Počet zobrazení stránky

středa 17. února 2010

facebook.....................

 

Jaroslav Kronus Na serveru Týden po oznámení, že DS byla rozpuštěna se rozpoutala smrš´t, která k této chvíli čítá cca 150 příspěvků.
Jelikož jsem si jich pár přečetl, zde je můj mírně cynicko-švejkovský koment !

asi před minutou · · · Sdílet
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Kronus Jaroslav
17.02.2010 13:19

Tak jsem si přečetl něco z té intelektulně-ideologické krasojízdy. Mám jenom obavu hraničící s jistotou, že největší srandu z Vás mají ti / a to ani vaše myšlenkové skvosty nečtou /, kteří se občas sejdou ve Špindlerově mlýně na lyžovačce, obča se postřílí při křtu knihy či běhají bez slip v rezidenci italského ministerského předsedy. K tomu je nutno připočíst permanentní politický kretenismu v podání green-headů a Cyrílka chtějící zavit svépravnosti pani, která na něj zapomněla při dělení svého majetku . Tak ještě nasadit Kalouskovy padáky a šup- k pelším zítřkům. Prosím vemte sebou i všechny ti užitečné idioty, kteří po vyhlášení rozsudku sdělí své nadšení na svých blocích a pak se spijí do němoty .............
... Zobrazit více
před pár vteřinami ·

 

Jaroslav Kronus Ani nevím proč, ale je velice příjemné a dokonce milé býti tlupou národních odrodilců a pseudokosmopolitů být označen za antisemitu a fašistu. Já to dokonce považuji za vyznamenání.
Ono od /ž/BOLŠEVIKů je to příznačné. Jenoma další ukázka, co jistý vzorek tzv. signatářů Chátry 77 byl zač ! Ale ono všeho do času, ledviny... a játra mají svoje limity, klimakterium taktéž a vše dohromady s frustrací, že je mají lidi u zadku - to je přímo cesta do osobního sebezničení ! Good luck !Zobrazit více


 

 

 


Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus Natálka Siváková jako SYMBOL a varování ! : Vstoupil jsem nějaký element, o kterém lze tvrdit, že poturčenec horší Turka ! Trestní oznámení jím vyhotované většinou- tj vždy končí v koši. Kdyby byly psány na toaletní papír, tak lze je i zužitkovat !

Jaroslav Kronus Rusko nedodá 'z technických příčin' rakety pro Irán 17. února 2010 MOSKVA -

Rusko muselo z "technických důvodů" odložit dodávku moderního
protivzdušného systému S-300 Íránu. Dnešní oznámení následuje po
návštěvě izraelského premiéra Benjamina Netanjahua v Moskvě, během
které prý přislíbil neprodávat izraelské ...zbraně Gruzii, pokud Rusko
nedodá S-300 Teheránu

Zobrazit více


přibližně před hodinou · · · Sdílet

Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Jinak řečeno - USA iZRAEL PŘESTANOU STRKAT NOS DO SFÉRY RUSKÝCH ZÁJMŮ U JEHO HRANICE.
Ruská federace prostřednictvím svoji výzvědné služby si ohlídá, zd Irán opravdu připravuje jadernou zbraň, či jenom chce pomocí obohacování uranu zabezpečit svoji jadernou soběstačnost ve smyslu energetickém.
přibližně před hodinou ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Ahmadínežád nikdy nepronesl,že Izrael musí být vymazám z mapy světa. On pouze citoval výrok Chomejního, že sionistický režim musí jednou padnout. jenom podotknu, že sionismus je jakáási variace náboženského nacionalismu, v evropě jsme ho znali pod pojmem klerofašismu. Pro doplnění je třeba objektivně říci, že Irzael je jakýsi mix demokracie a teokracie, nikoliv nábožensko-nacionalistického státu.
přibližně před hodinou ·
Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus Vzpomene si ještě někdo na zhovadilý nápad ODS tzv. zelených karet a když to eonomicky luplo,tak debilizující návrh Íčka -Langra o programu 500 eu a šupaj domů ?
S prominutím vůl vedle vola !



Před 2 hodinami · · · Sdílet

Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Nezaměstnaní cizinci neopouštějí Česko, doma mají dluhy

Programu dobrovolných návratů, které loni Česko financovalo, využilo zatím něco přes dva tisíce cizinců. O zaměstnání v Česku však podle úřadů práce přišlo během loňského roku přes padesát tisíc občanů ze zemí mimo EU. Proč se jich vrací tak málo? Jedním z důvodů jsou nesplacené půjčky, které si vzali ve své vlasti, aby se mohli vydat do Česka.
Před 2 hodinami ·

Žádné komentáře:

Okomentovat