Počet zobrazení stránky

sobota 13. února 2010

facebook.................

Včera v 1:42 ·
Aleš Ales-taxi
Aleš Ales-taxi
Dobrý den,prosím o info,zda-li je možné zakoupit propagační materiály(vlajka,odznaky,atd.)Díky za odpověď.
přibližně před hodinou · Nahlásit
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Máte-li na mysli artefaktyrepublikánů, tak již nemají nic. Zkuste burzy.........
přibližně před hodinou ·
Aleš Ales-taxi
Aleš Ales-taxi
Škoda,ale přesto děkuji.
přibližně před hodinou · Nahlásit
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
nic, to jenom také vypovádá o stavu u republikánů.........
přibližně před hodinou ·






Pavol Horváth
Jaroslav, zrejme ste na neho kladne zapôsobil keď na oslovenie odpovedal.
přibližně před hodinou ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
On začal mluvit první a když na mého psa, to vůbec nevadí. Můj pes je integrální součástí moji figury.......
přibližně před hodinou ·
Pavol Horváth
Pavol Horváth
S... Zobrazit víceú aj opačné skúsenosti. Nedávno som bol v nemocnici so spolupracovníkom po úraze. Do čakárne prišla staršia pani so zrejme zlomenou rukou. Pomohol som jej z bundy a usadil som ju. Prišla jej zrejme sestra a začala jej vyčítať jej zranenie. Keď som odchádzal s ošetreným spolupracovníkom tak som iba ticho cez zuby povedal tej jej sestre - to sa nerobí aby sa človeku so zranením nadávalo za jej chybu /zrejme spadla niekde na šmykľavom chodníku/. Nechajte si to až nebude mať bolesti. No ten pohľad by som nechcel znovu zažiť a slová "čo vás potom" ma dorazili.
přibližně před hodinou ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
já takovéto existence posílám ihned k čertu.......
přibližně před hodinou ·
Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus Chtějí pochodovat - kdo ? Udajně evropští patrioté ! Rád používám příkrý a ostrý jazyk formulační.
Jde o provokaci bílých nacionalistů typu White power na adresu evropského establismentu , ze značné části židovského / nikoliv apriori sionistického/. Ono pochodovat je dle mého soudu jenom ukázkou zoufalství a ještě větší...m zoufalstvím je skutečnost, že proti nim stojí bolševické a trockistické živly, včetně našeho Kocába. Musel bych sestydět, mít takovéto protivníky..........já nerad zvracím na ulici odpoledne a to ještě o víkendu !
Nán raději "pochodujícího" filozofa či učitele. který při procházení sem a tam mne obohacuje myšlenkami, které jsou součástí evropského myšlení a patří k odkazu předků mých i těch, které nosila naše vlast !
Jenom si kladu otázku, kde jsou ti tzv. patrioti, když je téměř zapomenut odkaz lidí jako prof. mareš, dr. vrzalík, v.dyk, dr. Stříbrný, generálové Číla, Husák, Konopásek či Gibiš ?
Je mi smutno, že nevidím po českých městech a vesnicích pamatníčky třetího doboje ?
A nakonec - Dráždany byly jenom odplatou za Coventry či Roterdam !
Zobrazit více


 

Jaroslav Kronus Ještě se vrátím k projevu politické hlouposti senátora Štětiny. Že se mezi lidem obecným říká, že ten jeho červený nos není z toho, že bx mu omrzl na Kamčatce je obecně známo. Přemýšlele jsem ,že bych podal návrh na zbavení svépravnosti jeho i ministra pro rasovou zášt. Tu může podat kdokoliv. Bohužel po zkušenosti v ca...use Čunek, kde jeho sekretářka podala trestní oznámení, je stíhána ona -ačkoliv byli již pravomocni odsouzeni -ten,který Čunkovi poskytl falšné aliby i dvojka, která na ni činila nátlak- a samtoný senátor je nevinný nebudu pokoušet osud !

Zobrazit více




Před 4 minutami · · · Sdílet

Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Říká se ,že boží mlýny melou pomalu,ale jistě. Dokonce v katechismu katolíků stojí, že dotyčný nedává účet každý den,ale nezaůstane nikomu nic dlužen.
Před 3 minutami ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Jenom si vzpomínám, že asi před 6 lety našly lidé na konečné tramvaje člověka na pokraji delíria, ze kterého vypadl průkaz senátora. jeho jméno dnes není podstatné. Všeho do času pane senátore, to že vás podpořil i samotný Trautenberg, ještě nic neznamená. Ono si umýt ruce je pro takovéto lidi je nejjednoduší............
asi před minutou ·








Jaroslav Kronus Ráno jsem jel tramvají z práce. Kromě několika bezdomků a dvou lidí tvářících se, že do práce musí jel mladý chlap - cca 20 let. Podíval se zálibně na mého psa a pravil - je to fešák.
Já mu odvětil díky a co že v sobotu ráno vidím v tramvají mladého střízlivého člověka ? On řekl, jedu z práce ,ale jsem pikolík. Řekl jse...m mu, že to je dobře. Ono být pinglem a jet z práce střízlivý, to je znak profesionality. vyprávěl jsem mu, jak jsem v éře dr. Husáka chvíli dělal na hospodě a starý vrchní číšník mne naučil následující:
1/ nikdy v práci nepij
2/ necho´d po práci pít do hospody, ve které děláš
3/ nikdy nemíchej svoje peníze a peníze firemní v žádné podobě
Odvětil, že to platí do dnes a tomu učí pouze stará škola. Posteskl si, že jeho kolegové jsou dosti často načati a občas hrají i forbes. Varoval jsem ho, že to je moc nebezpečné - jednou by se mu mohlo stát, že bude bez výplaty a dokonce mu majtel řekne, že ten dluh velice rychle vrátí, jinak bude zle. On s úsměvem odvětil, že dnešní majitelé hospod jsou - cituji "zlobiví kluci". Hezký eufemismus pro občasné gaunery,ale na cizí peníze se nesahá a punktum !
Zobrazit více


asi před minutou · · · Sdílet
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Když vystoupil, měl jsem fantazii - takový chlap může mít za rok hezké auto a nebo může pozvat svoji slečnu na večeři a pozorovat, zda je vše kolem v pořádku.
Jsem rád, že potkávám i mladé lidi, kteří mají jasno a ví, kam kráčet !
Držím mladý muži palce !
před pár vteřinami ·

Žádné komentáře:

Okomentovat