Počet zobrazení stránky

neděle 21. února 2010

facebook...............

 

Eva Hozáková

Karel Kryl je veliký člověk, který svou duši dal do svých písní.
Protože věřil v čistého člověka, ta...k jej snadno zneužili v době takzvané sametové revoluce, a když jej nepotřebovali tak jej sprostě odkoply.
Jeho písně jsou stále živé a stále kopírují dění v České republice.
Jeho písně by měly znít každý den aby opět otevřeli lidem,kteří se stali slepými a hluchými.
Zobrazit více
Před 21 minutami · · · Sdílet
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Oni se nestali, oni permanentně jsou ! To Karla Kryla zabilo -tupost notné části české společnosti , která ho sice ráda zpívala,ale jinak nic nepochopila !
Před 9 minutami ·

 

Maťuška Wengerová se přidala ke skupině Proč musím v -20°C chodit do školy?!

Před 11 minutami · · · Přidat se ke skupině
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Mýlíte se. Povinná školní docházka konč ív 15 letech, respektive absolováním 9 třídy ZŠ. Jestli potom budete krást, fetova či stát na E55 je každého věc !
Od roku 1990 toho člověk opravdu moc nemusí !!!
Před 9 minutami ·

 

Jaroslav Kronus Dnes vjakésitelevizi se vyjadřovali předseda SPO Zeman, předseda ODS Topolánek a bývalý NGŠ ˇgen. Šedivý k nákupu vojenské techniky v ČR, respektive k nepřehlednosti tzv. tenderů.


Před 15 minutami · · · Sdílet
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Velice mne pobavil bývalý NGŠ, který se vyjadřoval tak zasěceně, že jsem si vzpomněl, že v době, kdy on šéfoval GŠ, tak se zde kradlo,ani poledne se nedrželo. Co byla pikanterie, že generálové si nechali vyhotovovat i slipy se znakem GŠ AČR - zřejmě, aby byli hrdinové před jistou sortou dam.......
Před 12 minutami ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Ono se také nějak zaponělo, že pan generál pobíral nezákonně tzv. příspěvek na bydlení a toto ho stálo diplomatickou další karieru. To že peíze vrátil je snad samozřejmé,,,,,Co považuji za průser, že peníe bral jako druhý nejvyšší muž A ČR nezákonně a nic se nestalo !
Před 11 minutami ·

 

Jaroslav Kronus To není hezké a příjemné čtení,ale mám obavu že velice přesné a výstižné. Nic na tom nezmění psychotické výrony typu - Kdo neskáče, není Čech !


Před 7 minutami · · · Sdílet
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Ale vr... Zobrazit víceáťme sa opäť do súčasnosti. Ako by ste charakterizovali súčasný morálny stav občianskej spoločnosti?

Dolejší: - Česi už nemajú vôľu byť národom. To, čo ostalo, je morálne a intelektuálne zdecimovaná skupina ľudí. Národ je taký, aké sú jeho matky. Matky však potrebujú mužov, ktorí by ich chránili a dali budúcnosť potomkom. My však už nemáme mužov, ktorí by boli schopní povstať za záchranu svojich rodín a svojej krajiny. Byť či nebyť darebákom alebo zradcom sa stalo ľuďom iba spôsobom myslenia, ktoré určuje istota, že nebyť sluhom či darebákom znamená nemať úspech. A pre prevažnú väčšinu je úspech natoľko žiaduci, že stojí nad morálkou i kritikou. Žiadny zločin nikdy nespáchali, kým nebol ako zločin zverejnený, a preto ich už nič nenúti k zápasu s vlastným svedomím. Tí najlepší sa s najväčším znechutením a odporom odvracajú od celej občianskej verejnosti a nemožno s nimi v politike počítať. Ich pravda je v tom, že národu nemožno pomôcť, ak si každý jednotlivec nechce pomôcť sám. Je však ešte stále možné, že všetko významné alebo veľké sa uskutočňuje pomaly, nepozorovateľným rastom. Ak budeme vo svojom marazme klesať až na hranicu vlastného sebazničenia, potom hádam sa ešte nájdu muži, ktorí sa vzbúria. Z vlastnej skúsenosti viem, že až keď sa človek stane bezmocným a žobrákom, môže sa mu vrátiť prvotná ľudská sloboda v hodnotení vecí života.
Před 7 minutami ·

 

 

Adam Pospíšil Víte co je smutné? Že spousta lidí dává svoje "vlastenectví" najevo tím, že sedí doma či v hospodě u televize a dívají se, jak pár lidí mlátí na ledě klackem do puku ale to, že se tady zakazují vlastenecké strany je všem uplně jedno :-(

Před 26 minutami · ·
Kohoutková Petra
Kohoutková Petra
Víš co je smutné? vidět co někomu příjde smutné... projev vlastenectví? a co třeba jen podpora našich českých hokejistů? neboť klacek tedy hokejka a puk=hokej=sport.
Zákaz vlastenecké strany a fandění sportu se přece nedá srovnávat...
Před 22 minutami
Jiří Fišer
Jiří Fišer
Adame ty ses vazne idiot fakt ......
Před 21 minutami
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Sestudujte něco z díla M.Dolejšího a pak si nebudete klást takové inflantilní otázky!
Před 21 minutami ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
"Osamocen... Zobrazit víceí každého z nás je logickým důsledkem morálního stavu veřejnosti a úspěšné demagogie vládních skupin – to je stav, ze kterého musíme vycházet a nikoliv před ním kapitulovat. Lidé potřebují především vzor k následování a ten jim mohou poskytnout pouze osamocení jedinci. Jenom tak je naděje, že se alespoň někteří z nich zbaví strachu, který jim brání v hájení osobních postojů. Roztříštěnost veřejnosti je cílem politické manipulace. Zastrašené a dezorientované lidi však nelze organizovat a sjednocovat. Organizace zbabělého houfu je bezcenná. Úkol veřejného odporu a opozice na sebe musí vzít každý jednotlivec."
Před 17 minutami ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
„Politika nen... Zobrazit víceí věcí kvanta vědomostí a detailů - je především věcí výchovy k ní. A politická výchova je věcí duchovních vlastností, které formují celého člověka, nejen jeho intelekt, ale také cit a vůli. Nám však chybí jak politická výchova, tak politická vzdělanost - ale především mravní vůle a síla. Sílu a cenu národa je možné poznat jenom v krutých chvílích jeho osudu. Národ by si měl připustit, že v klikatině politických a hospodářských podvodů a kejklů přítomnosti je zásah prozřetelnosti, která se nikdy nemýlí.“ Úpis pro budoucnost,
Před 12 minutami ·
Michal Válek
Michal Válek
Hokej je komerční záležitost.Hráči hrají klidně za rusy nebo američany,hráli by klidně za jánevim Hc Kábul,kdyby je odkoupil.
Před 2 minutami

Žádné komentáře:

Okomentovat