Počet zobrazení stránky

pátek 19. února 2010

To už je jenom politická kafilerie

Česká strana národně socialistická

ČSNSMentální a mravní stav tohoto dnes již panoptikálního souboru je devastující. Spory o tom zda jsou nár-soc či pobočkou ČSSD, snaha karieristy dr. Babince vlézt do zadku souboru ing. Bobošíkové, trapnosti kolem pamatníku dr. Horákové a neschopnost si přiznat, proč ji vlastně bolševici zhoupli , absence jakéhokoliv seznámení s minulostí či profily současného vedení a stav webových stránek www.narsoc.cz -to´t opravdu jenom zběžná ukázka situace strany, která neustále žije v iluzi, že na ni v parlamentu čekají, respektive že ji voliči kromě členů samotných vemou na vědomí či dokonce tzv. vážně !

Co je ale opravdu bonusem je vniknutí jisté politické kanálie jménem M.Bacik -ale zase upřimně, do tohoto shnilého futrálu těžko lze vkročit s rovnou páteří či dokonce s mravní predikcí !!!

.Martin Bacík je mluvčím ultranacionalistů a pokladníkem ODS v Bohumíně..
Martin BacíkUsvědčují ho ale fotografie z akcí radikálů. Podle vyjádření jednoho ze členů Antifašistické akce se Bacík pravidelně účastní ultrapravicových demonstrací na Moravě po boku členů zakázané neonacistické organizace Národní odpor. Nejrůznější akce ultranacionalistických hnutí Národní sjednocení a Národní korporativismus dokonce sám pořádal.
Podle bohumínského starosty byl Bacílek navíc podmíněně odsouzen za falšování volební kandidátky. "

Žádné komentáře:

Okomentovat