Počet zobrazení stránky

neděle 21. února 2010

facebook

Jaroslav Kronus To že nemám vedení ODS rád, je obecně známo. Ono toto ale platí i o vedení ČSSD. Přesto to neznamená, že nenaslouchám, co říkají.
Velice zajímavý rozhovor v médiu veřejné služby měl jeho redaktor s mpřed. ODS dr. Langerem. On se vyjáddřil k materii jejich ideové konference zvané ODS v horizontu 2020.
Bylo zde velice zají...mavé, že dr. Langer velice přesně řekl, že jde o množinu či vizi názorů a konkrétní politický program v jednotlivostech pro volby 2010 bude teprve zpracován a bude mít podobu KONKRÉTNOSTÍ !!!Zobrazit více

Před 3 minutami · · · Sdílet
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Mne toto inspirovalo k následujícímu - aby vedení SSO pochopilo, že veřejnost zajímá, jaký má konkrétní program k hospodářské a scoiální situace ČR 2010.
Ony proklamace vystoupíme z EU, zrušíme minimální mzdu, jsme pro minimum regulací apod ježko nějak masivně zaujme.
Před 2 minutami ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Jinak řečeno - máme 560 tisíc nezamšstnaných, 100 tisíc lidí v soicálníinkluzi, strukturu národního hospodářství složenou spíše z montoven, slabý střední stav atd. na toto musí SSO na svoji ideové konferenci dne 15.3.2010 reagovat.
její vize --k teoubych nazval strategiií pro delší období je jenom cílem, ke kterému je nutno jíti velice obezřetně.
před pár vteřinami ·
Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus Začínají se zde množit skupiny typu něco musím - do školy, do práce, plnit si povinnosti atd.
Ve svobodné společnosti nemusí jedinec téměř nic. Zda se rozhodne mezi živočišným či existenciálním je jenom jeho starost.
Zatím kolektivně jsme se rozhodli, že budeme krást a budeme dělat, že My nic, My muzikanti !

Žádné komentáře:

Okomentovat