!!! Capito blb..........???

Ta jejich  "intelektuální " zrůdnost kromě velice pochybného názvu má jednu a to systémovou vadu. Sice jste časem pojmově zvolnili a zdánlivě jste slibovaný transfer českých Cikánů-Romů nahradili výzvou k dobrovolnému odchodu do jejich údajné pra-vlasti Indie. Já jich zase zklamu Verner -ono jejich původní pravlastí je spíše oblast Kavkazu, ale to není te´d podstatné !

ZÁSADNÍ a to si zapíšou za uši je fakt, že čeští Cikáni -Romové jsou českými státními občany a nikdo kromě jejich svobodného rozhodnutí jim nemá co z jejich "pohledu" nabízet a už vůbec ne po názvem Definitivního řešení ! Ono možná kdybych si začal hrát s jejich jménem a začal genealogicky šetřit, tak možná dojmu k poznání, že kořeny některých českých Cikánů-Romů jsou v podmínkách bývalého Česko-Slovenska starší než kořeny jejich famílie !!!!! Jestli jim chtějí nabízet jakousi variaci etnoturistky , pak jsou stejným gesindelem, jako soukmenovci těch, kteří ji organizují :::::::::::::::::::::  

Sečteno a podtrženo - jejich partaj má dluhy dle některých pramenů od 1-2 mil, jejich předsedkyně vzala pod dosti matným vysvětlením roha, jí aklamovaný předseda jak by smet. Jistý Sedláček neví, zda má být dříve u občanského či trestního Senátu, občas vykřikne, že v ČR není místo pro barevné děti a sám zapomíná platit na svoje bílé /  a to ponechám stranou spekulace o jeho etnickém původu/  .........mám pokračovat ?

Ponechám stranou osud kdysi velkého talentu ing. Knapovského, kdy nejdříve tomuto muži Sedláček zkomplikuje život a pak on samotný sedne na vábení JEHO sirén.! V této cause mám ale pocit, že kromě hlouposti Knapovského hlavně hraje velkou roli jistý SZ, který zřejmě patří k těm, kteří jsou úkolovaní "...někým...." ke komplikování života druhým !!!! 








Žádné komentáře:

Okomentovat