Počet zobrazení stránky

středa 17. února 2010

facebook............

 

Jaroslav Kronus Tak nám to prý za 100 dní začne. Budeme míti možnost hodit svůj hlas do volební urny. Já se přiznám, že bych raději coby funebr -arbeit raději v rámci svých pracovních povinností uložil do urny mnohé, kteří budou kandidovat, ale to je jednak jenom nevinné přání a navíc, to nechám Prozřetelnosti.
Já se akorát těším , až ...ten politický cirkus všech barev a odstínů budu opruzovat na náměstí s poetickým názvem Karlovo u nás v Kolíně!

Zobrazit více


Před 7 minutami · · · Sdílet

Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Těším se, až přijede Modrý team. Zdejší euposlanec, ten je tak "pružný" v páteři a "slizký" zevně, že bych ho ani neudržel dvojitým nelsonem. Dále bude dojemné poslouchat bývalého hejtmana, který bude hrozit nástupem rudé totality a přitom nám zapomene nříci, že v dresu mládežnické organizace bývalé státostrny uděla lvcelku solidní karieru..
Před 5 minutami ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Dalším show bude zdejší lokálaka oranžíků. je zde senátor, který má chod města prý vcelku "hluboko" v těle a pozorovat při kampani současného gubenátora, který nám slíbí 30-kč z obecního , bezplatné lékařství a odstoupení z funkce poslance a přitom ,nemocnice v Kolíně je v jistém smyslu před krachem, on má obě funkce a kdyby to šlo, tak si veme i třetí. Ale lid má rád své vůdce , je sklerotický a svět je rád klamán...í
Před 2 minutami ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Upřimněse akorát těším na Lidovce. jejich krajská leaderka a předsedkyně je sice mladá žena, ale stojíce kupodivu RONNĚ a dokonce je schopná poslati kčertu samotného Cyrila -předsedu KDU.
Věřím, že se objevi spoustu modelů a i můj pes zbystří a ten se kromě svoji misky a hárajícíh fen nevšime nvůbec NIČEHO !
před pár vteřinami ·

Oldřich Kučera tak nám zrušily dělnickou stranu a ted ještě ODSS a ČSSSD

Před 14 minutami · ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
já jenom opakuji - jsem moc slušným člověkem, než abych nosil ptáka naklopě místo mezi nohama a než nosti oranžovou šálu a v ruce mít povadlou růži. to se raději nechám zbavit svéprávnosti !
Před 10 minutami ·
13 únor v 14:05 ·
Lukáš Krywult
Lukáš Krywult
K přidání k dělnické straně, myslím, že se již není o čem bavit, když byla rozpuštěna. Já hlavně doufám, že to Sládek nezabalil (a na dotazy skutečně odpovídá) a bude bojovat o to, aby se republikání dostali do parlamentu....
Před 28 minutami · Nahlásit
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
hm.............
Před 19 minutami ·
Adam Pospíšil
Adam Pospíšil
DS bude fungovat samozřejmě dál, jen pod jiným názvem.
Před 18 minutami · Nahlásit
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
to je dokola........, z toho vlaku bu´d vystoupit a nebo běhat za svým ocasem
Před 16 minutami ·
Lukáš Krywult
Lukáš Krywult
Jistě, že bude pokračovat, ale stejně ji nikdo nebude volit. Já jen doufám, že se ti republikání opravdu chytnou, kdyby splnili aspoň třetinu toho co naslibovali, tak by to bylo něco neuvěřitelného, protože všichni jen slibujou, a pak hovno, hovno.
Před 12 minutami · Nahlásit
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
lukáši, goog luck.........
Před 12 minutami ·
Adam Pospíšil
Adam Pospíšil
Lukáši mýlíš se, právě že DS bude volit hodně lidí a hlas pro republikány bude vyhozeným hlasem. Pokud chceš svůj hlas skutečně dobře investovat, vol DS.
Před 11 minutami · Nahlásit
Lukáš Krywult
Lukáš Krywult
Heh, uvidíme. Ale v podstatě je jedno koho budeme volit, protože stejně je jasné, kdo to vyhraje. Nikdo jiný se nejspíš chytat nebude...
Před 9 minutami · Nahlásit
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
loučím se pro dnes s vámi jako téměř člen sso
Před 7 minutami ·


Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus Nová skupina na facebooku - Strana národnej jednoty v SR



přibližně před hodinou · · · Sdílet

Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Držím palce !

Žádné komentáře:

Okomentovat