Počet zobrazení stránky

pátek 26. února 2010

facebook

Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus hlasoval ve Virtuálních volbách pro Svobodné, stejně jako 4 jeho kamarádi.
Strana svobodných občanů je nyní s 366 hlasy (2,3 %) na 8. místě Virtuálních voleb, na Stranu zelených ztrácí 197 hlasů. Vede Občanská demokratická strana s 4639 hlasy (29,5 %). Podpoř Svobodné i ty, zvol jinou stranu nebo se jen podívej koho volili tvoji kamarádi.
Zobrazit více
Před 12 minutami · · · Volit veřejně
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Opakuji znovu- jse moc slušným člověkem, než abych nosil ptáka /modrého/ na klopě místo mezi nohama. Představa, že nosím oranžovou šálu a povadlou růži- to se raději nechám zbavit svéprávnosti !
S ODS do análu, s ČSSD do pekel !
Před 4 minutami ·

ĽS-HZDS

Asociácia zamestnávateľských zväzov a združení (AZZZ) na svojom programovom sneme (25.2. 2010) predstavila svoje tézy v oblasti poľnohospodárstva a vidieckej politiky. Zároveň ...
Včera v 19:12 · · · Sdílet
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Mám považovat negativné ofenzívu slovenských medií proti HZDS že neprekročí 5 %hranici za hru s psychologickým atakem na voliče či reálné nebezpeč írpo HZDS ?
Včera v 22:55 ·
Monika Makelova
Monika Makelova
Jarko, to prve


Jaroslav Kronus Tenhle dobyteček je dvorním kašparem ODS pro točení jejich klipů- ano Filip RENČ, on si opravdu může s Tupohlavým podat ruce !

Před 8 minutami · · · Sdílet
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
„Vy si asi všichni myslíte, že jste na večírku, ale tohle je divadlo, takže vy bulvární s...ě, přestaňte fotit! Už mě k...a nebaví poslouchat ty pí....., že to bylo kýčovitý a odfláknutý. Měl jsem na nazkoušení jen měsíc a půl, tak ať si to ti chytrolíni zkusí odrežírovat líp. Jděte všichni do pr...e," pokřikoval režisér muzikálu, který prý producenty stál pořádný balík peněz. Jediný, kdo Filipa dokázal trochu zkrotit, byla jeho přítelkyně, choreografka muzikálu Kristina Kloubková.
Před 7 minutami ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Ještě mentalík Tlučhoř a Dalík si může gratulovat, jak je skvěle znemožnil !
Před 7 minutami ·


Jaroslav Kronus VLAJKA -odkaz univ.prof.dr. Františka Mareše : zasláné sekretariátu Republikánské strany - Od: vrana2077@seznam.cz Komu: inahb@centrum.cz Předmět: zaslání Datum: 26.2. 2010, 17:47 - dnes v 17:47

Dobrý večer,
bylo by dobré po zítřejší poradě informovat nějakým oběžníkem o stavu
v Republikánké straně . Jde o nikoliv sdělení typu naše věc zvítě...
apod sdělit, v jakém stavu je registrace Republikánké strany- tj. zda
jsou již podpisy, kdy bude ustavujcí sjezd , zda se bude kandidovat,
atd.
Kronus jaroslav
Zobrazit více

Žádné komentáře:

Okomentovat