Počet zobrazení stránky

pondělí 25. ledna 2010

facebook............

Jaroslav Kronus zaslání starostovi Budišova nad Budišovkou

přibližně před hodinou · · · Sdílet
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Od: vrana2077@seznam.cz

Komu: f.vrchovecky.mu@budisovnb.cz

Předmět: zaslání... Zobrazit více

Datum: 25.1. 2010, 12:28 - dnes v 12:28

Dobrý den pane starosto,
jmenuji se Jaroslav Kronus a bydlím v Kolíně. jse madminem facebookové skupiny Natálka jako symbol a varování založené smbolicky 24.12.2009.
Jelikož jsem byl označen některými neinformovanými či dokonce fanatickými kruhy filoromskými za provokatera- nechávám to zatím bez povšimnutí, -ona hloupost jde napříč celou českou pospolitostí - a chtěl bych Natálku jménem této skupiny časem navštívit / samozřejmě bez přítomnosti devotních novinářů a jim podobných / a to zase jenom za souhlasu jejich rodičů, mám následující prosbu.
Nevím kde tito lidé bydlí a anipo tom nehodlám pátrat. Mám takovou vizi, že vy coby volený představitel tamějšího městysu a personsa No 1 by jste mi nějakým způsobem pomohl vše zrealizovat. Já bych chtěl jako prostý člověk pohovořit s jejími rodiči, vzkázat malé Natálce něco pozdravů a symbolicky předat dárek. Myslím, že ji i potěší seznámení s mým čtyřnohým kamarádem........
Domníváte-li se, že moje prosba má reálný charakter a smysl a jste-li ochoten pomoci dobré věci, prosím kontaktujte mne ve Vámi uznané vhodné době !
Kronus Jaroslav
přibližně před hodinou ·
Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus nezbývá, než držet Natálce palce

přibližně před hodinou · · · Nahlásit
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Vyšetřování žhářského útoku skončilo, Natálka má jít znovu do nemocnice

Po osmi týdnech měla v pondělí malá Natálka z Vítkova nastoupit znovu do nemocnice kvůli dalším menším plastickým operacím. Kvůli nachlazení však byl její další pobyt v nemocničním prostředí odložen. Právo o tom informovala Natálčina matka Anna Siváková. Policie zároveň v minulých dnech ukončila vyšetřování útoku na dům romské rodiny.
přibližně před hodinou ·

 



Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus jaroslavvrana.blogspot.com - Oni bolševici nedají pokoj.........




Před 23 minutami · · · Sdílet
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Před 26 minutami SkrýtJan Ryt se zúčastní Nenásilná blokáda naci pochodu v Drážďanech pane Ryt, dám Vám pouze několik informací a tím vše považuji za skončené .

Ono se tam opravdu sejde řečeno se Švejkem vybraná společnost na obou stranách, tu Vaši nevyjímaje. To že papír a huba snese vše, to jest známo již jako stará lidová moudrost a proč by tomu mělo býti jinak v netovém prostřeí včetně facebooku.
Tu chamra´d, kterou reprezentuje Vy a která je nám předkládána devotním streaimem má v sobě několik historických handicapů.
To že jiich gen Gajda nechal několik pověsit pro rozvrat legií je obecně známo. Tito paraziti v roce 1936 opruzovali ve Španělsku a mají ma svědomí mnoho zlého. To že je franco jenom vypakoval a nenechal postřílet u zdi svědčí o jeho velkorysti.Vaše propaganda, že jeho Modrá divize válčila po boku A.Hitlera má jednu vadu. Ona byla vesměs složena z bývalých bolševiků a něco kriminálníků. Mnoho z nich desertoval na sovětskou stranu. Ti se jim odvděčili tím, že je dali do gulagu a nevrátil se jediný.... Zobrazit více
Ale k těm našim výtečníkům- mnoho z nich prznilo českou elitu v roce 1948 a letech pozdějších. V roce 1968 při jisté geopolitcké velmocnské hře byli svými spolustraníky vykopnuti a začli si hrát na demokraty. Pak nalezli do CH-77 ,ale to už je další příběh.

Před 22 minutami ·

 

 

 

Lukáš Černý Fuck off ROMEA:CZ

přibližně před hodinou · · ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Každý diskutující musí dodržovat PRAVIDLA DISKUZE SERVERU Romea.cz. Moderátoři serveru Romea.cz si vyhrazují právo bez předchozího upozornění mazat nevhodné příspěvky či jejich části nebo zablokovat přístup do diskuze tomu, kdo opakovaně tato pravidla porušuje.
CHCETE SI JEN TAK POKLÁBOSIT? NAVŠTIVTE NÁŠ CHAT!
Zpět na článek

Přidej komentář... Zobrazit více

Komentáře k článku
Děkuji, ale od Vás už ani omylem (josef svejk - 25. 01. 2010, 00:54:32)
IP: 78.110.211.xxx, vlajka Czech Republic - Mladá Boleslav
Při náhodné návštěvě Vašeho štvavého plátku srovnatelného snad jenom s blogy etno-soudružky Tramtarárové jsem zjistil, že její milost frau Balazova udělila nám z jejího pohledu hříšníkům milost v podobě odejmutí banu našich PC.
Má to jeden háček - stanovila si podmínku, že budeme tzv. korektní a využijeme druhé šance.
Znaje přísloví či spíše starou lidovou moudrost, že každý c.kán dle svoji planety hádá a její nabídku bych charakterizoval bonmotem Miloše Zemana -cituji- věřit poctivosti slovům Stanislava Grosse je stejná pošetilost jako věřit povídání o panenské bláně u prostitutky -říkám a nikoliv zdvořile ne a dávám tento příspěvek proto, abych dostal znovu BAN.
Ono bych mohl mt někdy slabší chvíli roubenou naivitou a vstoupit do nějaké výživné diskuse a jenom v.l udělá stejnou chybu dvakrát.
Já už ji jednou udělal a tak to nechám druhým a důvěřivým !

přibližně před hodinou ·
Lukáš Černý
Lukáš Černý
HEZKE MNO
přibližně před hodinou
Jaroslav Kronus
přibližně před hodinou ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Mne se název skupiny moc nelíbí, ale jelikož server Romera považuji za silně stvavý a ničemu kromě pohlazení ega jeho správců nesloužící, tak jse mjim cynicky napsal, to co napsal. To je prosím celé......
přibližně před hodinou ·

Žádné komentáře:

Okomentovat