Počet zobrazení stránky

středa 27. ledna 2010

facebook .........sraní blbům do krku.........

Společné zájmy – Politika
Hlasujte ve virtuálních volbách: http://www.projektfuturum.cz/ankety-volby.html Volte rozumem i srdcem. Národe, komu dáš svůj hlas? Volby zahájeny původně jako samostatný projekt. Seznam politických stran a hnutí aktualizován dle výpisu Ministerstva vnitra ČR Pro mno...hé z nás bude jistě přínosem stav průběžného hlasování. Pro větší objektivitu je hlasování omezeno pouze na jedno kliknutí. V případě nefunkčnosti hlasování se jedná pravděpodobně o problém serveru, případně jde o již uskutečněné hlasování z počítače pod shodnou IP adresou (Natem). Jinak se jedná o celkem spolehlivé řešení volební ankety. Je-li někde více lidí na jedno PC, prosím vyhledejte jinou možnost jak zde hlasovat, v práci, internetové kavárně, u známých. Doufáme že dosáhneme vysokého počtu hlasujících. Stránky nejsou komerční. Samozřejmě přímo na zeď FB skupiny klidně můžete napsat kterou stranu volíte a proč! Děkujeme.
Zobrazit více
Před 5 hodinami · · · Sdílet
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Pane Bazgere, vnímá vaši aktivitu vcelku pozitivně. Akorát pro zpřenění by bylo dobré upravit strany v tm smyslu, že některé nemohou kandidovat z důvodů pozastavení činnosti, jiné jsou shluknuty v projektu Suverenita a některé jsou již NSS rozpuštěny.
Budete-li v moji poznámce vidět projev krerulace, nijak nereagujet. Bude te-li v ní vidět zpětnou vazbu a informaci vedoucí ke zpřesnění vaši aktivity -pak jsem se shodli !
Před 2 hodinami ·

 



Jan Ryt

Jan Ryt Holokaust podle premiéra Jana Fischera byl a je čisté zlo, které může být znovu probuzeno. Vinu měli i ti, kteří jen pasivně přihlíželi. Fischer to uvedl v Senátu na shromáždění ke Dni památky obětí holokaustu a předcházení zločinům proti lidskosti.

Před 5 hodinami · · ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
PanFfischer jako aktivn... Zobrazit víceí judaista bohužel nemá minimální právní vědomí. Platí stará zásada již od doby starého Říma, že čelit zlu ve prospěch druhého nemusí kromě jiného ten, kdo sám či jeho bližní by byli ohroženi na zdraví, jmajetku či životě.
Holocaust nevymysleli Češi,ale stali se jeho obětí občané ČSR, na které platili tzv. Norimberské zákony. Ono by bylo nejdříve dobré zdůraznit, že to byli západní mocnosti, které nás hodili do chřtánu 3.Říše a potom "mudrovat ".Pouze zopakuji znovu - obyvatelstvo území dnešní ČR šou nevymyslelo a a ni se nikdy nepodílelo na tzv.konečném řešení. Nepopírám, že v otázce tzv. arizace si spousta Čechů namočilo prstíčky. On pan ministerský předseda by měl řící a to poctivě, že dr. Beneš/ a že ho nemám ani v náznaku rád/ si vydupal u spojenců povolení k odjezdu vlaků s přeživšimi šou, kdy oni stáli na hranicích polsko-česko/slovenských a hlavně velká Británie coby gubernátor tehdejší Palestiny odmítala tyto občany přijmout !
Před 44 minutami ·

 

 

Jan Ryt Rozhodnutí soudu, který zrušil rozhodnutí ministerstva vnitra o rozpuštění občanského sdružení Komunistický svaz mládeže, nepřekvapilo předsedu KSČM Vojtěcha Filipa ani politologa Miroslava Mareše. Podle senátora Jaromíra Štětiny je rozhodnutí příznakem stoupající moci komunistů.

Před 7 hodinami · ·
Vojta Urbánek
Vojta Urbánek
oni se tu nakonec zase rozlezou....:(
Před 7 hodinami
Jan Ryt
Jan Ryt
Češi na současném režimu oceňují hlavně nabídku zboží. Lidé současně ale tvrdí, že změnou režimu ztratili sociální jistoty a zhoršila se i morálka. Vyplynulo to z dnes zveřejněného průzkumu agentury STEM.
Před 7 hodinami
Vojta Urbánek
Vojta Urbánek
mě se třeba ýádná stem neptala :-D
Před 6 hodinami
Stanislav Křeček
Stanislav Křeček
Štětina je magor. V demokracii pltí že právo jednoho je právem pro všechny ostatní. Nelze jednomu dovolit se organizovat a jinému nikoliv. Zakázat lze jen za zákonných důvodů, které soud nenašel.
Před 6 hodinami
Lubor Stanislav
Lubor Stanislav
Štětina je normální omezenec , za celou dobu jeho působení v Senátu se ničím jiným neprezentoval. Není to na senátora trochu málo ???
Před 6 hodinami
Vladimír Berossos
Vladimír Berossos
Jane to se mně líbí, přidej se k nám, nově tvořící se straně zde na faceboku
Před 5 hodinami
Ella Průšová
Ella Průšová
Tak od Štětiny to sedí ! Celý život byl komunista a teď lže !
Před 3 hodinami
Vladimír Berossos
Vladimír Berossos
A kdo z dněšních rádo by politiků pokud si vzdělání nekoupil komunista nebyl? Jsou to lháři pokud říkajjí, že komunisti nebyli. Ale Ať se některý z nich pochlubí, že odešel od komunistů na vlastní žádost. Já to udělal v r. 1984 nebál jsem se tenkrá nebojím se ani dnes, snad ani čerta
Před 3 hodinami
Lubor Stanislav
Lubor Stanislav
nj ja se bojím ,vzal jsem si na kašel projímadlo a ted se bojím zakašlat
Před 2 hodinami
Vladimír Berossos
Vladimír Berossos
Dobrá rada - a máš to zadarmo - místo na židli se posaď u počítače na kyblíček
Před 2 hodinami
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
To je v pohod... Zobrazit víceě. Na území ČR nic nového pod sluncem. Nejdříve rozvraceli legie, pak v roce 1936 řvali že u Madridu se bojuje za Prahu, v roce 1948 coby členové akčních výborů NF, velitelé LM či jinde nalezlí likvidovali zbytek demokracie, v roce 1968 se námi sehráli divadlo zvané Pražské jaro, v roce 1977 vytvořili páteř zednářské organizaci CH-77 a PO ROCE 1989 spolu s bývalým zeměpánem dotvořili vše, k čemu byli předurčeni.
Takže nějaký KSS je jenom vedlejším produktem dějiného procesu a jeho variace 2008-2010 a dále
přibližně před hodinou ·
Vladimír Berossos
Vladimír Berossos
Jaroslave napsal jste pravdu, která je málo komu známa, v podstatě stejné se snažím říkat lidem jen jinými slovy. Otevřte si blogy nenásilí.cz a najděte si tam moje některé články. K tomut je tam takké článek pod názvem kosek utajované historie, myslím, že na tři části nebo Vám je mohu zaslat mailem i další k tomuto tématu. Také téměř nikdo neví, že Marxův kapitál je ze stejné dílny jako hitlerův Main kampf
Před 34 minutami
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Děkuji, já vím.Na ten server se podívám,můj e-mail je vrana2077@seznam.cz. Víte - já lidem nic nevysvětluji, ona česká společnost je jedna z nejtupějších v evropě. Já pouze sestudováván co je možno a občas si vzpomenu, jak se rozebírá samopa, On člověk nikdy neví.......
Před 24 minutami ·
Vladimír Berossos
Vladimír Berossos
Dík napíšu, na tom servru toho mám více na různé tímata. Mysým, že nejen Česká společnost je tupá, to by světovládná klika si tak neupevňovala svou moc, to je celovětovou lží vzdělaných k nevzdělaným už přes dva tisíce let. Oté zborce a rozborce abych taky začal přemýšlet, pro všechny případy
Před 14 minutami
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Děkuji a budu se těšit............
Před 13 minutami ·

Žádné komentáře:

Okomentovat