Počet zobrazení stránky

pátek 30. října 2009

škádlení Altermedií a Národní myšlenky

ké myšlení musel by začít u svejch přátelu

15 Švejk Josef // Oct 30, 2009 at 19:18

Ten dopis je opravdu dalším intelektuálním klenotem blbismu zvané národní aktivismus.
Ten strejda s titulem Mgr / magor ? / není apriori nacista.
Om má takový zvláštní ideový konstrukt ,kdy křes´tnaský kříž se na svých koncích trochu “zahýbá” dle svahistiky.
On není tak složitý, jak vypadá, vtip je v tom, že spousta jeho “oponentů” je dosti jednoduchá.
Lez říci , že je klerofašistou a stoupencem bílého nacionalismu. Sice trochu jsem neporozumněl jeho snaze převychovat Vandasův spolek,ale mezi námi -jistý Bacik z titulu člena NS tak intenzivně !převychovával” lumeny s Národního korporativismu, že jeden z nich dnes sedí za katrem a hrozí mu doživotí ! Jenom čekám, kdy tito idio……budou chtít za svoji “pedagogickou činnost ” kandidovat na cenu Zlatý Ámos ! Good luck lumeni !


Komentář ze dne: 30.10.2009 18:34:22 Reagovat
Autor: neregistrovaný - švejk josef (jaroslav.hasek@c.a k.monarchie.eu)
Titulek:
Salut obránci SVOBODY,
věří, že při výkonu občanských hlídek jste měli teplé fusekle, jegrovo prádlo a pevnou obuv. Vím, že služba vlasti se neplatí,ale chytit při mentální musturbaci zápal plic- nic MOC !
Věřím, že v den vzniku ČSR jste neochvějně stáli na stráži suverenity, svobody a prosperity. Při pohledu na mírně profláknuté a opotřebované gesichten jsem vlastně pochopil výrok dr. Macha - mám plán č. 2 - budeme podporovat vystoupení z EU !!!!!!!!!!
Nevím, zda tento skleníkový ekonom někdy zkoušel vystoupit z jedoucího vlaku,ale mohu mu na dálku vzkázat, že držkopád je to nepříjemný !
Dalším skvostem je agitka dr. Haslingerové a její sentence, Masaryk v hrobě rotuje ! On jako iluminát anglických ložových bratří byl velice dobře zasvěce do toho co dělá a jelikož celý život chtěl moc a peníze a jaksi uvedené mu v celém životě absentovalo, oni mu to rádi v rámci geopolitiky o stření Evropu dali ! EU, rozbití teokracií i dekrety dr. Beneše jsou zednářskými věroukami a akcemi a tito koženo-zástěrníci nikdy nic nenechají náhodě !

Žádné komentáře:

Okomentovat