Počet zobrazení stránky

čtvrtek 18. února 2010

facebook

 

Místo mozku s piva kostku




Název:
Místo mozku s piva kostku
Kategorie:
Organizace - Profesionální organizace
Popis:
Bude sloužit k uctění národního nápoje - tj tekutého chleba, pijákům, konzumentům i alkoholikům ve všech stádií. Bude též určena vše, kteří denně do sebe nakopí 6 - škopků, činí takto více jak 15 let a je to nich vidět !
Typ skupiny:
Obsah této stránky je veřejně přístupný.

Kontaktní informace
zrušit

UpravitUpravit Kontaktní informace

E-mail:
josef.svejk@putim.cz
Web:
http://zatím http://není
Kancelář:
kterýkoliv výčep, nálevna, kořalkovna atd
Lokalita:
Praha, Czech Republic

Novinky
zrušit

UpravitUpravit Novinky

Zprávy:
Jsme druzí na světě ve spotřebě pivna tzv. na hlavu. Já si říkám proč nebýt první a k tomu být i na hlavu !

 

Jaroslav Kronus Jak se někdo může jmenovat Ariel, když má za nechty tolik špíny ! : Som volako změtěný.........Jistá banka s typicky eskymáckým názvem Golden Sachs je vyšetřovaná orgány EU proto, že zkreslovala při půjčkách řecké vládě výsledky celkového zadlužení. Kdo je více vinnen, zda bankéři či establisment této země jižní Evropy, to musí posoudit každý sám.........

V Arabských emirátech velitel t...amější policie řekl natvrdo, že vraždu člena Hamasu má komando jedné země o které se nesmí mluvit v žádném směru negativně. Podrobnosti jsou známy. Já si jenom říkám, to bylo křiku, když spolupracovník dr. Mečiara jistý I.Lexa zorganizoval únos Kováče mladšího do Rakouska, kde byl na něj vydán zatykač a zorganizoval vraždu ex-policisty Jeremiáše, který chtěl vypovídat proti praktikám kliky páně Mečiara.

Jeden z oligarchů , kterého Putin jemně vykopal z "rodné" Rusi jménem Berezovskij zase otrnulo. Z jeho peněz byla financováno něco profesionálních rváčů, kteří měli terorizovat obyvatele v oblastech, kde se těší velké podpoře pro-ruský kandidát na Ukrajině Janukovyč.
Už raději mlčím, protože jistá figura z Plzně by mohla míti zase obsesi psát trestní oznámení.............
Zobrazit více

Před 2 minutami · · · Sdílet

Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus Občas se mi donese narážka, zda se cítím v pořádku. Mohu Vás ubezpečit, že v lepší duševní a intelektuální kondici jsme za posledních 5 let nebyl. On je trochu problém jinde.
Odborná lékařská literatura tvrdí o lidech mého osobnostního profilu, že se bu´d zblázním sám a nebo lidé kolem mne. Klinická praxe vyykazuje dost...i velký souběh obého. Já se držím ,Vám mohu držet jenom palce !
Dále tato literatura tvrdí, že lidé jako já jsou schopni strávit část života v blázinci / už se stalo/, tak jako vést revoluce, které píšou dějiny.
Jelikož české revoluce připomínají spíše karneval a kabaret, nepředpokládám, že bych se na nějaké podílel. Navíc jedna mi stačila -co se vypečenosti týče ! Amen ! Gloria in excelsior Deo !
Zobrazit více


Před 10 minutami · · · Sdílet
Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus Dnes jse mnějakým nedopatřením poslouchal jakousi soukromou rozhlasovou stanici. Zrovna se tam masírovala taková roztomilá blbka, které známe v podobě že jsou happy, crazy, free a cool -zkrátka IN. Jsou to přesně ty modely, které spolus nagelovanými panáky typu Superstár šmajda versus .........občas "určují" vkus či do...konce trendy. Jejich drzost jde tak daleko, že i samotná emeritní profesorka herectví paní Jana Hlaváčová nedávno velice kultivovaně a noblesně řekla na adresu těmto podobným a to co já řeknu velice příkře - ještě jim hoří vajgl na konzervatoři a už chtějí nejenom poučovat, ale dokonce vykládat to, čemu se říká normotvornost !
Já této kretenizace kulturního života čelím naprostou ignorací a reflexí pouze lidí, jako je pan P.Bende těšící se i uznání bardů rockové muziky a dnes již paní Balogové........
Zobrazit více


Před 10 minutami · · · Sdílet

Žádné komentáře:

Okomentovat