Počet zobrazení stránky

úterý 5. ledna 2010

...................vaginální propaganda a intelektuální teror

Já si prostě nemohu pomoci,ale plně se ztotžňuji s názorem, že zapla´t pán Bůh, že ženské mají vaginu mezi nohama a ne na HLAVĚ. Ony by vypadaly jako kasičky a představa, že některé slouží k Tříkrálové charitě je prostě popřením všech principů i v éře relativismu !

Musel by být člověk slepý, aby si nevšiml dalšího kola hysterie mnoha spolků třetího sektoru a podobných obskurtních seskupení, která vedou cílenou propagandu proti mužům. není autobusu MHD, aby zde nebyl deilizující plákat - jenom každá třetí hlásí Znásilnění a počet instrumentů tzv. domácího násilí už tvoří dojem, že v ČR jsou ženské tlučeny častěji, než v arabských zemích. 
Trochu to již připomíná kretenismus jistého P.Uhla v roli Vládního zmocněnce v cause matiční, kde ho sama vláda musela kopnout do zadku. Jeho kvičení a hysterie začalo po světě vytvářet dojem, že ČR je novu JAR v době aparthaidu.
Ono to nemá daleko k občasné propagaci ženských vložek v komerčních rádiích, kdy našinec nabyde dojmu, že ulice našich měst jso uplné KRVE a člověkby měl chodit v holínkách !

Když si člověk uvědomí , či alespoň veme na žretel, že takoví političtí chomouti jako Vrhcáb prosazuje mnoha variant gender blbostí typu 1/3 KL musí býti obsazena ženami, veme-li člověk v potaz, že novelou TZ dochází k dalšímu posunutí ve filozofii kriminalizace většinou mužů pro neplacení výživného a na druhou stranu člověk vidí naprostou nechu´t státu řešit problém otců nemouhouce vídat vlastní dětí - 6 pravomocných rozsudků a dalších jich cca 170 leží, tak se ani nediví, že holka od tyče s lezbistickými sklony může býti emisarem již uvedeného, že Džamila je nesmrtelná a pdobné hovadiny vedoucí k destrukci posledního sloupce konzervativní triády Bůh- vlast- rodina !   

Ani nevím proč, ale při pohledu na tu umělou vaginu jsem si vzpomněl či dokonce vybavil mnoho tzv. feministek či bojovnci proti nacismu atd........... 

Žádné komentáře:

Okomentovat