Počet zobrazení stránky

pátek 23. října 2009

tak uvidíme...............

Od: "> vrana2077@seznam.cz

Komu: ">novotny@moravane.eu

Předmět: dotaz

Datum: 23.10. 2009, 22:25 - dnes v 22:25


Dobrý den,
pane předsedo-jmenuji se Jaroslav Kronus, bydlím v Kolíně a patřím k obrodnému proudu v Republikánské straně.
Tento proud generovaný moravskými organizacemi v Rep.straně má vytvořený následný konstrukt -svrhnout Sládka / můj souhlas/, vytvořit před volbami národní blok /také můj souhlas/ tvořený s ČSNS, Pravým blokem, Vámi a to pod hegemonií Dělnické strany /můj kategorický nesouhlas/. zajímal by mně Váš názor -podobný dotaz jsem poslal vedení Pravého bloku.
Kronus Jaroslav

Od: "> vrana2077@seznam.cz

Komu: ">Petr.Cibulka@PravyBlok.cz

Předmět: dotaz

Datum: 23.10. 2009, 22:32 - dnes v 22:32


Dobrý den pane Cibulka,
jmenuji se Jaroslav Kronus, bydlím v Kolíně a připojil jsem se k obrodnému proudu v Republikánské straně. Vím, že se od jisté doby nemáme moc rádi,ale položm Vám jako předsedovi politické strany otázku a prosím o srozumitelnou odpověď. Odkazy na synergické kyvadlo mne jako člověka Víry a autonomní racionality neuspokojí a ani se jím nehodlám zabývat.
Vedení moravských organizací chystá svržení dr. Sládka / souhlasím, leč mám jiných pohnutek /, chce před volbami vytvořit jakýsi národní blok tvořený rep, Moravany , ČSNS a Pravám blokem / také souhlas/ pod hegemonií Dělnické strany / kategorický nesouhlas /.
Kronus Jaroslav

Od: "> vrana2077@seznam.cz

Komu: ">davidkhol@centrum.cz , ">pavel.prazsky@seznam.cz

Předmět: dotaz

Datum: 23.10. 2009, 22:49 - dnes v 22:49


Dobrý den pánové,
obracím se na vás jako člověk, který se připojil k reformnímu proudu v Republikánské straně, jehož záměrem je zbavit dr. Sládka vedení / zde můj souhlas, byt motivy jsou trochu jiné/, dále má v programu vytvořit před volbami národní blok / také můj souhlas/ tvořený Pravým blokem Moravany, ČSNS a to pod hegemonií Dělnické strany / můj kategorický nesouhlas /.
Ptám se Vás na reálnost či spíše Váš názor na tento konstrukt pna Slámy a spol z Republikánské strany. Podobný dotaz jsem již položil vedení Moravanů i pravého bloku. Stanovisko ČSNS 05 je srozumitelné z jejího otevřeného dopisu DS ze předvčerejška !
Kronus Jaroslav

OTEVŘENÝ DOPIS

Předsednictvu

Dělnické strany

Dámy a pánové,

Jsme nuceni Vás upozornit, že některé pojmy, které používá Vaše politická strana při své veřejné prezentaci vedou k matení veřejnosti a také k poškozování České strany národně socialistické. Máme zde na mysli pojmy „národní“ a „sociální“ či „národně socialistický, Mladí národní socialisté“ apod. Toto názvosloví je, v tomto spojení, v české politické, kulturní a historické tradici spojeno s činností České , případně Československé , strany národně socialistické, působící zde od roku 1897 do dnešních dnů. Tato strana stála a stále stojí na pozicích svobody, parlamentní demokracie, humanity a nemarxistického socialismu. Podstatnou součástí jejího programu pak bylo uplatňování národního vlastenectví, které bylo zaměřeno výhradně na obhajobu našeho národa a státu.

Srovnávání s německým nacismem už vůbec nepřipadá v úvahu, byť bylo politickými odpůrci občas používáno v naprostém rozporu se skutečností, což se stává dodnes. Z výše uvedených důvodů jsou proto pro nás nepřijatelné projevy a gesta, symbolizující dobu nacistického Německa.

Důrazně Vás proto žádáme, aby toto názvosloví bylo z Vašich webových stránek a dalších výstupů vaší strany odstraněno a nahrazeno Vaším vlastním, původním zněním.

Předsednictvo ústřední rady České strany národně socialistické

Městská rada Mo Praha České strany národně socialistické




Žádné komentáře:

Okomentovat