Počet zobrazení stránky

pátek 26. února 2010

facebook.........

Jaroslav Kronus Toto zaskřehotal předseda VV na chatu s čtenáři - John: Nedůvěřujte žádnému politikovi, že vás nepodvede

Před 3 minutami · · · Sdílet
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Já bych to okomenotval vtipem, co zde včera zaněl - mentalita českých zprostituovaných politiků se přímo vtipu identická.
Před 2 minutami ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Manželka chce vytočti manžela a ptá se ho, co by jsi mi odpověděl, kdybych ti řekla, že spím s tvým nejlepším kámošem ,
Manže lse cynicky ušklíbne a odsekne- že jsi LEZBA !
asi před minutou ·

Jaroslav Kronus Hnutí národního sjednocení - odkaz otců, závazek synů !


Jaroslav Kronus Strana svobodných občanů : Dle předsedy italské Lega Nord a člena vlády S.Berlusconiho je EU spolkem bankéřů, teploušů, bolševiků a zednářů.
Toto prohlásil před cca 8 lety a mám pocit, že to sedí jak zadek na hrnec !
Přednášku ing. Macha jsem zaslal exilovému ekonomu prof.dr. Zelenému se žádosti, zda si najde čas a chu´t sek ní vyjádřit............, tak uvidíme !!!


Jaroslav Kronus určitě všichni znáte tu streimovou propagandu, že současný iránský president řekl, že Izrael je nutno vymazat z mapy světa.
To je geobelsovština na druhou - tisíckrát opakovanálež zůstene pravdou !

Před 46 minutami · · · Sdílet
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
V report... Zobrazit víceáži se se svými znalostmi také blýsknul novinář a moderátor pořadu Historický magazín Petr Brod, když tvrdil, že „Írán teď vede vláda, která chce vymazat Izrael z mapy.“ To už tu bylo několikrát vyvráceno a pan Brod by se měl naučit perštině nebo si alespoň přečíst krátký překlad sporného výroku od historika specializujícího se na Střední východ a jižní Asii Juana Colea, jenž perštinu ovládá a který tvrdí, že íránský prezident oprášil starý Chomejního výrok, podle nějž „sionistický režim v Jeruzalémě musí nakonec zmizet ze stránek historie“. Přitom Juan Cole je v rámci kritiků izraelské politiky vcelku umírněný.
Před 46 minutami ·

Žádné komentáře:

Okomentovat