Počet zobrazení stránky

úterý 16. února 2010

tak jdeme na to a do toho

Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus Byl jsem velice zklamán, že nový "táta " Dělníků Vandas / ten původní chrupe na služnou apanáž ve Štrasburku/ při svoji oznámené předvolební kampani nenavštíví Kolín.
Kolínské náměstí nesoucí jméno po jiném otci - Vlasti - už zažilo a vidělo ledasoc. Hada ve stoje stát, převrácenou cikánskou bryčku, koně blít, trhy, osl...avy a přísahy všeho možného.
Ale novodobý hrdina našeho banántátu zde byl jenom jednou. Kromě cca 15 skinheadů, 20 čumilů a 150 policistů jinak nikdo. Věřím, že tentokráte by bylo vyprodáno -zda náměstí či v hlavách dotyčných -já nevím. Jediného koho potěšilo, že votr von arbeit nepřijede byl kolínský policejní ředitel. Ono zase zorganizovat akci, kdy koncentrace četníků je málem větší, než byla při Palachově týdnu v roce 1989 dá fušku a zbytečně lidi otráví..................
Zobrazit více

Před 2 sekundami · · · Sdílet
Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus České pohádky, které jsou variací lidové mytologie mají ve svém repertoáru různá strašidla - například hejkal, divoženky, víly, vodník apod.
Děsím se doby, kdy součástí lidové mytologie budou vzpomínky na politiky typu ministra pro rasovou zášt či jistého senátora schovávajícího jakého si Gruzínce.
Ty děti budou mít jeno...m stěstí, že dotyčné budou znát jenom z vyprávění a na green-heady budeme vzpomínat jako na zlý sen !Zobrazit více

Před 2 sekundami · · · Sdílet
Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus Trochu infantilní politická akce SSO proti tzv.červenému tlačítku na PC , které údajně trochu připomíná tzv. Velkého bratra beru s reservou.
V zemi, která mentalitou a způsoby jejího establismentu připomíná jeden velký BARÁK s červenou Lucernou považuji červené tlačítko na dětskou hru !

Žádné komentáře:

Okomentovat