Počet zobrazení stránky

úterý 10. listopadu 2009

Pane Zbela, méně agitčení a více rozumu a hlavně faktů.............

Agent „Pražan“ u moci

Komor
Ústav pro studium totalitních režimů zveřejnil osobní kartu agenta StB Jiřího Komorouse, současného náměstka ministra vnitra. REPRO: DL

10. listopadu 2009 Současný náměstek ministra vnitra Jiří Komorous, jenž má na starosti boj s extremismem (rozuměj Dělnickou stranou a pravicovými aktivisty), figuruje na seznamu komunistické rozvědky.

Toto dnes zveřejnil šéfredaktor plátku DS na jejich webu. Ten plátek se jmenuje DL a uvedený Zbela je v tomto případě dvojjedinou figurou - tj. autorem článku i šéfem periodika, ve kterém to vyšlo................

Když občas přemýšlím, proč mám toliko nepřátel, tak docházím k jednomu společnému jmenovateli - ono v dnešní společnosti říci komu-koliv, že je kretenem je větší malér, než velezrada !

Takže čtou dobře šohaji majíce tak nějak kromě jiného asi i za nehty peněžní dar dr. Sládkovi. Sleduji-li pravidelně kromě jiného web "Dělníků", tak proto, že ono je zajímavé sledovat dobový tisk NOF a Vaš plátek. 

Trochu jsem zabrusil  do dějin dělnického hnutí a ono se Vám to nějak vymklo z rukou. Hlásíte se sice ke kontinuitě s DS pana Baráka, ale jeho činnost byla po jistém utlumu převzata jistým J.B.Peckou a ten přivedl její následnici do 1.Internacionály. To že jste se "vydali " cestou "českého národního " socialismu ala Klofáč a dnes ty bezmozci ze všech možných trosek ČSNS Vás vyzývají k odstranění tohoto pseudoodkazu a Vy jim ani neukážete holou řit / protože Vám za to nestojí / je jenom další ukázkou kretenizace na naší politické mapě ! 

Ale te´d k článku samotnému. jJe to asi 16 měsíclů kdy jsem vyhotovil článek - Omyly mladých nacionalistů - . Zde jsem jenom suše kromě jiného konstatoval, že DL jsou úměrné mentální úrovni jejích čtenářů a při  jedné diskusi na Altermediích coby vedlejší produkt se tato formulace velice líbila. Musím uznat, že se v čase učíte a dnes tento plátek nese spíše formu politického bulváru než stupidního revolverinku a la Kopal před mnoha lety ve Špíglu. Dokonce si troufám tvrdit, že články po formální stránce jsou sofistikovanějšími agitkami / tj. pro čtenáře věrohodnějšími / než agitky samotného snědého " arijce ". 

Bohužel jste už v titulku vedle jako jedle. Pokusím se Vám popopaticky vysvětlit proč a je mi jedno, zda si vemete poučení, či zda budete stát s rukou výše než hlava a křičet Odpóoooooooooooo !

Dr. Komorous byl kmenovým příslušníkem StB, nikoliv jejím Agentem ! Agent StB byla jedna z forem tajných spolupracovníků, na něž se vztahoval rozkaz FMV ČSSR obziny tuším z roku 1974 ! Jinak řečeno pro ty tupější - byl tajným policistou, nikoliv spolupracovníkem tajné policie ! Capito ?

Ono méně čumět na americké seriály či naslouchat chazaro-bolševika Štětinu a více studovat dobové prameny či cokoliv jiného, co je věcně správné !  Je pravdou, že leckdy až toporný překlad do češtiny formou na hranici asertivity používá pro členy zpravodajských služeb či kriminální policie a jejich derivátů v USA slovo Agent. Ono je to prostě jenom z toho důvodu, že tam to označení má asi stejný význam, jako v našich podmínkách komisař či inspektor. Vysvětlovat Vám, proč ještě po dvaceti letech předání moci v ČR mají policisté vojenské hodnosti a kde to má historický determinat a kořeny považuji za ztrátu času. Ono to nakonec explicitně s naším " problémem " nesouvisí !!!!!!!!



 


 

 


 

Žádné komentáře:

Okomentovat