Počet zobrazení stránky

pondělí 22. února 2010

facebook

 

 






Jaroslav Kronus Paní Vilímková mne obovinila z výkřiků do tmy a vyzvala ke spolupráci.......vím , že ženské myšlení je úplně jiné než mužské,ale paní Vilímková, to nejsou výkřiky - to je jenom množina lakonických konstatování - v praktické rovině mají podobu, že s cynickým šklebem blba chodím po světa, mám ztopořený prostředníček prav...é ruky a dosti lidé hluboko ve svém těle - asi víte kde ??????Zobrazit více

Před 2 sekundami · ·

 

Jaroslav Kronus Původne jsme chtěl založit do voleb FS Skeptik. Ale ono by to bylo nesmyslné, tak to vyřídím jednorázově.
Jeden svolává lidi k soše Sv. Václava, druhý propaguje projekt Futurum -kterému snad rozumí jenom on sám, třetí bubnuje pro Volbu nevyvolených a -přitom si ani neověří, koho nabízí - atd.
Jde vesměs o projevy leckdy ...idealismu ale v mnoha případech politického romantismu bez záruky ke změně či dokonce schůdnému způsobu řešení.Zobrazit více


Před 7 minutami · · · Sdílet
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
ODS a ČSSD získají dohromady cca 60% hlasů, komunisté svých 13%, TOP 09 plus mínus 10%, lidovci si uzmou svých 7%.To je dohromady 90 %. celku.
Před 2 minutami ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
O zbytek se peporou další, je otázkou, kolik z toho uzme VV. DS -SS má svoje cca 1,5% ,.......Ambiciozní projekt Suverenita se dnes stává akorát trapnou platformou skupiny hysterických a mocichtivých a SSO bude muset jasně deklarovat, jaký má minimální program pro dnešní situaci, jinak je to vcelku o ničem.
Je velkou neznámou strana M.Zemana, kde zatím jsem při odhadu v zásadě bezradný !
před pár vteřinami ·

Žádné komentáře:

Okomentovat