Počet zobrazení stránky

sobota 24. října 2009

škádlení Altermedií

  • zakonné postupy pane Šlachto??

  • 11 Švejk Josef // Oct 24, 2009 at 23:24

    A je taky pryč -tak repríza a uložení na mém blogu.
    Fešáci z NM propagující Novou pravici z počátku sedmdesátých let Vám určitě doporučí jejího klasika. Ten konstatoval, že největším problémeme demokracie je skutečnost, že stádo blbů zvolí ještě větší větší skupinu gaunerů. nevidím jediný způsob, proč by tomu mělo býti jinak u DS a jejího voličského elektorátu.
    Určitě i ti méně fanatičtí si vzpomenou, že lumeni z DS a jejich klonů na náměstích vyhlásili systému válku. Jelikož ovšem každá mince má dvě strany, tak válka má i proti -akce a nakonec kdo čím zachází, s tím také schází !
    Macchiaveli konstatoval, že do politiky může vstoupit jedinec se sebelepšími úmysly, ale musí počítat, že může být zkopán, zbit ale i zastřelen.
    Nedělám si iluze, že by DS četla antické filozofy,ale už Aristotoles konstatoval, že v politice jsou lidé vášniví a leckdy i zlí. To implikuje , že tyto atributy lidského jsoucna jsou silně iracionální a leckdy se dostanou do konfliktu s racionalitou , která je samozřejmě doprovázena mírnou formou zastrašování -ale vše LEGE artis !
    To že žiji v banánové Chazarii vím moc dobře,ale proč kromě flusnutí či intelektuálního kopnutí do jejich některých protagonistů bych s ní měl jíti do konfliktu ? Takových jsou plné hřbitovy a kromě “slz” několika příbuzných výsledek roven nule.Odborně se tomu říká neefektivní chování !

Leave a Comment

Žádné komentáře:

Okomentovat