Počet zobrazení stránky

pondělí 18. ledna 2010

facebook............

Jan Ryt Bezprostředně po zemětřesení na Haiti byla na Facebooku založena skupina, která si dala za cíl finančně pomoci obětem tamního neštěstí. Tvůrce skupiny sliboval, že za každého jejího člena bude odesláno 10 Kč na pomoc Haiti. Na konci minulého týdne se však ukázalo, že více než 130 tisíc členů skupiny se stalo obětí rasistického vtipu.

Před 2 hodinami · ·
Terezka Balá
Terezka Balá
Viděla jsem,četla jsem a tu krávu co to založila bych chytla pod krkem
Před 2 hodinami
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Omyl slečno, když jsou lidí BLBÍ, tak a´t TRPÍ . Jinak řečeno, rozum je k přemýšlení, nikoliv k napodobování !
K tomu bohatě stačí první signální soustava, která ale s rozumem nemá nic společného !!!
přibližně před hodinou ·
Daniel Solis
Daniel Solis
Zajímavá lekce ovčanům, úder pravým hákem rovnou do čelisti stáda (drsně řečeno)
přibližně před hodinou
Lukík Vojtěch
Lukík Vojtěch
Jaroslave, to není pravda... Stejně tak můžu založit skupinu "Milujeme fotbal", přidá se tam několik desítek tisíc lidí... a pak to změním na "Fotbalisti jsou děvky, hajzlové, čuráci, kreténi namódění"?? To se prostě nedělá...
přibližně před hodinou
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Děkuji z názory.........., já prostě spolehám na vlastní rozum, odkaz rozumu selského - jímž napříkklad disponoval jistý A.Švehla. on měl pouze gymnásium, statek středního rozměru, manželku bývalou služku a přitom byl téměř 10 let ministerským předsedou ČSR.
TGM, který zlikvidoval každého , kdo se mu protivil o něm mluvil o osobě v české politice nevídané a věděl, že jak ho respektuje Švehla, že ho musí respektovat i ON, samotný tatíček TGM !
přibližně před hodinou ·
Lukík Vojtěch
Lukík Vojtěch
... to je právě to, co říkám já pořád, že člověk může mít pět vysokejch škol, resp pět titulů... ale bude akorát titulovanej blbec. A člověk může mít jenom obyčejnou maturitu, ale bude mít lepší přehled, společnosti více dá... Jenže žel bohu, dnešní (nejen) česká společnost staví právě na těch titulech - no a pak to dopadá tak, jako to dopadlo v Plzni či na FSV UK... :(
přibližně před hodinou
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Fajn,ale věřte mi mladý muži, on altruismus coby konstanta chování je přímo vybídnutím české pokřivené dušičce k patologickému jednání.
Manipulace, meidokracie, kleptokracie -snad žijeme v jedné zemi !
Víte vůl zůstane volem ,kdyby na housle hrál a je vcelku šumák, jakou má pohnutku k tomu hraní !!!
Před 57 minutami ·
Lukík Vojtěch
Lukík Vojtěch
... právě to je to, že blbec s pěti vysokoškolskejma titulama bude akorát... titulovanej blbec :) Ale v současné době ho společnost bude uznávat pořád víc než chytrého člověka, který z různých důvodů ten titul nezískal: třeba neměl peníze na studium, musel pracovat a nestíhal by to...
Před 55 minutami
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Já s Vámi plně souhlasím, by´t mijíme původní předmět diskuse. Dokonce Vám prozradím jistou perličku ze života A.Švehly - jednou za ním přišli jacísi bafuňáři Agrární strany a sháněli sinekuru pro svého známého a nezapomněli připomeout, že dotyčný má dvě VŠ.
Antonín Švehla se podíval svým krásným zrakem a řka - víte pánové, u nás nastatku bylo tele, to sálo od dvou krav a stejně se z něho stal vůl :::::::::
Před 45 minutami ·
Lukík Vojtěch

Žádné komentáře:

Okomentovat