Počet zobrazení stránky

úterý 26. ledna 2010

proti zlu Zlem, ale nestat se grázlem.............

Před 22 minutami prostřednictvím aplikace Happy Island · · · Play Happy Island
Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus Věnováno adminu skupiny Suverenita - SZR jistému Vokšayovi - známá Miloše Zemana charakterizovala tohoto muže slovy- Miloši, každý normální člověk se hlupákovi vyhne. Ty k němu přijdeš a řekneš, pane vy jste vůl......, otočte se prosím z profilu - exemplární typ kretena ! Tolik motto !

Před 23 minutami · · · Sdílet
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Včera při bloudění na facebooku jsem zaregistroval mírně svazáckou agitku admina skupiny Suverenita -SZR. Ona spočíval v tom, že tento fešák sděloval přímo z dětinským zaujetím, že jakási pofiderní agentura zaregistrovala Suverenitu jako samostatný subjekt a že lze pro něj hlasovat.
Nakonec proč ne- proti gustu žádný dišputát a vysvětlovat někomu, že volební preference nejsou totéž co volební výsledky je v tomto případě ztráta času i plýtvání intelektem.
K této agitce jsem pouze připojil informaci, že by nebylo od věci se v předvolební kampani věnovat i lidem bez domova - zatím jich umrzlov ČR 17 !
Dotyčný model se ztopořil a formou myšlenkové žumpy zakvičel, že je vemou a povízí v BOBO -busu a že nijak nechápe souvislosti....Do toho se vložil další člověk, který se pohoršil a pak začla motanice, kde admin formou sofismat, vykrucování a manipulace nebyl schopen přiznat dvě věci- nechápu co mi dáváte za informaci a špatně jsem formuloval.
Pak došlo k mazání vzájemných invektiv a já opustil pole.... Zobrazit více
Dnes jsem na svém a tak znovu samolibý a sebestředný modele - uvádí se, že v ČR je cca 20 tisíc lidí bez domova. To spolu s 80 tisíci lidmi v tzv.gethech dělá 100 tisíc lidí soicálně vyloučených- odborně v sociální inkluzi. Dle tvrzení orgánů státu je mezi nimi téměř 80 % členů nejsilnější národnostní menšiny. Bezdomovci jsou přímo exemplární ukázkou lidí v sociální inkluzi. Oni bohužel nemají žádnou lobby, aby se jich zastala. je zde sice ministerstvo s divným názvem -pro lidská práva,ale veřejnost mu říká posměšně ministerstvo pro pěstování rasové zášti. Teprve nejenom veřejný posměch na adresu samotného ministra a jeho pochybné tiskové mluvčí, ale reakce třeba týdeníku Reflex přivedlo trochu toto duo k rozumu.....
Až skončí volby parlamentní a já nebudu zatím anticipovat jejich výsledek, tak za necelých 5 měsíců vypuknou volby komunální a toto je přímo téma jak vystřižené pro reprezentanty komunalit a municipalit. Ono opravdu stačí myslet v širších souvislostech a když nerozumím, tak se pokorně optat. To je vcelku celá vesta pane admine ! Ale komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí a koho chce pán Bůh ranit, toho trefí slepotou !!!!!!!!
Závěrem trochu historického exkurzu - když se generál Štefanik lidsky rozešel se slizem českých dějin jistým Benešem -tak při odchodu mu řekl - Stateční lidé s gangstery nemohou spolupracovat. On pan generál hodně věděl o minulosti milostivé Benešové a hlavně o porhýřených penězích českých a slovenských Američanů zaslaných naknto odboje a prohraných Benešem v ruletě. Hádce byli přítomni někteří muži, kteří věc chtěli zahrát do autu a řekli, toto si vyříkáme doma a pak tiše konsttovali, že to může skončit před Národním soudem pro defraudaci. Štefanik se při návratu domů "zřítil", dotyční muži skončili po roce 1945 v kriminálech Benešovi retribuce a s nimi i předváleční milenci milostivé paní benešové z řad legionářů a členů Hradní stráže.
V té době již postarší uvedená dáma to roztáčela s členy diplomatického protokolu a stařičký Eda dle některých pramenů se "zahleděl " do jistého Fierlingra.
Přeji hezký den admine !!!!!!!!!!!!!
asi před minutou ·

Žádné komentáře:

Okomentovat