Počet zobrazení stránky

čtvrtek 14. ledna 2010

zaplatíme za Vás 30,-Kč a budeme si z vás dělat srandu pitomci..........




Začíná štěpení ČSSD?






Jiří Havel

Jiří Havel Dnes obhajuje na politickém grémiu první nástřel nové verze protikrizové politiky ČSSD.

přibližně před hodinou · ·
Robert Vašíček
Robert Vašíček
Janotovy balíčky určitě nejsou sociálně přijatelná cesta a pokud by ČSSD nehájila sociální stát ve smyslu co nejpříjemnějšího života těch nejchudších s příjmem do 15 000 Kč netto, pak si siciální demokracie řekne o to, aby ji tito voliči nevolili.
přibližně před hodinou
Jan Žehla Vošahlík
Jan Žehla Vošahlík
Robert Vašíček: :DD
přibližně před hodinou
Robert Vašíček
Robert Vašíček
Jan: Co je špatného na tom zpříjemnit život občanům, kteří jsou nuceni v nerovném tržním prostředí pracovat za naprosto směšných 10 000 netto, případně 15 000 netto? To není střední třída ve smyslu západního pojetí, to jsou skuteční ubožáci a chudáci ve smyslu zbídačelých středních vrstev Francouzské revoluce
Před 52 minutami
Robert Vašíček
Robert Vašíček
Jan: Takže skutečně my všichni, kteří bereme do 15 000 čistého jsme chudáci a ubožáci. Kdyby to tak nebylo, i poslanci by brali 15 000.
Před 52 minutami
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Pane docente, m... Zobrazit víceámzkušenost, že jakmile člověk někomu z establismentu řekne něco do očí jzykem ulice, tak buď zmzí nebo dělají hluché.
Já tupoznámku o potenciální cirohoze nadhodil schválně. o koho jde, víte lépe než já a jsou zatím dva, třetí to dnes zkouší za jistou padákovou partaj.
Ale k věci - tušíte, že v této zemi je 0,5 milionu lidí OZS a jak je k ním na trhu práce přistupováno, za jaké mzdy dělají a proč je vůbec nědko je ochoten vůbec zaměstnat ?
Já Vám jenom sdělím, že je nás více, než těch, pro které je dokonce speciální ministerstvo a z názvu tohoto úřadu plyne, že lidská práva jsou eufeminizována pro tzv. práva nadpozitivní a práva menšin............
Před 51 minutami ·
Jan Ryt
Jan Ryt
Pokud by měla být protikrizová politika ČSSD skutečně účinná, musela by zlikvidovat kapitalismus a nastolit solidární společnost, což asi ani v prvním nástřelu nemáte, takže...
Před 50 minutami








Jiří Havel

Jiří Havel : Z komisařů při slyšení ve výborech EU dále uspěli Slovinec Janez Potočnik (životní prostředí), László Andor (zaměstnanost), Siim Kallas (doprav a cestovní ruch) a Johannes Hahn (regionální rozvoj). Kolem Bulharky bude ještě boj, lidovci vyhrožují, že pokud ji stopneme, poteče krev. Odskáče to za to taky někdo jiný... Holt Lidovci. Ale tady jsou TOP...

Před 47 minutami · ·
Jan Ryt
Jan Ryt
Podle bývalého německého prezidenta Romana Herzoga se EU ocitla na scestí. Hrozí jí prý to, že by se kvůli své "posedlosti regulacemi" mohla rozpadnout. Text Herzog napsal spolu s dřívějším eurokomisařem Fritsem Bolkensteinem a ekonomem Lüderem Gerkenem z Centra pro evropskou politiku. Uvedla to agentura DPA.

EU prý škodí evropské myšlence, protože vydává předpisy o občanech bez jejich účasti, postěžoval si Herzog spolu s oběma odborníky krátce před nástupem nové Evropské komise. Bruselské instituce by prý chtěly regulovat věci, které se dají stejně dobře či dokonce ještě lépe upravovat na lokální či národní úrovni.

Kvůli "posedlosti regulacemi" a centralismu tak prý EU dramaticky ztrácí na přijatelnosti. To by mohlo trvale poškodit i souhlasný postoj lidí se základními ideály evropské integrace, což by mohlo mít "nedozírné důsledky pro EU, včetně možnosti jejího rozpadu", napsali Herzog, Bolkenstein a Gerken.... Zobrazit více

Když jsem před časem psal, že se EU asi rozpadne a bude to dobře, protože pár strejdů si jen chce hrát na důležité, tak jste to ignoroval... Budete ignorovat i Herzoga a spol.?
Před 40 minutami
Filip Ušák
Filip Ušák
a bloknete jí? :-)
Před 37 minutami
Jiří Havel
Jiří Havel
Už jsme Barrosovi řekli, že s ní budeme hlasovat proti celé komise. Jednotně, 184 sociálních demokratů.
Před 35 minutami
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Budete sk... Zobrazit víceákat z tématu na téma ? Já jenom pro vyjasnění pozic !
Víte, jestli je toto Váš způsob vykomunikovávání , tak nebudu dál zdržovat......., ona hrdost je trochu více než rektální alpinismus a věřte, že i relativní chudoba cti netratí.
Je otázka ,zda víte, co ty dva poslední pojmy znamenají. Já opravdu nejsem třicetikorunový strejda, který ráno začíná Bleskem, večer končí seriálem a mezi tím oběhne všechny hlouposti v režimu hypermarketových slev. Mám tušení, že takovým říká jisté etnikum GOJÍM !!!!
Před 33 minutami ·
Filip Ušák
Filip Ušák
každopádně postoj k Bulharce je chválihodný...ale kéž by se tak chovala ČSSD i doma...např v Ústeckém kraji...předseda ko a jeho pověst,hejtmanka a její pověst... to je vesměs podobně "bulharské"
Před 30 minutami
Marta Nachtmannová
Marta Nachtmannová
a co Máire Geoghegan-Quinn? Jaká byla? Měla by mít na starosti vědu, výzkum a inovaci...
Před 29 minutami
Jiří Havel
Jiří Havel
2 pan Kronus: Trochu esteblišmentovatím... Hluchnu a blbnu... Ale to je spíš na delší debatu...
Před 24 minutami
Milan Zavoral
Milan Zavoral
Mohu se zeptat, jaký je postoj liberálů k Bulharce?
Před 21 minutami
Jiří Havel
Jiří Havel
Liberálové ji nechtějí!
Před 21 minutami
Milan Zavoral
Milan Zavoral
Děkuji za info.
Před 18 minutami
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Tak jo. Byl by jste ide... Zobrazit víceálním diplomatem. Jenom mi trochu uniká smysl vašeho načnutí diskuse o tzv.nástřelu atd.
Víte , mne jako občana ČR , osoby OZP, která jezdí za prací veřejnou dopravou cca 55 km , nepotřebujcíi úřad práce a nežijcí i ani na dluh ani z podpory Vrhcábova ministerstva je opravdu šumák, co si upečete v Bruselu.
Ono stačí sledovat web SSO, kde Machovi melody boy píšou traktáty do Bruselu a doma nejso uschopni ani svému zastupeiteli říci, že je lump !
Ale jsem si zvykl. Pozdravujte v Bruselu a pak a´t se vaše vedení na jaře nediví, že možná vajíček budou létat dlažební kostky.
Já Vám mohu za sebe slíbit, že mne oni nestojí ani za hození sněhové koule. Přeji hezký den !
Před 10 minutami ·


Žádné komentáře:

Okomentovat