Počet zobrazení stránky

pátek 19. února 2010

S tamí chce kamášit DS...........hnus...........

Slovenská národná jednota
Informace

Kategorie:
Organizace - politické organizace
Popis:
Politická strana orientovaná národne, svoj program stavia na realizme, presadzuje práva a povinnosti pre všetkých rovnako, aby bola odstránená nespravodlivosť doplácania na neprispôsobivých, ako aj na eurobyrokratov, nezmyselné vojenské operácie, rozkrádanie verejných financií, aroganciu moci či plnenia štátneho rozpočtu z pokút - s cieľom vytvoriť zo Slovenska kvitnúcu záhradu.
Typ skupiny:
Obsah této stránky je veřejně přístupný.

Monika Aschenbachová http://narod.sk/komentare/161-jobbik-klame

narod.sk
Národ.sk - portál o minulosti, súčasnosti a budúcnosti slovenského národa
Před 20 hodinami · · · Sdílet · Nahlásit
Monika Aschenbachová
narod.sk
Národ.sk - portál o minulosti, súčasnosti a budúcnosti slovenského národa
st v 17:08 · · · Sdílet · Nahlásit

  •  
JOBBIK klame!
Napísal Pravoslav Kaltenbach   
18.02.2010 23:14
Hospodárske noviny priniesli rozhovor s Csanádom Szigedim, europoslancom za maďarskú šovinistickú stranu JOBBIK. V rozhovore okrem otvorenej nenávisti voči nášmu národu vyslovil aj také nezmysly, ako napríklad, že na Slovensku nemá 700-tisícová maďarská menšina žiadne práva, dokonca ani komunikovať vo svojom jazyku, taktiež, že nie sme štátotvorným národom, ale len štátom, ktorý je multietnický, podobne ako Švajčiarsko, preto by sme sa vraj mali naučiť po maďarsky, či vzdať sa južného Slovenska.
Táto strana s podobnými klamstvami vystupuje aj na pôde Európskeho parlamentu, kde žiada vylúčenie Slovenska z EÚ. Agenda JOBBIKu nadväzuje na tvrdenia napr. aj Pála Csákyho, ktorý svojho času spomínal "trištvrte miliónové maďarské spoločenstvo", žijúce na Slovensku. Takýto blud publikoval ešte v roku 1999 aj maďarský denník Magyar Nemzet, ako je vidno na obrázku. Vôbec vo všetkých krajinách Maďari radi nafukujú počty svojej menšiny, aby tak potvrdili, že falšovanie štatistík z čias najtvrdšej maďarizácie v Uhorsku je stále oficiálnou metódou maďarskej expanzívnej politiky.
Že je to blud, dokazujú aj sčítania ľudu na Slovensku. Nikdy na území Slovenska nežilo 750 000 Maďarov, je to len zbožné želanie maďarskej propagandy. V roku 1991 sa na Slovensku k maďarskej národnosti prihlásilo 560 000 osôb, v roku 2001 to bolo už len 520 000 osôb. Je predpoklad, že v roku 2011 to bude menej ako 500 000. Maďarská populácia na Slovensku vymiera. Nezmyslom je i porovnávanie "multietnicity" Slovenska so Švajčiarskom, ktoré tvoria 4 skupiny obyvateľstva hovoriace nemeckým, talianskym, francúzkym a retorománskym jazykom. K Slovenskej národnosti sa v roku 2001 prihlásilo 86% populácie na Slovensku. Teda o multietnicite nemôže byť ani reči, lebo v Maďarsku sa k maďarskej národnosti prihlásilo v rovnakom období síce 90% populácie, ale to je podľa pokriveného vnímania štatistiky JOBBIKom len o 4% viac, ako na Slovensku. Potom by si aj Maďarsko muselo priznať štatút "multietnickej" krajiny, nehovoriac o tom, že je hrobom národnostných menšín, ktoré tvrdo asimiluje. A čo potom štáty ako Lotyšsko, kde žije len niečo vyše 60% Lotyšov, o Bosne a Čiernej Hore a iných škoda písať, keď "štátotvorné" obyvateľstvo netvorí ani väčšinu populácie.
Je len zaujímavé, že dosiaľ žiaden slovenský politik stojaci na čelných pozíciach našej krajiny sa proti týmto klamstvám neohradil, nekritizoval ich, ani sa nezapojil do diskusie, ktorá by odhalila maďarské klamstvá a podvody a raz a navždy túto tému uzavrela. Naopak. Slovenskí predstavitelia sa odmietajú starať o osud decimovanej slovenskej menšiny v Maďarsku, lebo to považujú "za vnútornú vec Maďarska". Táto krátkozraká politika ignorovania sa však môže veľmi vypomstiť, keď JOBBIK sa chystá na veľký úspech v blížiacich sa parlamentných voľbách. Dokedy budeme mlčať? Či ešte páni politici nemáte dosť nakradnuté? A preto vám je osud Slovenska ukradnutý? Slovenská národná jednota to zmení!
 

Najnovšie číslo

Anketa

Súhlasíte s tým, aby sme sa učili po maďarsky, ako nám to odporúča JOBBIK?
 

Pre vaše názory…

Zábavná Anti SME kampaň

Žádné komentáře:

Okomentovat