Počet zobrazení stránky

úterý 9. února 2010

facebook............plus výtok Dělnického mozku


jaroslav Kronus Je to opravdu pravicový model chování ?


Před 3 minutami · · · Sdílet
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
1/ neumět vysvětlit, kde jsem vzal na byt
2/ zbřeznit milenku, poslat manželku, která mi dvakrát pomohla do Senátu do blázince
3/ svoji milence vydupad místo místopředsekyně parlamentu a dokonce ji svěřit rodinnou problematiku
4/nechat svého syna terorizovat s vládní ochrankou v zádech diskotéky kdesi v M-S kraji
5/
asi před minutou ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
5/............
a few seconds ago ·

Jaroslav Kronus Co si přeji po volbách 2010 -jsem v zásadě skromný !!!



Před 4 minutami · · · Sdílet
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
1/ aby současný předseda ODS při výjedu do zahraničí sebou nosil dostatek spodního prádla 2/ aby při křtu knihy předsedy ČSSD byl nad barem umístěn nápis -pánové, zbraně odkládejte v šatně ! 3/ aby předseda Lidovců v duchu Desatera nezppochybnoval příčetnost staré paní, která odkáže svůj majetek někomu jínému než jemu ! 4/až Modrý team bude chtít zase tančit, tak a´t si vybere jiné místo, než Národní památník na Vítkově a nechá v klidá legionáře odpočívat !
asi před minutou ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Pro začátek by to mohlo stačit !!! Ono i tak je toho pro jmenované více jak dost ! Ona Božstva někdy mají problém si uvědomit, že i ona jsou OMEZENÁ / ve svých možnostech / !
a few seconds ago ·
Toto mi zaslal jeden Dělnický mozek...........





Anonymní řekl(a)...
Lidičky dávejte si na Vraňase dobrý pozor. Je to tajtrlík a pokrytec. Kritizuje skvělého pracovníka instalatera Vandase, ale sám se fláká. Pracuje totiž jako bezpečnostní pracovník, přesněji sedí na vrátnici a blbě čumí. Naopak instalateřina je odborné zaměstnání a služba lidu, parazite Vraňasi! Skvělému pracovníkovi Vandasovi nesaháš ani po kotníky! A Dělnická strana bude zanedlouho očištěna a na jaře je v parlamentu a ty utřeš nos, havraní šašku!












Deratizace










Jaroslav Kronus Nese se českými luhy a háji, že když establisment před cca 15 lety hnal dr. Sládka na znalecké zkoumání a on poté prohlásil, že rozdíl mezi vyšetřovaným a psychiarem je pouze v tom, že ten první má klíče bylo zase silně nadčasové konstatování.


Před 2 minutami · · · Sdílet
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Když sleduji pražského primátora, tak nabývám dojmu, že kdyby si promluvil se svými klinickými kolegy / je původním povoláním psychiatr/, ta kse doví ve smyslu svého zevního vnímání mnoho zajímavých informací, které mohou míti i leckdy diagnostické ukotvení.
Dr. Sládek ani netušilpřed těmi 15 lety, že jedním komparativním kouskem může být i dotyčný pražský komunální politik. Přeji hezký den !
a few seconds ago ·

Žádné komentáře:

Okomentovat