Počet zobrazení stránky

sobota 27. února 2010

facebook...........

Strana svobodných občanů

Strana svobodných občanů Nigel Farage vs. Herman Van Rompuy, Jerzy Buzek a Martin Schulz... další zajímavý den v eurokejvárně

euroseptik.cz
"Nikdy jsem o Vás neslyšel!" (video s českými titulky)
přibližně před hodinou · · · Sdílet
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Mne se nejvíce líbilo, když ten ž/zelený bolšán Schluz kvičel na Berlusconiho a ten mu řekl, že zrovna točí film o kencentračním táboře, jestli nechce dělat kápa !
Schulze coby Žida mohla klepnout mrtvice...........
Před 57 minutami ·
Jakub Biel
Jakub Biel
"Demokracie" po evropsku je opravdu paráda, co se týče chování k opozici něco podobnýho praktikoval i jistý rakouský malíř a další podobní
Před 56 minutami · Nahlásit
Karina Fraňková
Karina Fraňková
jak jim to jen muze prochazet?
Před 56 minutami · Nahlásit
Kristián Léko
Kristián Léko
Tohle je hodně brutální video, jako mohl to Farage dát bez těch urážek, stejně ví, co bude následovat. Nicméně má pravdu. :D Sakra, ať kandiduje za Svobodné... :D
Před 49 minutami · Nahlásit
Marek 'Benny' Strihavka
Marek 'Benny' Strihavka
a jak se tam Van Rompuy popadal za srdce, jakoby takova osklive politicky nekorektni slova snad v zivote neslysel :D
Před 46 minutami · Nahlásit
Pavel Richter
Pavel Richter
Velice pěkný popis : charisma hadru na podlahu druhořadého bankovního úředníka. Výstižněji a upříměji to snad říct nešlo. Nejvíc mě teda překvapuje s jakým klidem to vždycky ta eurosocialistická chátra snáší, holt ne nadarmo se říká že pro pravdu se každý zlobí. A dál pak že napadají styl vyjadřování Farage, než aby vyvrátili jeho argumenty.
Před 36 minutami · Nahlásit


Jaroslav Kronus Dnesjsem si v průchodu kolínského nádraží všiml další bolševicko-gender propagace. Dva plakáty či spíše bilbordy rozměru cca 10 krát 2,5 metru a na nich je velice sugestivně propagována další "akce" eu-socanů, zelených a jim podobných.
Prá že ženy berou méně než muži. Hm, pitomostí od těchto jse muž četl mraky. já si je...nom kladu otázku, kdo tuto propagandu platí a v čí prospěch je děláná.......rZobrazit více

Před 6 minutami · · · Sdílet
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Ona forma této propagace je až velice podobná propagaci jistého útvaru z dob 1933-45 u našich severních sousedů a nezadá si ani občas s hysteriíí doby sberanicí s dýmkou v zubech...
Před 5 minutami ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Jsem přímo zhusen, když například podobnou propagandu slyším na soukromém radiu a ta se pro změnu týká vložek -dámských.
Když si člověk uvědomí s jakoým PR nasazením je dělána, tak nabyde dojmu, že ulice jsou plné krve a jinak než v holínkách se vyjt ven nedá.
Před 3 minutami ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Jednou jse mse nachomítl k sezení několika sufražetek, které kvičely o tom, jak jsou v práci vykořis´továny a že zastanou stejnou práci jako chlapi.
Chvíli jsem jim naslouchal, pak jim řekl, že jsem náborář z dolů a že jim nabízím práci 880 m pod zemí , za 16 tisíc hrubého v nepřetržitém provozu a že ty co půjdou na předek - tj kombajn, že mohou míti až 20 tisíc.
Čuměly jak když nadloube volovi, pak začaly kvičet a já je posla k čertu a bylo po gender mejdanu ! Punktum - sbohem rozume !
před pár vteřinami ·

Žádné komentáře:

Okomentovat