Počet zobrazení stránky

čtvrtek 11. února 2010

facebook..............


Týdenní e-News Národní fronty 13. února 2010
? Nejvíce nenáviděné druh peněz-dělat, a s největší důvod je lichva, což činí zisk ze samotné peníze, a nikoliv z přírodních použití je - za peníze byly určeny pouze pro výměnu, ne pro navýšení úroků . A tento termín zájem, což znamená, narození peněz z peněz se použije na chov peněz, protože se podobá potomků rodiče. Protož všech druhů peněz-dělat, to je nejvíce nepřirozené.? ? Aristoteles
Komunistů v PRÁCE HAD SECRET spiknutí MAKE UK MULTIKULTURNÍ Je? To venku! Práce již několik let plánuje multi-rasová stavu pro Velkou Británii a masové imigrace? katastrofické k našemu kulturnímu dědictví a identity přežití je nepokrytě vidět, co to je? marxista práce spiknutí zničit Británii? Tom Linden uvádí pod přesně to, co zrádci, kteří tvoří Komunistická strana Velké Británie (alias práce) se spikli dělat? proti tobě? Bílí lidé Británie
Práce, rozrazila dveře k masové migraci do záměrné politiky ke změně sociální make-up z Velké Británie, tajné dokumenty naznačují.
Návrh zprávy z úřadu vlády vyplývá, že ministři chtěli? Maximalizovat přínos? migrantů do? cílů v sociální oblasti?.
Počet cizinců povolen ve Velké Británii vzrostl až o 50 procent v návaznosti na zprávy, napsané v roce 2000.
Práce se vždy odůvodněno přistěhovalectví z ekonomických důvodů a odmítla to bylo jeho použití na podporu multikulturalismu.
Ale podezření z tajného jednání růže, když Andrew Neather, bývalý vládní poradce a spisovatel řeči pro Tony Blair, Jack Straw a David Blunkett, řekl, že cílem práce? S imigrace strategie bylo? Třít Right? S nos rozmanitost a učinit jejich argumenty zastaralý?.
Pan Neather řekl, že pomáhal psát v roce 2000 zprávu, která nastínila strategii? Otevřít království k masové migraci?.
Dokument nebyl zveřejněn v původním formátu přes obavy z nepříznivé reakce veřejnosti. Místo toho byl propuštěn o rok později jako vědecký dokument o ekonomické výhody migrace.
Návrh původní zprávě Úřadu vlády byl nyní zveřejněn po svobodě informací, žádost o migraci hodinky.
Obsahuje šest odkazů na sociální politiku, které byly odstraněny z později vydané verzi.

 
Vypouští odstavec říká jeden rámec, bylo zapotřebí? Maximalizovat přínos migrace do vlády? Y sociálních a ekonomických cílů?.
Jiný říká, že migrační tlaky zesílí v důsledku demografických změn v Evropě, ale že to? By neměla být vnímána jako negativní?.
Také vyříznout bylo prohlášení, že? V praxi, může vstupní kontroly přispívají k sociálnímu vyloučení?.
To je velmi důležité zjištění, protože by to znamenalo, že práce? S největší dlouhodobý vliv na britskou společnost byla založena na zcela tajné politiky.
My jako nacionalistická strana říkal právě to po celá desetiletí, a traduje se, že jsme se vzbudím? Rasovou nenávist?, Ve skutečnosti jsme pravdu.
LIEbour byli skutečně těmi, které byly podnítit rasovou nenávist, jako kdyby nebyly zaplaveny naší země s nechtěným, neomezené imigraci? Rasista? by to jen slovo v knize.
Máme původní obyvatelstvo se nikdy neptal, jestli chceme masové imigrace byla nucena na nás a lidé, kteří se cítí v ohrožení? Jako my? pomstít se a bojovat proti komunistické více práce je marxisticko-rasismus.
Není rasista milovat své lidi a své kultury a tradic, a to bych řekl jen přirozené, že chce chránit tyto hodnoty pro vaše děti a vaše děti? S dětmi. Mezi tmavý stín stalinské tyranie práce a zničení naší milované lidových stojí Národní fronty? a pouze Národní fronty!
Tom Linden (NF Tisk a propagace)
Britské pozemní a námořní záchranné služby odprodána francouzské
Britské pozemní a námořní záchranné služby, je prodána do francouzštiny, oznámil, že to bylo včera.
Ministr obrany Quentin Davies odhalila £ 6billion smlouvy bude vykroutil z RAF a námořní a pobřežní stráže agentuře a předán do soukromého Soteria Consortium.
Ale on stál tvrdí, že kontroverzní privatizace by mohlo ohrozit životy ohroženy jako počet hledání-a-záchranné vrtulníky budou zkráceny z 40 na méně než 24.
Dokonce i Prince William mohl stát obětí úmyslu uzavřít lukrativní dohodu o koalici firem z Francie a Kanady.
Princ je výcvik jako pilot Sea King v RAF Valley na Anglesey a doufá, že bude plnit své první provozní záchrannou misi do konce roku.
Soteria již potvrdila, že ukončí výrazné žluté moře králem vrtulníků, jejich RAF a Royal Navy, prapory, které zachránil životy bezpočtu lidí, ve prospěch moderní S92 vrtulníky Sikorsky od roku 2012.
Mluvčí konzervativní obrany Liam Fox řekl: 'Nejsme proti principu uzavírání smluv, část služeb již je, ale my jsme hluboce znepokojen tím, že projekt takového významu a velikosti by měly být prostřednictvím vrhli v zubech všeobecných voleb . '
Pan Davies řekl 25-roční kontrakt pro odpovědi na tísňová volání, včetně z lodí v nouzi nebo v pasti horolezce, by nemělo ohrozit životy i přes snížení počtu letadel.
Řekl, že flotilu vrtulníků Sikorsky S92 by byla 'rychlejší a spolehlivější' než stárnoucí Royal Navy moře Kings.
MO a MCA poskytuje 24-hour vojenské a civilní vrtulník SAR (Search and Rescue), služby pro Velkou Británii od 12 základen a panují obavy, nová úprava by mohla znamenat existující roundthe-hodiny ustanovení je řez.
Pan Davies řekl: 'menší počet vrtulníků bude stačit. Moře Kings mají špatnou historii dostupnosti, budeme získávat tam. To nebylo řízeno úsporu nákladů programu. Potřebovali jsme nahradit SAR. ' ? Break-Up Británii? Nyní je chmurnou realitou jako Staré Gang výprodeji co? zbylo v zemi. Proveďte výběr čtenáře? vpustit stalo nebo zastavit s NF!

ANARCHISMU na našich ulicích Harry Mullen
"Zápisky z pohraničí" je Anarchistický časopis, jeho editor je Larry O'Hara PhD, který se veřejně přiznal ve svých sloupcích, že je katolík.

 
Považuji to zvláštní, můžete získat katolík anarchista? Mám na mysli papež je králem ve Vatikánu a jeho kardinálové jsou princů. Muži, kteří byli jmenováni jako hrabata & rozdat Knighthoods. Já nejsem sektářské zde mimochodem jen zvýraznění některých hrubé pokrytectví. (NF má mnoho katolických a protestantských členů a je non-sektářské)

 
Rupert Murdoch získal Slovenský tím orgány katolické církve, ale Murdoch je Žid z matčiny strany. On také měl poněkud zchátralého pověst, "Dirty Digger". Dostal to z jeho publikování oplzlé obrázky polovina-nahé ženy v jeho denících. To není ten druh chování by se dalo očekávat od křesťanského rytíře, ne?

 
NFB byl článek napsán na květen 2008 průvod den v Londýně. Autor Matt Salisbury chlubil tento protest nákladů Londýn-daňové poplatníky a podniky desítky milionů liber.

 
Tisíce pořádkové policie ukázalo, holemi a štíty, pořádkové zařízení, jako je nošení helmy a neprůstřelné vesty. Tisk řekl, že by nepokoje, a dokonce oznámil, že anarchisté by se účetní holící strojek-ostrý karamus (boj meč, který nese samuraj).

 
Uvedl také, že Real IRA (skupina zpět bodavé, plížit-bombardovat teroristy) by používali dav anarchistů se vyvolat incident. Policajti řekli, že se střelci vyzbrojení puškami sestřelit jakékoliv RIRA muži, nebo meč-ovládat anarchistů, kteří by se mohli pokusit rozdělit všechny policajty (nebo pracující třídy britské nacionalisty) viděli na ulici.

 
Porovnat rozdíl v zacházení vyměřenou z roku 1990? S working-class BNP. Měli shromáždění v Edinburghu před několika lety, princip reproduktoru byl John Tyndall, který naštěstí byl pak předseda strany. Někteří muži BNP dostal vlakem do Edinburghu, ve stanici před hlavním Skotů, houfně policejní zaplaveny do vlaku. Přikázali BNP členů z vlaku pod hrozbou okamžité zatčení by se neodvážil odmítnout.

 
Venku na nástupišti policajti jim nařídil, aby pochod přes most na jinou platformu, kde bylo nařízeno, aby čekání na vlak okruhu zpět do Anglie. Policie postoj byl celkem odnětí svobody a práva těchto pokojných-dodržování předměty britské koruny ve skutečnosti je to popření jejich práva vyplývající z "Magna Carta", který říká, že v Čl. 39 "No Freeman je zatčen kromě zákonným rozsudkem ze svých vrstevníků, nebo podle práva země". Magna Carta byla koncipována omezit arogancí po-mocné krále. Kdo bude tvořit rámec zákona omezit po-mocné policajti?

 
Levé křídlo-group "Liberty2 řekli, že podat žalobu proti policii, že neoprávněně vypichování anarchista? S davy v některých ulicích zabránit jim v nepokojích. Drželi je tam a nebylo by mohly jít na toaletu, nebo si šálek čaje. Shock! Hrůza! ptám, bude do střední třídy v lefties "Liberty" protest proti zacházení vyměřenou podle policie Edinburghu working-class nacionalisté? Don't zadržte dech, ne? Zdá se, že jeho pouze střední třídy-lefties "svoboda" se týká samotného konce.

 
Celé roky policisté použili Velvet Rukavice zacházení na střední třídu-vlevo. Vědí, že levice má spoustu politický vliv, protože média je na jejich straně proti working-class nacionalisty. Top-policajti jsou spuštěny strach z žalob na šroub jejich hotovost mimo ně. Tak bezva, že tvrdě na britské nacionalisty, oni vědí, že jsme working-class muži a nemají svůj politický vliv. lt? je všechno špatně a je odnětí svobody v naší loajálními poddanými britské koruny. (Harry Mullen je dlouhodobě dodržovat Bílá nacionalistická žijící ve Skotsku a vítáme jeho výrobky pro Národní fronty)

 
NF TISK A PROPAGACE mluvčí POLITIKA SHOW, BBC Tom Linden, Národních listů a propagace důstojník NF objevuje na Politics Zobrazit tuto neděli 14. února o kus dále featuring mluvčí BNP. Tom byl rozhovor ve čtvrtek 11. února, a to především s ohledem na zvyšující se počet členů BNP se vstupem do Národní fronty. (Pokud se jedná o regionální vysílání pro Yorkshire, že bude k dispozici na vnitrostátní úrovni o hodinu později na iPlayer BBC)
YOUNG, vztek a WHITE
Channel Four je vzduch nový dokument? Mladý, Angry a bílá? který bude hrát důležitou úlohu vůdce Mladé Národní fronty. Je třeba uvést v únoru 12. na 7.30pm.
WEST MIDLANDS SETKÁNÍ Toto setkání se bude konat v sobotu 20. února. Mezi řečníky jsou Jim Starkey (Sunderland NF) a Andy Gray (Northants NF). Podrobnosti prsten +07507878054.

 
KRISS DONALD MEMORIAL RALLY GLASGOW 21.března 2010 Datum tohoto pochodu a shromáždění bylo nyní změněno na víkend 20. th/21 st. Top NF reproduktory mají včelí k jednání přizváni.
Národní fronta všeobecných voleb FOND? Naléhavá výzva!! Národní fronta se chce stát tolik kandidátů, možná ve všeobecných volbách se očekává v květnu nebo v červnu tohoto roku. (Tento pocit je, Brown, nechá to až do června, který je k poslednímu dni tohoto politického ropucha můžete pověsit na svou křehkou moci). NF si klade za cíl stát kandidáty na Hull, Leeds, Bradford, Lancs, West Midlands, Newcastle, East Midlands, Londýn a jih-východ. To vše bude záviset na hotovosti. Naprosté minimum, za kandidáta, včetně 500 liber vkladů se pohybuje okolo 1000 liber a dary NF generální fondu voleb se nyní naléhavě potřebují.
Poslat co můžete na: -- Tajemník PO Box 114, Solihull, West Midlands, B91 2UR. 0121 2466838 07950 474 625 (Make Šeky / PO? Venku na? Národní fronty?)

 
Národní fronta všeobecných voleb LAUNCH - LONDÝN SETKÁNÍ 21. února 2010 To bude konat v neděli 21.února se oficiálně zahájí místní i všeobecné volební kampaně Národní fronty - volby se očekává na 6. května. Rezervovaná mluvčí: Dr. Tom Sunic (Celosvětově dobře respektovaná nacionalistická) Tom Linden (Press & Publicita Officer) Jim Lewthwaite (Bradford NF) Kev Bryan (North West NF) Eddy Morrison (NF informační oddělení) Tam se bude týkat za 6 liber na pokrytí bufet Pro podrobnosti RV kroužek - 07930623672 Nebo e-mail - hillingdonnationalists@hotmail.com
NF SKOTSKO SETKÁNÍ února 2010 Bude hlavním setkání skotské Národní fronty v únoru. Datum je nyní potvrzen jako sobota 13. února. Pro podrobnosti kontaktujte nfscotland@yahoo.com nebo telefonicky - 07.826 577.635. Stejně jako v Severním Irsku a Walesu, Skotsku NF je na cestách!

 
Národní fronta členem!
Jste si obnovené Roční členství předplatné na rok 2010 ještě? Roční předplatné je jen 10 liber za rok. Dokončených staveb jsou nyní přijata, a měly by být zaslány: -- Tajemník PO Box 114, Solihull, West Midlands, B91 2UR. 0121 2466838 07950 474 625 E-mail: westmidlandsnf@gmail.com Obnovit brzy - 2010 Členské karty jsou již chodit Národní fronta je jediná skutečná rasová-nacionalistické strany nyní v Británii. Není lepší způsob, jak bojovat za své Rasa a národ, než jsou splaceny členem obrozený NF. (Pokud budete platit online pomocí služby PayPal, tam je navíc 1 libra poplatek na pokrytí administrativních a PayPal poplatky? Připojit on-line ZDE)

? BRITÁNIE PRVNÍ? Č.9 února problém OUT NOW! Osm novinek a názory balení stránek 50p za kopii Roční předplatné 12,00 liber včetně poštovného
Objemová sazby nyní k dispozici ke poprvé (50 kopií nebo přes? Poštovné navíc? E-mail pro citát) Ukázkový výtisk 1,00 liber včetně poštovného 10 kopií 4,00 liber včetně poštovného
20 kopií 7,00 liber včetně poštovného
50 kopií 15,00 liber včetně poštovného
Objednávka z Britain First PO Box 282 Leeds LS16 OEA Prosím, aby Šek / PO na "Británii na prvním místě" Pro podrobnější informace klikněte ZDE
NOVÉ BADGE a dědictví pohlednice z NF Nyní je zde 3 různé odznaky NF k dispozici, stejně jako soubor velkého karet dědictví? check out Merchandise stránku.
Národní fronta VLAJKY Národní fronta webové stránky? www.national-front.org.uk má nyní velkou škálu (a rozšíření výběru vlajek k dispozici) Jedná se o 5? x 3? ? velmi kvalitní a jen 10 liber včetně poštovného. Si můžete prohlédnout ZDE

 
Národní fronta News je produkován Veřejnost Národní oddělení NF. Copyright 2009. NF News, může být dotisk, pokud žádná z částí se změní a celá publikace je uveden v celkem.
NF News můžete kontaktovat na nfnews@ntlworld.com Editor? Nice Guy Eddy.
Pro objednání pošlete email se slovem? Odebírat Me Now!? jako nadpis. Chcete-li odhlásit odeslat email s odhlásit jako čísla. Editors osobní blog - http://britishnationalist14.blogspot.com/


No. 41                              Weekly E-News of the National Front                          13 th Feb 2010

“The most hated sort of money-making, and with the greatest reason, is usury, which makes a gain out of money itself and not from the natural use of it - for money was intended merely for exchange, not for increase at interest. And this term interest, which implies the birth of money from money, is applied to the breeding of money, because the offspring resembles the parent. Wherefore of all modes of money-making, this is the most unnatural.” – Aristotle
COMMUNISTS IN LABOUR HAD A SECRET PLOT TO MAKE UK MULTICULTURALIt’s out of the bag! Labour has for years been planning a multi-racial state for Great Britain and the mass immigration – catastrophic to our heritage identity and survival is nakedly seen for what it is – a Marxist Labour Conspiracy to destroy Britain – Tom Linden outlines below just what the traitors who make up the Communist Party of Great Britain (aka Labour) have conspired to do – against YOU – the White people of Britain

Labour threw open the doors to mass migration in a deliberate policy to change the social make-up of the UK, secret papers suggest.
A draft report from the Cabinet Office shows that ministers wanted to ‘maximise the contribution’ of migrants to their ‘social objectives’.
The number of foreigners allowed in the UK increased by as much as 50 per cent in the wake of the report, written in 2000.
Labour has always justified immigration on economic grounds and denied it was using it to foster multiculturalism.
But suspicions of a secret agenda rose when Andrew Neather, a former government adviser and speech writer for Tony Blair, Jack Straw and David Blunkett, said the aim of Labour’s immigration strategy was to ‘rub the Right’s nose in diversity and render their arguments out of date’.
Mr Neather said he helped to write the 2000 report which outlined a strategy to ‘open up the UK to mass migration’.
The document was not published in its original format over fears of an adverse public reaction. Instead it was released a year later as a research document on the economic benefits of migration.
A draft of the original Cabinet Office report has now been published following a freedom of information request by Migration watch.
It contains six references to social policy, all of which were removed from the later, published version.
 One deleted paragraph said a framework was needed to ‘maximise the contribution of migration to the Government’s social and economic objectives’.
Another says that migration pressures will intensify because of demographic changes across Europe but that this ‘should not be viewed as a negative’.
Also cut out was a statement that ‘in practice, entry controls can contribute to social exclusion’.
This is a very important finding because it would mean that Labour’s biggest long term effect on British society was based on a completely secret policy.
We as a Nationalist Party have been saying just this for decades and people said that we were stirring up ‘racial hatred’, in fact we have been telling the truth.
LIEbour have in fact been the ones that have been stirring up racial hatred, as had they not flooded OUR country with unwanted, unfettered immigration ‘racist’ would only be a word in a book.
We the indigenous population were never asked if we wanted mass immigration it was forced upon us and people who feel under threat ‘as we do’ will retaliate and fight back against Marxist Labour's Communist multi-racialism.
It is not racist to love your own people and your culture and traditions and it is I would say only natural to want to protect these values for your children and your children’s children.
Between the dark Stalinist shadow of a labour tyranny and the destruction of our beloved folk stands the National Front – and ONLY the National Front!
Tom Linden (NF Press and Publicity)

Britain's land and sea rescue service sold off to the French
Britain's land and sea rescue service is being sold off to the French, it was announced yesterday.
Defence minister Quentin Davies revealed the £6billion contract would be wrenched from the RAF and the Maritime and Coastguard Agency and handed to the private Soteria Consortium.
But he faced claims that the controversial privatisation could put lives at risk as the numbers of search-and-rescue helicopters would be slashed from 40 to fewer than 24.
Even Prince William could fall victim to the plans to award the lucrative deal to a coalition of firms from France and Canada.
The prince is training as a Sea King pilot at RAF Valley on Anglesey and hopes to carry out his first operational rescue mission by the end of the year.
Soteria has already confirmed it will phase out the distinctive yellow Sea King helicopters, with their RAF and Royal Navy ensigns which have saved countless lives, in favour of a modern Sikorsky S92 choppers from 2012.
Tory defence spokesman Liam Fox said: 'We are not opposed to the principle of contracting out, part of the service already is, but we are deeply concerned that a project of this importance and magnitude should be rushed through in the teeth of a General Election.'
Mr Davies said the 25-year contract for answering emergency calls, including from boats in distress or trapped mountain climbers, would not jeopardise lives despite a cut in the number of aircraft.
He said a fleet of Sikorsky S92 helicopters would be 'faster and more reliable' than the ageing Royal Navy Sea Kings.
The MoD and MCA provide a 24-hour military and civil helicopter SAR (Search and Rescue) service for the UK from 12 bases and there are fears the new arrangement could mean existing roundthe-clock provision is cut.
Mr Davies said: 'A smaller number of helicopters will do the trick. Sea Kings have a poor history of availability so we will gain there. This was not driven by a cost saving agenda. We needed to replace the SAR.'
“Break-Up Britain” is now a grim reality as the Old Gang sell off what’s left of the country. Make a choice reader – let in happen or stop it with the NF!

ANARCHISM ON OUR STREETS by HARRY MULLEN
"Notes from the Borderland" is an Anarchist magazine, Its editor is Larry O'Hara PhD, who has publicly acknowledged in its columns that he is Catholic.
 
I find this peculiar; can you get a Catholic anarchist? I mean the Pope is a king in the Vatican, and his Cardinals are Princes. They appoint men as Counts & give out Knighthoods. I am not being sectarian here by the way just highlighting some gross hypocrisy. (The NF has many Catholic and Protestant members and is non-sectarian)
 
Rupert Murdoch was awarded a Knighthood by the Catholic Church authorities, yet Murdoch is Jewish on his mother's side. He also had a rather shabby reputation, "The Dirty Digger". He got this from his publishing lewd pictures of half-naked women in his newspapers. lt's not the kind of conduct one would expect from a Christian Knight, eh?
 
NFB had an article written on the 2008 May Day parade in London. The author Matt Salisbury boasted this protest cost London tax-payers and businesses scores of millions of pounds.
 
Thousands of riot police turned out with clubs and shields, wearing riot gear like helmets and body armour. The press said there would be riots, and even reported that the anarchists would be carrying razor-sharp karamus (a fighting sword carried by the samurai).
 
It also said that the Real IRA (A group of back stabbing, sneak-bombing terrorists) would use the mobs of anarchists to spark off an incident. The cops said they would have marksmen armed with rifles to shoot down any RIRA men, or sword-wielding anarchists, who might try to carve up any cops (or any working class British Nationalists) they saw on the street.
 
Compare the difference in treatment meted out to the 1990’s working-class BNP. They had a rally in Edinburgh some years ago; the principle speaker was John Tyndall, who fortunately was then the Party's Chairman. Some BNP men got a train to Edinburgh, at a station before the Scots capital, droves of police flooded on to the train. They ordered the BNP members off the train under pain of instant arrest should they dare to refuse.
 
Out on the platform the cops ordered them to march over the bridge to the other platform where they were ordered on to a waiting train heading back down to England. The police attitude was a total deprivation of the liberties of these peaceful and law-abiding subjects of the British Crown in fact it was a denial of their rights under "Magna Carta" which says in Art. 39 "No freeman shall be arrested except by the lawful judgement of his peers or by the law of the land". Magna Carta was framed to curtail the arrogance of over-mighty kings. Who will frame a law to curb over-mighty cops?
 
The left-wing group "Liberty2 said they would bring an action against the police for wrongly pinning the anarchist’s mobs in certain streets to prevent them from rioting. They kept them there and would not allow them to go to the toilet, or get a cup of tea. Shock! Horror! I ask, will the middle class lefties in "Liberty" protest about the treatment meted out by Edinburgh cops to the working-class nationalists? Don't hold your breath, eh? It seems its only middle-class lefties "Liberty" concerns itself over.
 
For years the cops have used the Velvet Glove treatment on the middle-class left. They know the Left have lots of political clout, since the media is on their side against the working-class nationalists. Top-cops are running scared of law suits to screw their cash off them. Thus they crack down hard on British Nationalists, they know we are working-class men and have no political clout. lt’s all wrong and is a deprivation of our liberties as loyal subjects of the British Crown.
(Harry Mullen is a long respected White Nationalist living in Scotland and we welcome his articles for the National Front)
 
NF PRESS AND PUBLICITY SPOKESMAN ON THE POLITICS SHOW, BBCTom Linden, National Press and Publicity Officer of the NF is appearing on the Politics Show this Sunday 14 th February on a piece also featuring a BNP spokesman. Tom was interviewed on Thursday 11 th February, mainly with regard to the increasing number of BNP members now joining the National Front. (If this is a Regional Broadcast for Yorkshire it will be available nationally one hour later on BBC iPlayer)

YOUNG, ANGRY AND WHITE
Channel Four are to air a new documentary “Young, Angry and White” which will feature prominently the leader of the Young National Front. It is to be shown on February 12 th at 7.30pm.

WEST MIDLANDS MEETINGThis meeting will be held on Saturday 20 th February. Speakers include Jim Starkey (Sunderland NF) and Andy Gray (Northants NF). For details ring 07507878054.
 
KRISS DONALD MEMORIAL RALLY GLASGOW 21st March 2010The date of this march and rally has now been changed to the weekend of the 20 th/21 st. Top NF speakers have bee invited to attend.

NATIONAL FRONT GENERAL ELECTION FUND – URGENT APPEAL!!!!
The National Front wants to stand as many candidates as possible in the General Election expected in May or June this year. (The feeling is Brown will leave it until June which is the latest date this political toad can hang on to his fragile power)
. The NF aims to stand candidates in Hull, Leeds, Bradford, Lancs, West Midlands, Newcastle, East Midlands, London and the South-East. All this will depend on cash. The bare minimum per candidate including £500 deposit is around £1000 and donations  to the NF General Election fund are URGENTLY need now.
Send whatever you can to:-The Secretary
PO Box 114, Solihull,
West Midlands, B91 2UR.
0121 2466838
07950 474 625 (Make Cheques/PO’s out to “National Front”)
 
NATIONAL FRONT GENERAL ELECTION LAUNCH - LONDON MEETING 21 st FEBRUARY 2010This will be held on Sunday 21st February to officially launch both the local and General Election campaigns of the National Front - the election is expected on the 6th May.
Speakers booked are: Dr. Tom Sunic (Worldwide well respected Nationalist)
Tom Linden (Press & Publicity Officer)
Jim Lewthwaite (Bradford NF)
Kev Bryan (North West NF)
Eddy Morrison (NF Information Department)
There will be a cover charge of £6 to cover buffet
For RV details ring - 07930623672
Or Email -
hillingdonnationalists@hotmail.com

NF SCOTLAND MEETING FEBRUARY 2010There will be a major meeting of the Scottish National Front in February. The date is now confirmed as Saturday 13 th February. For details contact nfscotland@yahoo.com or phone - 07826 577635. Just as in Ulster and Wales, NF Scotland is on the move!
 
NATIONAL FRONT MEMBER!
Have YOU renewed your Annual Membership Subscription for 2010 yet? The annual subscription is just £10 per year. Renewals are now being taken and should be sent to:-
The Secretary
PO Box 114, Solihull,
West Midlands, B91 2UR.
0121 2466838
07950 474 625
Email:
westmidlandsnf@gmail.com
Renew early - 2010 Membership Cards are already going out
The National Front is the only true racial-nationalist party now in Britain.
There is no better way to fight for your Race and Nation than being a paid up member of the renascent NF. (If you pay ONLINE through PayPal, there is an extra £1 charge to cover administration and PayPal fee – join online HERE)

BRITAIN FIRST” No.9 February issue OUT NOW!
Eight news and views packed pages 50p per copy
Annual Subscription £12.00 incl postage
Bulk rates now available for first time (50 copies or over – postage extra – email for quote)
Sample Issue £1.00 incl postage
10 copies £4.00 incl postage
20 copies £7.00 incl postage
50 copies £15.00 incl postage
Order from
Britain First
PO Box 282
Leeds
LS16 OEA

Please make Cheque/PO to "Britain First"
For fuller details click
HERE

NEW BADGE AND HERITAGE POSTCARDS from the NFThere are now 3 different NF badges available as well as a set of great Heritage cards – check out the Merchandise Page.

NATIONAL FRONT FLAGSThe National Front website –
www.national-front.org.uk now has a large range (and expanding selection of flags available) These are 5’ x 3’ – great quality and only £10 including postage. You can see the HERE
 
National Front News is produced by the National Publicity Department of the NF. Copyright 2009. NF News may be reprinted as long as no part is altered and the whole publication is reproduced in total.
NF News can be contacted at nfnews@ntlworld.com Editor – Nice Guy Eddy.
To subscribe send Email with word “Subscribe Me Now!” as the heading. To unsubscribe send Email with unsubscribe as heading. Editors personal Blog - http://britishnationalist14.blogspot.com/
 


Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus Adam Pospíšil
Pane
Kronusi, nemyslíte že je na čase přejít k Dělnické straně a uznat, že
republikáni v ČR končí? Vaše snaha je chvályhodná ale vážně to nikam
nevede. Sládek to skutečně podle všeho zabalil, už ani nefungují
webovky a nikdo nereaguje na dotazy (ony ani žádné nejsou). Stejně jako
končí Národní ...strana tak stejně tak končí SPR-RSČ a veškerou iniciativu
přebírá DS.Před 3 hodinami
Jaroslav Kronus Adame,
musel bych si nafackovat. raději zvolím KČ a budu mít čisté svědomí.
Aspoň vidíte, v jakém stádiu je tzv, český národ a nacionalisté
obecně........před pár vteřinami ·
Zobrazit více


Před 4 minutami · · · Sdílet
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Víte Adame, i přes svoje vyhraněné názory je pro mne veřejný aktivismus věcí osobní cti a mravnosti.
Nečekejte od veterána národní scény, že půjde s bílými nacionalisty majíce jako jediný program anticigánismus a jdouce ve stopách neštastníka gen. gajdy......., on na rozdíl od nich měl gloriolu, oni kromě demagogie nemají nic.
Sám víte, že ctím odkaz zakladatele českého politického idealismu prof. Mareše a tím je snad řečeno vše...
asi před minutou ·

Žádné komentáře:

Okomentovat