Počet zobrazení stránky

sobota 31. října 2009

Zasláno dr. Koblihovi

středa, 19. srpna 2009

Dopis Eu.Ing.Dr. Bohumilu Koblihovi

Dobrý den pane doktore,
předem dopisu přijměte srdečný pozdrav a zároveň omluvu za více jak šestinedělní odmlčení se. Vše bylo způsobeno jistým rozmýšlením nad situací v ČR, částečně se k tomu seřadily i některé soukromé problémy a nakonec i zhodnocení Vašeho působní v ČR ze strany moji osoby.
Vaši publicistiku vnímám velice pozitivně a řadím ji ke konstantním pramenům svojeho studia světového dění.
Bohužel Vás asi nepotěším tím, že v zásadě jste osamoceným vojákem, který je principielně ignorován i samotnými českými vlastenci. Vaše publicistika dle mého soudu přesahuje nejenom jejich intelektuální možnosti ,ale a to hlavně je naprosto nepřijatelná kvůli jejich ideovému fanatismu.
Vím, že nejste jediným krajanem, který je českou společností odmítán, ale ignorace Vaši osoby je přímo projevem mentálního hnusu fanatických pitomců tvářících se jako představenstvo českého politického nacionalismu.
Notná část výše uvedených se utápí anticikánským štvaním a podrouškou k odkazu českému národnímu socialismu je nejsilnější nacionalistickou paltformou. Konotace historické ČSNS vedené bývalými komunisty či hospodskými nejsou schopni se ani kvůli tomuto ohradit veřejně či jinak.
Další část nacionalistů přešla k pro-klausovské platformě zvané Strana svobodného občana a jsou to lidé jako Kopal, Bátora a někteří integrální katolíci. Tento miš-maš zdivočelých národních sociálů , integrálních katolíků a některých jiných je spojen dvěmi motivy - odporem k LRS a adoračním obdivem ke Klausovi. Těžko něco k tomu dále dodat. Ono se ohánět Thatcherovou či reaganem a libertanistickou politikou a vzývat odporu k neoconům je opravdu velice divné obzvláště od lidí, kteří křičí, že jsou integrálními katolíky.
Pozitivně jste vnímám skrze České vlastencké stránky Mgr. Rozhoně a jeho web. Asi jsem Vás moc nepotěšil, ale vaši public istiku schraňuji a pilně studuji. těším se na zaslání vašich posledních příspěvků.
V Kolíně 20.8.2009 Jaroslav / Vrána / Kronus

Dobrý den pane Kobliha,
po našem telefonátu ze středy tohoto týdne považuji náš vztah /písemný/ z Vaši strany za ukončený a já to respektuji.
Jsem ve věku, kdy mohu udělat chybu, Vy jste ve věku, kdy má stařec právo na vrtochy. V příloze Vám zasílám dopisy, které jsem od Vás obdržel. Budu rád, když moji korespondenci s Vámi také zlikvidujete. Neposílejte ji, ale vyho´dte.
Vaše řeči o službě vlasti z moji strany beru s odstupem času s rezervou a Vaše proklamované katolictví ve smyslu odpuštění tuplem.
Kronus Jaroslav , Kolín 31.10.2009

Žádné komentáře:

Okomentovat