Počet zobrazení stránky

pátek 19. února 2010

Zpětná vazba kolínským periodikům


Jaroslav Kronus

Výsledek: Rank: NEJSI HOVADO, ALE OPRAVDOVÝ ZNALEC!
Gratuluji... Dosáhl/a jsi toho nejlepšího výsledku. Kdyby každý měl Tvoje znalosti, bylo by to ideální. Očekává-li od Tebe někdo nějakou korespondenci, můžeš si být jistý/á, že se nepozvrací. :-* Šikula prostě!
Před 10 minutami prostřednictvím aplikace Quiz Planet!

aroslav Kronus Republikáni do Parlamentu ČR 2010 : Adame - takže prosím celkové resumé. Do voleb zbývá 99 dní. Podívejte se na web republikánské strany, ačkoliv je noví více jak 14 dní hotov. Sbírají se sice podpisy pro novou stranu,ale .........Přečtěte si poslední změnu programu - to je něco mezi produktem paralýzy mozku a politickým blouzněním.
Mohl už fungovat e-sho...p, nemají jedinou proprietu, kromě knih, které už nidko nečte. Mám pokračovat ....fajn, Dufek a spol. budou kandodovat na KL nějaké verze Ds a stahnou část voličského elektorátu....Víte ono všechno má svoje meze i moje trpělivost !Zobrazit více

Před 8 minutami · · · Sdílet
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Adam Pospíšil Neuvažujete o zrušení tého skupiny? Když přestupujete do Strany svobodných občanů, tak už to podle mě nemá žádný smysl.
Před 2 hodinami · Přidat komentář · To se mi líbíUž se mi to nelíbí · Zobrazit reakce (1)Skrýt reakce (1) · Nahlásit
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Ale má Adame, já to dělám sobě pr oradost a druhé, nikoho to k ničemu nezavazuje a mne to problém nedělá........ Zobrazit více
Před 22 minutami ·
Před 7 minutami ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Víte, mnoho z původního programu v obecné ovině se dá i prosazovat v partaji s názvem SSO ...., já do dnes nosím symbolicky odznak SPR-RSČ vedle placky SSO !
Před 6 minutami ·
mukolin_znak
mukolin_znak
Vlajka Města Kolína
Toto bylo zveřejněno v Kolínském Presu asi před měsícem !

Co by strážníky mohlo zajímat
Na zdejším zastupitelstvu se již vede delší dobu debata o tom, zda provést rajonizaci zdejší městské policie (MP). V principu nejde o nic jiného, než že každý člen MP bude mít přidělený svůj rajon a část svoji pracovní doby stráví pěší pochůzkou v tomto. Tradici to má již v tzv. okrskových zmocněncích, přiměřeně ve výkonu služby četnictva v éře předválečné,ale i v institutu hlídkové služby VB či tzv. inspektorů s územní a objektovou odpovědností. Zdejší MP kromě jakého si výkonu pěší služby v centru města a soustavného projíždění autem hlavními ulicemi města a obligatorního chytání řidičů za starým mostem nic podobného neprovádí. Vedení města i vedení samotné MP tyto metody odmítá a jakýmsi šidítkem má býti zavedení "telefonních" okrskářů. V principu půjde o to, že každý region bude míti virtuálního městského strážníka, kterému bude moci občan zavolat. Hm, přesně rozehrávka v samém systému k tomu, že občan zavolá, dotyčný mu řekne - až se bude něco dít, tak nám dejte vědět, občan si pomyslí něco o zadní části těla a život půjde dál.

Kdyby náhodou dotyční páni politici a vrcholní ouřadové MP samotné používali hlavu, tak třeba zjistí, že samotní strážníci vystoupením z auta a pohybem mezi lidem obecným se doví kromě jiného, co je trápí, jak teritorium vypadá apod. Například by zjistili, že když jedou v autě po hlavní silnici, tak za rohem v ulici boční řečeno slovy Daniela Landy opilec blil, že se nám kolem Labe rozmohly nějak "světlušky", že dětská hřiště jsou okupována zdejšími lokálními variacemi minigangů se vším, co s tím souvisí atd.

Cítí-li čtenář z mého článku jisté pohrdání a aroganci, není daleko od pravdy. Jsem opravdu již unaven vést věcnou diskusi v zemi, kde čím hloupější sedlák, tím větší brambory a drzé čelo účinnější poplužního dvora. Nakonec ryba smrdí od hlavy a každá entita má takovou vládu, jakou si zaslouží. Jinak řečeno, není horší vlády než entity, která si ji volí!
vrana2077@seznam.cz
návrat zpět «««

Určitě nebude náhoda, že jsem v posledních dvou dnech postkal v Kolíně pěší hlídky MP ,která revírovala i mimo obligatorní centrum města a stavění aut za starým mostem.
Ve shora uvedené kritice jsem naznačil vcelku pochybnou strategii tzv. virtuálních okrskářů.Je dobře, že zatím vedení MP sahlo k aplikaci tzv, hlídkové služby, když už zatím obchůzková služba okrskářů není koncepčně zpracována.
On je rozdíl pouze v tom, že v prvním případě jsou hlídky MP veleny do jednotlivých teritorií v rámci běžné služby bez nějaké zainteresovanosti člena MP- okrskáře, kterému je dotyčný revír tzv. přidělen a on jistou část svoji pracovní doby v něm vykonává pravidelnou obchůzku, šetření, styk s občany apod.
Jednu z hlídek, které konaly výkom hlídkové služby jsem oslovil a ptal se na celkový pocit. byli trochu rozpačití, protože si dle mého soudu nebyli jisti nějakou efektivitou. Já je upozornil na skutečnost, že i výkon tohoto typu služby je procesem a funkcí času a je nutno čekat, až si lidé na toto zvyknout a časem se budou i na ně pravidelně obracet. Samotní členové MP -by´t občasnou přítomností v jednotlivých teritoriích získají jistý přehled o bezpečnostní situaci, projevech sociální patologie apod.
Jak by řekl J.A.Comenius - každého kvaltování dobré jen pro hovada jest !!!!
Kronus Jaroslav

Žádné komentáře:

Okomentovat