Počet zobrazení stránky

neděle 31. ledna 2010

už dojíždím.................

Jaroslav Kronus

Organizace – politické organizace
Politický příběh z Rakouska asi 6 let starý mne inspiroval k založení této skupiny. Tehdy rakouští Svobodní byli členy vlády demokratické země a ve volbách získali 28 % hlasů a byli pozváni do vlády. Žlutá internacionála, kosmopolité a trockisté se mohli pominout. Začal...i proti tehdejšímu předsedovi FPO nechutnou denunciační akci včetně svých zahraničních pobratineckých a koženo-zástěraných kámošů. Dr. Hedier si vzal na mušku jednoho z nich - Ariela Muzikanta a po zdokladování, že peníze ŽO RSR a dotace státu jsou zneužívány k jeho polokriminálním aktivitám při spekulaci s nemovstostmi, glosoval tuto událost slovy, která jsou názvem této FB skupiny. My v ČR máme také několik takových exotů. Neustále mají obsesi označovat všechny kolem sebe za zločince s pohnutkami anticivilizačními a přitom se obklopují těmi, kteří mají máslo na hlavě. To ponechávám stranou, že jejich označování naší národní entity je dle mého názoru nahranici § 198 TZ.
Zobrazit více
Před 50 minutami · · · Sdílet

Fotka č. 14 z 16|Zpět do alba|Emilio - fotky|Profil uživatele Emilio



Přidáno před 48 minutami · ·
Marcela Kovacova
Marcela Kovacova
jééééééééj:-)
Před 47 minutami · Nahlásit
Emilio Conka
Emilio Conka
Gipsy CZ a Renata Čonková
Před 42 minutami · Nahlásit
Marcela Kovacova
Marcela Kovacova
veď ja vidím -vidím...Pesnička- Jednou od nich,je moja obľubená......:-))Renka tam je pekná...
Před 40 minutami · Nahlásit
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Pane Conka, trochu tápu. vy jste členem Gipsy.cz ? Já měl za to, že jsem nějakým solo-kytaristou/instrumentalistou ? Mohu se mýlit, já opravdu někter évěci sleduji okrajově a nebo jako vedlejší prodkuty mého zájmu ?????
Před 32 minutami ·
Emilio Conka
Emilio Conka
pan jaroslav...neni som clenom gipsy cz ...here fotka je z jednej akcie kde sme spolu ucinkovali na jednom podiu. na tej fotke je moja manzelka...
Před 27 minutami · Nahlásit
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Děkuji, tak už je mi to jasné. nerad jsem prosím rušil,ale jse mčlověkem všetečným.........
Před 26 minutami ·

Žádné komentáře:

Okomentovat