Počet zobrazení stránky

neděle 24. ledna 2010

prostě někdy NE !

KOMENTUJETE ČLÁNEK:
Romové a útočník zasedli společně na lavici obžalovaných
Praha, 22.1.2010 18:33, (ROMEA)

Na lavici obžalovaných u obvodního soudu pro Prahu 5 dnes společně zasedli dva Romové a útočník, který je společně s dalšími napadl. Romové M. K. a M. D. jsou obžalování z výtržnictví, D. Č. z násilí proti skupině obyvatel a jednotlivcům i z výtržnictví.
celý článek
Každý diskutující musí dodržovat PRAVIDLA DISKUZE SERVERU Romea.cz. Moderátoři serveru Romea.cz si vyhrazují právo bez předchozího upozornění mazat nevhodné příspěvky či jejich části nebo zablokovat přístup do diskuze tomu, kdo opakovaně tato pravidla porušuje.

 Komentáře k článku
Děkuji, ale od Vás už ani omylem (josef svejk - 25. 01. 2010, 00:54:32)
IP: 78.110.211.xxx, vlajka Czech Republic - Mladá Boleslav

Při náhodné návštěvě Vašeho štvavého plátku srovnatelného snad jenom s blogy etno-soudružky Tramtarárové jsem zjistil, že její milost frau Balazova udělila nám z jejího pohledu hříšníkům milost v podobě odejmutí banu našich PC.
Má to jeden háček - stanovila si podmínku, že budeme tzv. korektní a využijeme druhé šance.
Znaje přísloví či spíše starou lidovou moudrost, že každý c.kán dle svoji planety hádá a její nabídku bych charakterizoval bonmotem Miloše Zemana -cituji- věřit poctivosti slovům Stanislava Grosse je stejná pošetilost jako věřit povídání o panenské bláně u prostitutky -říkám a nikoliv zdvořile ne a dávám tento příspěvek proto, abych dostal znovu BAN.
Ono bych mohl mt někdy slabší chvíli roubenou naivitou a vstoupit do nějaké výživné diskuse a jenom v.l udělá stejnou chybu dvakrát.
Já už ji jednou udělal a tak to nechám druhým a důvěřivým !

Žádné komentáře:

Okomentovat