Počet zobrazení stránky

pátek 12. února 2010

facebook.............

Jaroslav Kronus Senátor Štětina sdělil veřejnosti prostřednictvím streimu, že využil krajní nouze a schoval jistého Gruzínce, kterému české úřady odmítly dát asyl. To že dotyčný má nárok na soudní přezkum ve smyslu Nálezu ÚS ČR nám nějak bylo zatajeno.
Ten strejda ze Senátu, který stačil být Zelený, pak to zkoušel skrz podivný slepene...c Alternativa a když se tento rozsypal, tak se přitulil k padákovým recyklantům.
Ono jde o to, že tento pán z Gruzie se paktoval s jedním z těch, kteří chtěli odtrhnout Čečnu od RF a má najednou nějak strach. Pan senátor se dokonce nechal slyšet, že loutkový vládce čečny Kadyrov ml. a jeho klika je ohrožením pro tohoto Gruzínce. Mne jenom vrtá hlavou, proč se dotyčný nevráti do Gruzie a ta se o něj coby svého státního příslušníka nepostará. Nakolik je pan Kadyrov představitelem loutkové vlády si nechám rád objasnit, hlavně s porovnáním s jistým Karzaím v Afghanistanu.

Zobrazit více
Před 13 minutami · · · Sdílet
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Mám takovou fantazii - je možné, že jde o jistou zpravodajskou hru a potom má vše jiné pozadí, než je annoncováno. A nebo jde možná o to, že pan senátor už neví jak na sebe upozornit a ono jak říká stará moudrost, alkoholik v politice je horší než epileptik v této.
O tomto pánovi a jeho rodině toho už bylo napsáno dost. jeho "disidentví", výlety do SSSR, obhajoba systému atd. Možná se jednalo o mistrně dělané mimikry, ale nevím zda komunisté a STB byli opravdu tací hlupáci........
Před 10 minutami ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Jsem názoru, že Putin a jeho parta vědí o všech,kteří s Maschadovem či Umarem prováděli peklo na zemi a že je najdou jako našla CIA všechny tzv. Al-Kaidisty a dala je do vězení na Guantanamu. Vše má svůj čas a nikdo si nemůže býti jist životem, je-li zločinec a má na rukou krev, hlavně dětí z Beslanu.Vemu-li v potaz, kdo všechno dnes "bydlí " v Karlových Varech, tak se jenom směji akci pana senátora.
Před 8 minutami ·

 

 

 

Jaroslav Kronus Strana zdravého rozumu -toť základ a výztuž projektu Suverenita. Když sleduji politické kousky tohoto seskupení, nabývám dojmu, že by byl vhodnější název SSR - Strana / sBohem rozume/.
Suverenita zorganizovala petici za odvolání ředitele ČEZu a představenstva. Jelikož žiji v tomto banánovém absurdistánu více jak 46 let ...a znám dobře pojem právní bezvědomí Czech made, tak si umím představit, jak s tou peticí se dá podložit stůl, zabalit sváča a když bude na velice jemném papíře ..............
Bobo a XXL české politiky přijuchaly s peticí před parlament a sháněli podpisy poslanců. Nevím, kolik jich je poslalo k čertu,ale podepsalo pouze šest a to samý " výkvět" české politiky - Biomasa a její fešák a čtyři třetiligoví kousci z ČSSD, z niž jeden snad už vzal draka do Zemanovy party . Obě si postěžovaly na nezájem ..........

Zobrazit více


Před 28 minutami · · · Sdílet

Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Já jim zkusím dát rozřešení i návod jak dál - Bobo se netají tím, že by ráda ten chlívek v parlamentu uklidila a dokonce začala předvolební kampaň s koštětem.
Snad nečeká, že ti, které chce vymést si s ní budou dávat dvojité chruščevy či jinak jí vítat
Před 26 minutami ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Já být předsedou parlamentu -tak jim navrhnu, aby s peticí i košťaty přišly 30.4.2010 - je přeci Čarodejnic. Zabezpečil bych jim takový výstřel na oběžnou dráhu, že by i BOBOBUUS mohly nechat v garáži- přeji hezký den !
Před 24 minutami ·

Jaroslav Kronus Měl jsem kdysi kámoše - byl hrobníkem. Chlap 190cm výšky, 120 kg váhy. Měl něco odsezeno za rvačku a ujmu na těle. Ačkoliv byla normalizace, tak měl svěřeny obě děti, protože jeho manželka byla opradu kousek.
Jednou jsem ho navštívil v práci a ptal se, zda se na hřbitově něčeho bojí. On se usmál a řekl - bojím se chvíle..., kdy mi řeknou, že nebožtík byl takový "křivák", že mu musím vykopat hrob do L v rohu hřbitova. Ona by to byla dvojitá práce za jedna peníze - dělal v hodinovce.
Ani nevím proč,vždy si na tento moment vzpomenu, když sleduji občasné sebeadorace politiků, advokátů či dokonce jistý bohus- tj. advokát v politice !

P.S. mluvil jsem s ním nedávno - rád českým naci-hlavám vykope hrob přímo na míru !



Žádné komentáře:

Okomentovat