Počet zobrazení stránky

čtvrtek 28. ledna 2010

facebook...........









  •  

    Jaroslav Kronus Jsme nadšen- sodomiti budoud moci tzv. adoptovat děti .Osobně bych zahájil veřejnou diskusi o tom, zda neuzákonit pedofilii jako povolenou. Ona je také jenom vrozená.......
    Jse mrád, že předseda italské vládní strany Liga severu U.Bossi již před 7 lety charakterizoval Eu jako spolek bankéřů, teploušů, bolševiků a zednář...ů . Člověk si teprve časem uvědomí, v jaké je " báječné " společnosti ! Houš a vatší kapky !

    Zobrazit více
    Před 17 minutami · · · Sdílet
    Jaroslav Kronus
    Jaroslav Kronus
    Praha - Ministr pro lidská práva a menšiny Michael Kocáb zřejmě předloží vládě návrh, jehož přijetí by homosexuálům žijícím v registrovaném partnerství umožnilo individuálně osvojovat děti. Již loni v červnu ho k tomu vyzvala vládní rada pro lidská práva, podle níž je příslušná pasáž platného zákona o registrovaném partnerství v rozporu s ústavou. Změna by však registrovaným párům nedávala právo na společné osvojení dětí.
    Před 16 minutami ·
  • Odkaz  
Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus Jenom to útrpně snášet s cynickým šklebem a ztopořeným prostředníčkem pravé ruky - ono asi dohromady 8 dní mrzlo a cca pátý den padá sníh.
Vlaky nejezdí, silničáři jsou z toho štajf a chodníky nejsou prohrnuty. Všichni se diví jako dividla. Města kvičí, že nemají již peníze na posypové hmoty atd.
Je opravdu asi "překvape...ním, že v lednu MRZNE a padá SNÍH. To se těžko ze stranických sekretariátů, výletů na italská pobřeží či jiné radosti života těžko chápe.
Nevím, ale vždy si při těchto projevech lidské blbsoti vzpomenu na ten vtip z normalizace ,kdy se říkalo, že komunisté mají 4 - nepřátele . jaro, léto ,podzim a zimu.
Snad si současní deomokraté zvyknou na to, že na jaře jsou povodně, v zimě sněží a mrzne, na podzim jsou plískanice a v létě je 33 stupňů ve stínu.
Jinak hodně zážitků v hypermarketech a při čtení Blesku či MF Dnes.Zobrazit více




1 komentář:

  1. Nevím zdali je správné a vypovídající do souvislosti s adopcí dětí vystavit obrázek dvou gayů. Víte já četl na netu jednu studii, že o adopci dětí mají z homosexuálů zájem hlavně lesby a to asi z 95%. Zbytek jsou gayové, kteří prý o děti spíše nejeví zájem. Tyto lesby jsou podporovány stejným systémem například Gender Studies apod., který vám ukradl syna, na to nezapomeňte.
    Tento zločinecký systém má za cíl odstranit z rodiny všechny otce a děti ponechat na pospas svobodným matkám nebo lesbám.

    OdpovědětVymazat