Počet zobrazení stránky

pondělí 1. února 2010

jenom žasnu,ale ono člověku už nic jiného ani nezbývá......

Alena Borůvková
A o co se jednalo?
Před 9 hodinami
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Pan... Zobrazit víceí doktorko, já nemám ani úřednický aparát, ani hlavu Einsteina. Pouze jsem komentoval ze svého pohledu vaše vmanipulování do snahy ČSSD Vás zvolit mpřed, poté jsem se tak trochu zabýval pohnutkami, co mladou, elegantní a minulostí nezatíženou dámu může vést do smečky bezskurpulozních jedinců a potom jse mvyslovil malou opravu Vašeho neštastného a nerelevantního vyjádření.
Bylo to vlídné, protože jsem pochopil, že jste byla trochu obětí stranických intrik a ambicí druhých.
Diplomat si nikdy nvem česky řečeno husu, protože ona musí býti i občas přítomna tam, kde je nutné reprezentativní vychování a k tomu musí být jedinec predestinován.
Váš spor s lady Morávkovou na tomto foru považuji za úlet. V této zemi, už z jedné komediantky udělali dámu a tato ji chce tak trochu napodobit...........
Před 8 hodinami ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
středa, 22. dubna 2009
Dopis nové pop-star ČSSD
Šestatřicetiletá Alena Borůvková je manželkou generálního konzula ČR v Německu. Vystudovala Filozofickou fakultu Univerzity Karlovy.
Pracuje na ministerstvu zahraniční. V ČSSD je od roku 2002. Je členkou Obvodního výkonného výboru ČSSD v Praze 6 a předsedkyní místní organizace ČSSD v Praze 6 - Lysolajích a místopředsedkyní Sociálnědemokratických žen v témže obvodě.
... Zobrazit více
Toliko agenturní zpráva.

Dobrý dne paní doktorko,
v minulých dnes proběhla jedna z mediálních masáží , jakých je v manipulativní demokracii pouze schopem meinstraim v rukou těch, kteří se tváří ,že jim jde o blaho lidstva, a přitom je od jakživa zajímal akorát propěch vlastní kapsy.
Live - motivem této až debilizující kampaně pro knedlo-vepřo-zelo Pepíky byl moment, že by jste mohla býti novou Petrou Buzkovou současné ČSSD.

Smířil jsem se již dávno s kretenismem vulgu profanu a jeho zálib spočívajícíh v běhání po hypermarketech, čučení na TV NOVA či jiný průjem stejného druhu, masivně kupující Blesk či Spay a lející do svých sprostých hlav pivní mok různých značek.

Ani si již neidealizuji ty, tzv. elitní. Ono dnes si koupit MfD či LN znamená totéž, jako zakoupit toaletní papír. Rozdíl je akorát v tom, že po použití obého víte, že ta druá komodita splnila účel a na co si ji gojím koupil.

Rád si " osahám " věci vlastním rozumem a ačkoliv spirituálně spíše helenistický než křesťanský, zdaleka ne pozitivista či dokonce marxista.
Poměrně jednoduchou logickou operací se dá ustnovit následující. jste ročník 1973. V době předávání moci nomenklaturními komunisty zednářskému jádru CH 77 a těm švihákům z PrgÚ Vám bylo cca 16-17 let. Z Vašeho profesního c.v. jsem odvodil, že po maturitě jste šla studovat universitu a jako člověk, který pochopil, že kolik řečích znáš, toliko jsi člověkem jste zaměřila svoji snahu tímto směrem. Po dosažení VŠ -titulu jste coby osoba nedotčená hloupostmi či zločiny éry dr. Husáka nasoupila na ZAMINI. Zde jste se asi při nějaké příležitosti seznámila s Vaším současným panem chotěm a koncem úry vlády M.Zemana či možná po ní jste vstoupila do ČSSD.

Dle veřejně přístupných informací vyvyjíte politickou činnost v regionu Prahy 6 a jste předsedkyní organizace v lokalitě, kde bydlí smetánka Vašeho typu / nemyslím to pejorativně/
.
Když ČSSD narazila na limity možného vlastní politické hlouposti při implementaci pozitivní diskriminace do stanov při obsazování vrcholných orgánů strany, nějakým způsobem si přišlo na Vás. Že legenda o doporučení současnou "madam" páně předsedy se jeví z mnoha důvodů jako racionální je na bíledni,ale není meritem mého dopisu tuto tezi obhajovat.

Určitě jste natolik vzdělaná, aby jste věděla, kdo doopravdy dr. Buzková byla do roku 1989, jakým způsobem se etablovala ve vedení ČSSD a vše co ji doprovázelo na cestě na politický Olymp jak v ČSSD, tak v politice ČR. Myslím, že za nás za všechny to řekl jasně nebožtík K.Kryl a tuto sentenci zveřejnil expředseda ČSSD v jedné ze svých knih.

Veřejně se Vás ptám - Vás jako moderní ženu a manželku karierního diplomata neuráží, že Vás sdělovací prostředky ve svoji účelově mířené propagandě chtějí srovnávat s uvedenou ženou ?

Opravdu máte za potřebí začínat svoji politickou karieru ve službách lžiinformací novinářksých prostitutů ?

Věřím, že si najdete nějakou cestu k reakci na můj dopis.

Vrána Jaroslav- Kolín
P.S. Ve svém mediální eintree jste se dopustila jisté nepřesnosti. Vy neděláte komunální politiku, ale stranickou politiku, kde bydlíte. To první nastane, až budete zvolena do nějakého zastupitelského sboru.
Vystavil Jaroslav Kronus v Středa, duben 22, 2009
Reakce:
2 komentářů:

Anonymní řekl(a)...




Jestli podovolíte, pane Vráno, rád bych doplnil:Jako bezpartijnímu apostatovi je mi celkem jedno, kde berou strany své kádrové rezervy a na čí doporučení či pod koho nátlakem. V té věci mohu bezmocně jen zírat a litovat, že moji rodiče nejsou nebo nebyli v příslušné nomenklatuře.V době svého mládí jsem ovládal nikoliv 5 ale pouze 4 světové jazyky, ale pokud bych měl správného ručitele, snad by se pro mne někde na ambasádě našlo místo v lóži portýra. To všechno už dnes odnes



čas...



Ale abych se vrátil do přítomnosti: Dovedu si totiž představit paní dr. Borůvkovou na kandidátní listině pro volby do EU,rozhodně lépe, než dámy Bobošíkovou nebo Kateřinu Jacquesovou. Její kvalifikace pro tuto práci bude rozhodně přínosnější, než dam výše jmenovaných. V takovém případě bych se odhodlal i proti svým zásadám zajít k volbám a dát jí preferenční hlas, bez ohledu na to,za kterou partaj kandiduje i přesto, že dosud nezískala zkušenosti v komunální politice ani v práci se squottery.



23. dubna 2009 1:04
Jaroslav Vrána řekl(a)...




Já pane nejenom že dovolím, já jsem přímo vděčen za každou zpětnou vazbu, ve které je přidaná hodnota.



To co jste napsal, jenom podepíši.



Jenom jsem se ohradil proti tomu, aby tato dáma byl srovnávána s karierní prostitukou všeho druhu a jemně jsem ji upozornil , že mezi komunálním politikem a člověkem politicky činným je rozdíl.



Ještě děkuji za zpětnou uvazbu a budete-li čas od času ochoten reagovat, jenom to uvítám.



Na rozdíl od té naci sebranky jste pro mne obohacením a přitom nechci nic ukrást, jenom se učit !!!!!!!!!



23. dubna 2009 3:19

Přidat komentář
Před 8 hodinami ·
Alena Borůvková
Alena Borůvková
To všechno už odnesl čas, pane Kronusi....jak vidíte, rozhodla jsem se, že se chci věnovat raději profesi kariérní diplomatky..a být dobrou matkou. Exkurz do vysoké politiky byl opravdu bleskový, ale rozhodně ho nelituji, protože mi umožnil, srovnat si priority. Pokud bych někdy někam kandidovala, tak jedině do Evropského parlamentu. Na to mám kvalifikaci.
Před 6 hodinami
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
děkuji.........
Před 4 hodinami ·

 


Jan Ryt

Jan Ryt Aby bylo jídlo a střecha nad hlavou pro každého, to je to naše husitství, to je ten náš socialismus, či chcet-li komunismus, říkával i T.G.M....

Před 3 hodinami · ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
On toho ten židovský levoboček nakecal. zajímavé, že vždy tak, aby mu to vyhovovalo a pokud možno si u toho namastil kapsy.
To že dnes stojíme u jeho soch a kvičíme další hlouposti je jenom znakem toho, kam jsme došli, tak proč ne a good luck !!!!
Před 3 hodinami ·
Andela Nova
Andela Nova
To se mi teda nezda. Za nej se strilelo do lidi co demonstrovali za praci.
Před 3 hodinami
Jan Ryt
Jan Ryt
no říkal to a například sociální demokraté byli po válce větší socialisti než KSČ, chtěli vše znárodnit...
Před 3 hodinami
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Ono se toho nakecá,jinak jesli to nebude tím, že komunisté vznikly až v roce 1921a ww 1 skončila 1918..........
Před 3 hodinami ·
Jan Ryt
Jan Ryt
řeč je o situaci po 2. sv. válce a hádejte, kdo přemlouval po volbách KSČ ať udělá Národní frontu?
Před 3 hodinami
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Trochu nahledu, princip Vlády NF byl již konstituován v r0ce 1943 a právně doprecizován Košickým vládním programem někdy v dubnu 1945............
Před 3 hodinami ·
Jan Ryt
Jan Ryt
Jednotná kandidátka taky? To asi ne, že? Ale po prohraných volbách...
Před 3 hodinami
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
akorát vím, že volby byly povinné, mohl jste hodit bílý lístek a lidé s tvz. malým dekretem byli zbaveni volebního práva, velice rafiovaný pokus, jak po eliminaci stran pravice vyřadit i antikoministy jako voliče...
Před 3 hodinami ·
Jan Ryt
Jan Ryt
malý dekret, to ale nebyli antikomunisté...
Před 3 hodinami
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
ale pane, zapátrejte trochu v historii, oficielně ne....,ono je to jako dnes s tvz,extremisty a právě tento termín neexistuje....
Před 3 hodinami ·
Jan Ryt
Jan Ryt
tak nám to vysvětlete, jak to vidíte...
Před 3 hodinami
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
jdu spát, ráno vstávám dobrou.......
Před 3 hodinami ·
Jan Ryt
Před 3 hodinami

Strana svobodných občanů (Svobodní)

 

František Matějka Česká republika - VIZE 2030 pro Skutečné občany


frantisekmatejka.blog.idnes.cz
Politici se předhánějí před volbami v dohlednosti jejich vizí, aby ukázali, že nemyslí jen na čtyři roky dopředu... Předkládám jako občan svoji vizi. Rád bych dětem zanechal svou vlast prosperující, neodkázanou na dotace, dluhy, příkazy jiných mocností a neobsazenou jinými kulturami.

pá v 0:08 · · · Sdílet · Nahlásit

František Matějka
František Matějka
Jsem přesvědčen, že stanovení spodní i horní hranice čehokoli je proti smyslu skutečné volné soutěže a svobody rozhodování. Tedy i u minimální mzdy. Jsem pro její zrušení. Myslím, že křiví pracovněprávní vztah stejně, jako dotace trh.
Před 3 hodinami · Nahlásit
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Děkuji za odpověď.Akorát se nechtějte dožít situace, že v současném bordelu někdo Vaši cenu práce ohodnotí na 30Kč za hodinu a když ne, tak můžete jít.
V regionu s 10 a více % nezaměstnaností to není problém a ve finále přivezou Vietnamce.
Jinak jsem zde alokoval článeček od prof. Karlíka, který již před 18 lety varoval před monetárním fanatismem.
Myslím, že zkušenosti s posledních 18 měsíců nám všem udělaly vrásky na čele a to ještě zdalek není konec...
Před 2 hodinami ·


ĽS-HZDS

Predseda ĽS-HZDS Vladimír Mečiar sa v nedeľu 24.01.2010 zúčastní živého vysielania diskusnej relácie „V politike” (TV TA3). Témou diskusie bude: * Aktuálna politická situácia * Návrh na odvolanie ministra Ľ. Vážneho * Škandál ...

22 leden v 14:31 · · · Sdílet

Alexander Koren
Alexander Koren
skúsenosť,rozhladenosť, argumentácie s hlavou i s patou.
24 leden v 22:41 · Nahlásit
Jozef Letko
Jozef Letko
Chlap, ktoreho nadovsetko uznavam!
25 leden v 18:34 · Nahlásit
Monika Makelova
Monika Makelova
s prehladom zvladnuta diskusia
26 leden v 21:23 · Nahlásit
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Dobrý den, možná pochopíte, proč i jako občan ČR obdivuji dr. mečiara a být občanem SR, tak volím HZDS. Přeji Vám alespoň 8 % v parlamentních volbách.......
26 leden v 21:40 ·
Martin Vadina
Martin Vadina
Spr... Zobrazit víceávne Jarko ... u nas vela ludi nechape preco prave pana Meciara a HZDS ale bolo by dobre na tom popracovat ... a k relacii, pan predseda ju zvladol ako kazdu takmer dokonale ... najdolezitejsie volby sa blizia, tak Vas chcem poprosit aby sme spolocnym usilim dotiahli co najviac ludi k volebnym urnam ... tieto volby ako vsetci vidime v poslednych dnoch, respektive tyzdnoch budu znamenat vela pre Slovensko a hlavne pre Nas obcanov tejto republiky !!! Nedovolme aby sa tohto statu zmocnili ludia, ktory nas vratia 20 rokov dozadu !!! Je to aj nas stat, nasa hrdost, nasa buducnost, tak podme nieco pre nu urobit !!!, dakujem Vam ... prejem pekny vecer ...
přibližně před hodinou · Nahlásit
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
já vím, já děkuji,ale jako občan čr toho nemohu mo dělat. ono stačí že i za cenu rozchodu s sho jsem odhalil jejich kooperaci s an a sp nebezpečí ,které z toho plyne pro ms,zkritizoval veřejně v Právu národa buranství pana Sloty a potěšilo by mne ,kdyby paní Kapráliková občas odpověděla na můj e-mail.
Před 52 minutami ·

Žádné komentáře:

Okomentovat