Počet zobrazení stránky

středa 27. ledna 2010

když je dnes ten den D

Kategorie: Wszystkie | Jerzy Buzek
środa, 27 stycznia 2010

Stefan Kosiewski: Pytania do Jerzego Buzka w związku z koszmarem, by nigdy się nie powtórzył



Panie Buzek, powiedział Pan 27 stycznia 2010 r., że Unia Europejska powstała po to, by koszmar wojny nigdy się nie powtórzył.

- Czy koszmar agresji wojskowej państw NATO i Unii Europejskiej na Serbię miał miejsce po powstaniu Unii Europejskiej, czy po koszmarze agresji wojskowej RP w Iraku i w Afganistanie?


Panie Buzek, powiedział Pan także 27 stycznia 2010 r. , że wyzwolenie obozu Auschwitz przynieśli żołnierze Armii Czerwonej.

Głosząc taką propagandę komunistyczną zaprzecza Pan faktom historycznym, bowiem (...) Ostatnie apele odbyły się w obozach Auschwitz i Birkenau 17 stycznia 1945 r. Następnego dnia sformowani w kolumny więźniowie opuścili - eskortowani przez załogę SS - teren obu obozów w ramach ich planowanej ewakuacji.  Wieczorem 18 stycznia nieliczni pozostali w obozach więźniowie byli już wolni. Minęło długich 9 dni, gdy 27 stycznia do Auschwitz i Birkenau wkroczyły pierwsze oddziały Armii Czerwonej. Nie może być więc mowy o żadnym wyzwoleniu obozów.

Panie Buzek, wypowiada się Pan jak Kłamca Oświęcimski i jak politruk Armii Czerwonej,  a uniemożliwił Pan zbadanie swojej osoby pod kątem ewentualnej współpracy z żydokomunistycznymi służbami ( SB, Stasi, MOSSAD i KGB).
Był Pan premierem rządu AWS, który w kolejnych wyborach nie przekroczył 5 proc. progu wyborczego. Polacy poznali się bowiem na Pana koszmarnej działalności. W efekcie tej Pana działalności wkrótce 42 proc. młodych Polaków będzie bez pracy i bez zasiłków dla bezrobotnych!
Jeżeli nie chce Pan ujawnić swojej ukrytej przeszłości, to może odpowie Pan, czy to prawda, że po zakończeniu Pana obecnej roli w Parlamencie Europejskim ma Pan obiecane w przyszłości zostać szefem Instytutu, który dopiero powstanie po to, żeby rozwijać stosunki Unii Europejskiej z państwami leżącymi na wschód od Europy: Uzbekistan, Chiny, itd.?
Bo jeśli to miałaby być prawda, to chyba już najwyższa pora zaopiniować Pana radosną działalność publiczną.
20:10, kultur , Jerzy Buzek
Link Dodaj komentarz » 


Přeložit z:
Přeložit do:
Překlad (polsky > česky)
Stefan KOSIEWSKI
Kategorie: Vše | Jerzy Buzek

RSS
Středa, Leden 27, 2010
Stefan KOSIEWSKI: Otázky pro Buzka v souvislosti s noční můrou, že už nikdy nebude opakovat


Pan Buzek řekl Pán v lednu 27, 2010, Evropská unie byla vytvořena tak, že noční můra války už nikdy nebude opakovat.

- Je to noční můra vojenské agrese NATO a Evropské unie k Srbsku došlo po vzniku Evropské unie, nebo noční můra vojenské agrese Polska v Iráku a Afghánistánu?

Pan Buzek řekl Pán a 27. ledna 2010, tj. že osvobození koncentračního tábora v Osvětimi přinesl vojáci Rudé armády.

Prohlašuje komunistická propaganda popírá vás fakta o historii, neboť (...) poslední odvolání se konaly v koncentračních táborů v Osvětimi a Birkenau leden 17, 1945 po vytvoření levého sloupce vězňů - doprovázenými posádka SS - plochy obou táborů v jejich plánovaná evakuace . Večer 18.ledna několik zůstali v táborech, vězni byli již zdarma. Trvalo to dlouho 9 dní, kdy se 27. ledna do Osvětimi a Birkenau, první vojska vstoupila do Rudé armády. Je tedy nejedná o osvobození táborů.

Pan Buzek, mluví k vám jako Liar Osvětimi a jak politický důstojník Rudé armády, a bránil se posoudí se na možné spolupráci se službami żydokomunistycznymi (SB, Stasi, KGB a Mossadu).

Pan předseda vlády, vláda AWS, které v příštích volbách nepřesáhne 5 procent. volební práh. Poláci se setkal, protože noční můrou Páně. Jako výsledek vašeho podniku 42 procent v brzké době. mladí Poláci budou bez práce a bez podpory v nezaměstnanosti?

Pokud se nechcete odhalit jeho skryté minulosti, může odpovědět, zda je pravda, že na konci vaší současnou úlohu v Evropském parlamentu, jste slíbil v budoucnosti budou muset šéf ústavu, který vznikne teprve po tom, k rozvoji vztahů Evropské unie se zeměmi na východě Evropy: Uzbekistán, Čína, atd.?

Protože pokud by to byla pravda, možná to už je nejvyšší čas zhodnotit dobré Páně veřejného života.
Tagy: KOSIEWSKI Buzek
20:10, kultur, Jerzy Buzek
"Přidat komentář»
Navrhnout lepší překlad
 

Žádné komentáře:

Okomentovat