Počet zobrazení stránky

sobota 23. ledna 2010

Dlouho jsem se zdráhal,ale ono to asi muselo přijít..................

Předmět: zaslání - podnět
Datum: 23.1. 2010, 18:51 - dnes v 18:51


 

rektoru ZČU doc.Průšovi na vědomí

Dobrý den pane sekční tajemníku - pane docente,
jmenuji se Jaroslav Kronus, bydlím v Kolíně ,ul...... 280 02. Touto cestou Vám zasílám ve smyslu správního řádu podnět ve smyslu prošetření mimoškolních aktivit asistentky VŠ-ZČU Mgr. Věry Tydlitátové.
Vzhledem ke skutečnostem, které v současné době řeší ZČU pouze jejího rektora informuji ve smyslu zaslání na vědomí. Okolnosti ,tkteré jako statutár této alma mater spolu s děkanem PF dr. Pospíšilem a v součinosti s předsedkyni AK MŠMT si myslím, že ho kromě běžných pracovních povinností natolik zaměstnávají, že nebud in concreto obtěžovat.
Paní Mgr. Tydlitátová dle mého soudu coby pracovník státní -veřejné VŠ svými aktivitami pod rouškou předsedkyně LPA a to zejména svými štvavými, urážlivými a naprosto bezprecedentními články na adresu české pospolitosti a jejích jednotlivých členů dle mého soudu překračuje všechny meze kodexu pracovníka VŠ-tj učitele.
Sama občas argumentuje, že mnou zveřejNované filipiky ji poškozují coby pedagožku před jejími studenty. Já zde předložím zatím ty nejotřesnější příklady jejích bezprecedentních ataků na český národ a reakce čtenářů a prosím posuďte, zda moje / jak sama říká marginální činnost / či její publicistika a jí zdůrazňovaná vysoká karma a hlavně čtenost je zesměšňováním ji ši ji sebe sama.
Toto činím v době, kdy například rocker A.Brichta za sentenci v písni Deratizer - Cikáni kradou kola - je dehonestován devotním streaimem a je nucen podat vysvětelní policejním orgánům. Jenom si kladu otázku, zda je to jenom úmysl či šlendrián v tomto společenském klimatu bez povšimnutí orgánů státu ponechat takto tvořit pracovnici -pedagoga VŠ na veřejných blocích. To že byla již z mnoha vytěsněna či raději odešla ůže být pro mne pouze slabou náplastí.
Sama výše uvedená téměř s oblibou rozdává trestní oznámení a je přímo posedlá štvaním proti každému, kdo není in s jejím vyděním světa či se ji dokonce postaví.
Její argumentační logika mi připomíná lidévé přísloví, kdy vraha ,který zabil otce a matku se u soudu brání tvrzením, že jako polehčujícíc okolnost požaduje to, že jest SIROTKEM !!!

Přílohy :

„Fašistická barbína“ Edelmannová a „pochybné stvoření“ Tydlitátová
Publikování textů na internetu často vyvolává různé reakce lidí s odlišným názorem, kteří mají potřebu je na svém webu zkritizovat. Takovéto reakce mnohdy vyvolávají odpověď kritizovaného a často tak mezi některými autory či skupinami autorů dochází k vzájemnému reagování na články a komentáře protistrany. Není žádným novým zjištěním, že v prostředí internetu takovéto výměny názorů často sklouzávají k osobnímu napadání protistrany a vulgárnostem.

Národní strana a Liga proti antisemitismu jsou politické organizace, které se navzájem v lásce rozhodně nemají. Nedávná internetová výměna komentářů na adresu toho druhého mezi členem či sympatizantem Národní strany Martinem Vernerem a zakladatelkou a mluvčí Ligy proti antisemitismu Věrou Tydlitátovou však dosáhla přesně onoho stupně, kdy již padají vzájemné urážky toho nejhrubšího zrna.

Když se kácí les, létají třísky. A to i v Janově
Změna vzhledu blogu »
Věra Tydlitátová je hvězda, národ se sjednocuje

Dnes jsem si přečetl tři články, které mě zaujaly a jejichž myšlenky se navzájem doplňují. Především se všechny dotýkají včerejších událostí v litvínovském Janově. Všechny tři se týkají vzrůstající sympatie radikálů u litvínovských obyvatel, ale jistě nejenom u nich.

První článek, o kterém se chci zmínit, se jmenuje „Kdo nahání sympatizanty extremistům?“, napsal jej Bohumil Doležal a vyšel na stránkách Lidových novin. Zatím se mi nepovedlo zjistit, zda tento sloupek B. Doležala vyšel i v papírových Lidovkách, ale i kdyby ne, šlo by o obrovský pokrok. První známý autor si v mainstreamovém médiu dovolil říci, že císař je nahý, tedy že akce radikálů pramení v dlouhodobě neutěšené a hlavně neřešené situaci. Článek obsahuje povinnou úlitbu v podobě hrození plynovými komorami a miliónkrát recyklovaného klišé, že na krajní pravici jsou všichni slabomyslní.

Druhý článek, jehož autorem je Karel Kaiser, má název „Revoltující mládež v ulicích Litvínova“, vyšel na Délském potápěči a nezaujal mě pouze tím, že výslovně jmenuje naši milou paní Věru Tydlitátovou, která je nám všem nehynoucím vzorem trpělivosti, odvahy k diskusi a snahy po objektivitě. ;) Zaujala mě tam především myšlenka postupného stírání hranic mezi „poctivým občanem“ a „extremistou“. To je přece jenom poněkud odvážnější myšlenka, než pouhé uznání jednorázových sympatií občanů s radikály. Zároveň ale Karel Kaiser píše: „Možná můžeme čekat utažení šroubů a větší dozor nejenom nad svolavateli demonstrací, ale též nad vydavateli „podezřelých“ brožur, „kontroverzních časopisů“, či publicistů a bloggerů, kteří až příliš šlapou na nesčetná kuří oka současného politického systému.“ Ano, toto nebezpečí tady je. Ten prostor, který máme dnes, je dosud poměrně široký, ale existují skupiny, kteří si přejí užší mantinely. Nepodceňoval bych ani nebezpečí vývoje v USA, kde by pod vlivem současné Obamánie mohlo postupně (v řádu let až desítek let) mohlo dojít k omezení práv daných 1. dodatkem americké ústavy. Další nebezpečí skýtá Lisabonská smlouva, která může vést k dosud nevídanému řádění notorických zakazovačů v rámci celé EU. Karel Kaiser je ovšem optimista a věří, že ani případné utahování šroubů Systému dlouhodobě nepomůže. Není sám, kdo v to doufá.

Třetí článek s názvem „Slovo o Janovu“, jehož autorem je Milan Špinka, vyšel zároveň na Národní myšlence i na Altermediích. Článek je ze všech tří nejradikálnější. Jednak poměrně nevybíravě napadá ministra Langera a volá ho k zodpovědnosti za brutální zásah policie, jednak vyzývá ke zvýšení pracovitosti a loajality pronárodních sil, hlavně ale vyjadřuje poměrně otevřeně solidaritu lidem odsouzeným za trestné činy, které mají politický charakter. Jedná se o lidi spojené přímo s neonacismem a Milan Špinka vychází z toho, že pokud si může režim došlápnout na lidi, se kterými nesouhlasíme, můžeme být příště na řadě i my. Nemohu říct, že bych ho vůbec nechápal, ale myslím si, že taková solidarita musí mít někde svoje meze. Některé z udělených trestů jsou opravdu nepřiměřeně vysoké a některé ze „zločinů“, které vyjmenovala média, jsou trapné. Trest za výzvy ke genocidě zcela chápu, trest za popírání holocaustu nechápu vůbec. O všem, co je mezi tím, jsem ochoten diskutovat.

Tři články, tři autoři, tři pohledy na věc. Bohumil Doležal chce doufat, že se režim vzpamatuje a začne konat něco užitečného, Karel Kaiser věří, že lidé podstatu režimu prohlédnou a Milan Špinka vyzývá ke stavbě barikád. Každý z těchto přístupů může být oprávněný a každý si v dnešní době musí najít svoje místo. Mně osobně sedí asi nejvíce poloha mediátora – cítím se být řadovým občanem, ale zároveň mám na některé věci radikálnější názory, než jaké se běžně prezentují. Myslím, že to tak nějakou dobu zůstane.
Explore posts in the same categories: Domácí politika

This entry was posted on 18. Listopad 2008 at 19:08 and is filed under Domácí politika. You can subscribe via RSS 2.0 feed to this post's comments.

Tags: Domácí politika, Média, Nacionalismus
You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.
11 Comments on “Věra Tydlitátová je hvězda, národ se sjednocuje”

   1.
      Vikina Says:

      19. Listopad 2008 at 2:29

      Zatím jsem se zaměřil na veřejno-právní média a je to perfektní obcházení horké kaše v kombinaci se lží v množství větším, než malém. Už ani ten slavný Veselovský se neobejde bez podsouvání manipulativních a zavádějícíh otázek. Na pomoc si vzal profláknuté idioty typu sociologa Cabala (kristepane, to je ale odborník) a zcela mimo realitu žijící Šabatovou. Za druhou stranu, reprezentující ať už demonstranty či snad i jen občana z Litvínova, samozřejmě ani pomyšlení. Nicméně občanský tlak už přehlédnout nejde, takže se musela přiznat značná podpora občanů. Doufejme, že to je zárodek vzniku občanské společnosti neposlušnosti, která posléze nedovolí našim politikům vůbec veřejné vystupování, aniž by riskovali dlažební kostku do své vypasené tlamy.
      Stejně tak ten novinářský dobytek, který konečnš pochopí, že jediným politikem, který aspoň nastínil cestu, je zatím jen ten proskribovaný Čuněk.
   2.
      JiriTP Says:

      19. Listopad 2008 at 2:32

      Vsechny tri clanky jsem si se zaujetim precetl, nejvice se mi asi libil clanek K. Kaisera, myslim si, ze v Janove slo o dobre pripravnou provokaci, s cilem vytvorit zaminky k likvidaci nacionalistickych sdruzeni a stran. Tez stat B. Dolezala je vyborna, neco takoveho bych na mainstreamovem portale, kterym LN bezpochyby jsou, ani zdaleka necekal. Pan Dolezal je svymi pomerne ostrymi komentari bez servitku znamy, ale jestli toto vyslo i na papire, tak asi sezeru koste ;-)
      Jinak, vcera me dost prekvapil P. Banga s timto blogem: http://banga.blog.idnes.cz/c/58227/Nejmenovani-vudci-zabalte-to.html nezbyva, nez s nim souhlasit, ac s tim jindy mam problemy, ale toto je trefne. Doufam, ze se snad zacina blyskat na lepsi casy…
   3.
      Levicový nacionalista Says:

      19. Listopad 2008 at 12:33

      bernarde, právě jsi svou poznámkou o předcházení na chodníku dokonale rozbil vysoce intelektuální diskusi Plenkoviče a Pozorovatele:) nevím, co s tím pánové udělají, ale tipuju, že druhý jmenovaný se bude muset uklidnit aspoň desetiminutovou hajlovačkou. muhehe.
   4.
      AntiMultikulti Says:

      21. Listopad 2008 at 12:40

      to levicový nacionalista: no, já ten článek od Patrika četl také a s něčím se souhlasit dá. Ale on to tak Patrik (protože není tak stupidní jako modelka Věrka) píše úmyslně: jakoby trochu do vlastních řad, ale přitom hodně pohanit bílé. Ale vždy (úmyslně) nepostihne podstatu problému. A v tom vidím jeho nebezpečí. Jinak já s návrhem na vytvoření samostatného cikánského státu souhlasím plně. A mám pro ně i území: Island. Tamní obyvatelé (kvůli současné situaci) tam stejně žít nechtějí a je bychom v Evropě uvítali (na rozdíl od těch hodně přizpůsobivých zde), navíc jich ani tolik není. No, a ty indoevropské hodně přizpůsobivé bychom vyvezli na Island, ať si tam žijí jak chtějí (i bez nás a hlavně za své), spolu s nimi všechny jejich multikulti zastánce a i AntiFu (konečně by došlo na jejich slova: černí bílí – spojme síly) a věřím, že bychom rádi přispěli i na jednocestnou jízdenku tam. Určitě by se nám to vyplatilo! A poté bychom mohli se zájmem zdálky (to zejména!!!) sledovat, jak se jim tam daří! A tak by došlo ke splnění dvou snů: cikánského a našeho! A my bychom žili šťastně a spokojeně až do smrti (jak v pohádce).
   5.
      AntiMultikulti Says:

      21. Listopad 2008 at 15:50

      a poslední perla z pera (jestli nějaké má) multikulti bojovnice modelky Tydlí má název Stydím se za tento národ. V tomto článku pláče nad tím, že jí kdekdo nadává. No, a kdo s tím začal? A že v ji tomto národě a státě nikdo nechce. A proč by měl? Sama se svými nenávistnými články z národa vydělila, sama se přidala na stranu různých přizpůsobivých příživů a také za to ponese následky! Takovéto tvory, kteří při každé příležitosti plivou na zem, ve které žijí (chtěl jsem původně napsat na vlastní zem, ale tato země není její vlastní), tady nepotřebujeme a ani nechceme!
   6.
      Vikina Says:

      21. Listopad 2008 at 18:21

      Nejnovější výtvor naší Věruš je jen takové neškodné plačtivé naříkání nad tím, jak tento rasistický národ nechápe její ušlechtilou snahu. Zdá se, že všechno je na dobré cestě, totiž že se brzy své snahy napravit Čechy vzdá. Na celém článku je zajímavá jen jedna věc: jak to, že při své nijak zvlášť velké navštěvovanosti má článek tak vysokou karmu. Že by si jí holka naklikala sama? Neznám blogerská pravidla, takže nevím, jestli jsou blogeři za své články placeni, resp. zda nejsou placeni za počet čtenářů a výši karmy. Nakonec by se mohlo ukázat, že za celým tom ušlechtilém klání stojí jen a jen penízky.
   7.
      Vikina Says:
Věra Tydlitátová a její maření voleb!

Zbývá zhruba týden do velmi očekávaných krajských voleb,vrcholí předvolební kampaně a mítinky,ulicemi kolují spousty propagačních materiálů týkající-se Dělnické strany. Bohužel veřejnost je spíše informována pomocí medií,kde se většinou nic pozitivního o našich ideálech nedozvíme,neustále jsme označováni cejchem neonacistů, rasistů, extrémistů.


Kauzu zaznamenal i regionální tisk - ZDE



Vládní mašinérie a její mediální poskoci chtějí tvrdě zdiskreditovat Dělnickou stranu a zavrhnout jí v očích veřejnosti.Tlak se volbami ještě zvyšuje. Příkladem je akce Věry Tydlitátové. Zvláštní kapitolou je její pomlouvačný a nenávistný web, ona jde však ještě dál! Dovolí ve spolupráci s cikánskými kriminálníky vylepovat po městech letáky ,kde úmyslně napadá Dělnickou stranu a tím pádem maří volby.



Je sobota ráno 4.října dopoledne a mě chodí mnoho telefonátů od známých a přátel,kteří vědí o tom ,že jsem člen a kandidát Dělnické strany. Informují mě ,že jsou po celých Rokycanech vylepeny desítky plakátů ,kde je jasně napsáno cituji „V zájmu „Romů“ nevolte Dělnickou stranu“. Z každého druhého plakátu se směje kdo jiný než sionistická bestie Věra Tydlitátová. Deklaruje zde i svou spolupráci z jakousi Romskou iniciativou a píše hlavní body údajné kampaně vedené proti Dělnické straně s názvem Český Rom .Jedním má být větší podpora za práva a výhody menšin. Druhým bodem přispění práce slušných Čechů na nové byty pro Cikány. Toto je doslova vrchol drzosti a jasná cílená provokace Tydlitátové.

 Věra Tydlitátová - stvůra s duší hobita

Sobota, 17 Leden 2009 13:20
Tisk Email

[Věrka]

Představitelka české Ligy proti antisemitismu dlouho unikala naší pozornosti. Všímavý čtenář si jistě všiml, že se dá říci, že podporujeme stát Izrael a jeho právo na existenci. Je to tak hlavně z praktických důvodů - teď po 60ti letech se dá politický krok těžko vrátit zpátky a měnit geopolitickou situaci bez milionových ztrát na životech není bohužel sranda. I my jsme lidé a oběti války vidíme neradi na jakékoli straně (na té naší pochopitelně víc - my naštěstí ale ve válce nejsme). Kdo člověk ale pravděpodobně není je paní Věra Tydlidátová (alias tramtarará či šmrdli mrdli).

Paní je chytrá i půvabná asi jako opice. Vede svůj blogísek s anotací, že jej píše výtvarnice se zájmem o religionistiku a zabývající se “především starověkými náboženskými systémy, judaismem, hebraistikou, ale také aktuálními společenskými problémy, zejména extrémismem, antisemitismem, xenofobií a totalitarismem. Říkám i to, co lidé nechtějí slyšet”. Jinými slovy, zajímá ji všechno konspirativní, utajené a černobílé, proti čemuž by s vehementností prasnice, kterou někdo střelil šipkou do prdele, mohla brojit hrdě a v první linii. Dále se dozvíme, že má “dvě nadané dcery”. Jedna z nich si taky vede blogísek, kde se zabývá především upíry, okultismem, temnou stránkou bytí a náboženstvím. Inu, ohryzek nepadl daleko od jabloně a tak jsou obě dámy mírně šáhlé a v touze zbavit svět materialistična odmítají základní hygienické návyky. Soudě podle fotografie by se hodily i nějaké ty pokročilejší, třeba holící strojek Gillete Mach 3. Nu, domníváme se, že by s nimi pan Sokrates, kterého paní Tydlidátová vyzdvihuje, jistě nesouhlasil. A nejen v tomto směru.

Možná si říkáte, proč být vulgární vůči postarší dámě. Inu, z toho prostého důvodu, že ona sama dští síru a oheň, kde jen můž,e a za její klevetnictví by ji v starém “dobrém” středověku pravděpodobně vytrhli jazyk, pokud by ji rovnou neupálil jako čarodějnici. Což ona bezesporu je a v tomto bodu bychom se s katolickou tradicí shodli (jako v jediném). Jakse to ale projevuje?

Hrdou podporu státu Izrael ji rozhodně neupíráme. Stejně tak fandovství k Tolkienovi či Čapkovi, ač nás mrazí i chodidla (neochlupená, sorry, Bilbo) z vědomí, že tato s námi sdílí náklonnost k některým velikánům. Upíráme jí ovšem členství v Lize proti Antisemitismu, kterážto dojná kráva je jen další z nesmyslných a grantovaných organizací, jejímž cílem je cenzurovat vše a všechno. Této snaze neušel ani Nový zákon. Paní Tydlidátová je tak moderní, že nechce jen ustavičné omluvy Němců za holocaust, ale také křesťanů za pronásledování Židů. Tvrdí totiž, že křesťanství je ryze antisemitská záležitost. Bravurní duševní výplod, není-liž pravda?

Tento fakt je o to úsměvnější vzhledem k tomu, že paní Tydlitátová sama židovkou není, ačkoli by jí jistě z celé duše být chtěla. Takové osoby jako je ona (tedy jedovaté čarodějnice) však ve výsledku pouze nepřijatelným způsobem ničí kredit, jaký by židovská komunita mohla mít. S pomocí lidí, jako je Tydlitátová, tento mizí v nenávratnu. Právem. Paní Tydlidátová je totiž Češka, ale o Češích ráda hovoří v druhé osobě, elitářsky. “Vy Češi jste nepochopili” apod., však to znáte. Jasný symptom buzeranství. Ostatně, o svém národě se ráda vyjadřuje jako o Češích jako o největší spodině. Jednou se jí dokonce tak vylil endorfin (nebo co to je za břečka), že za každý odstavec psala “I am ashamed of this nation, I don´t like to write and speak Czech. Ani lo roca ledaber čechit”, aby na to náhodou někdo nezapomněl.

Paní Tydlidátová stihla za dobu své “publicistické činnosti” následující:

- nasrat všechny Čechy

- naházet bezvýsledně pár stupidních trestních oznámení

- totálně zdiskreditovat v ČR pojem antisemitismu

- zdiskreditovat českou solidaritu s Izraelem

- ukázat všem svůj hnusný rypec

- svou vulgaritou občas konkurovat i nám, a to je kurva co říct

Převzato z webu www.kdojegay.com


Pane Vráno, před nedávnem Vám věnovala paní Tydlí na svém blogu celou stránku pod názvem Největší Čech, k tomu se připojila poněkud infantilní diskuze, které předsedal Ondra Wolf. Po návratu z dovolené jsem někde vyštrachal na netu diskusní příspěvek z jiného soudku, snad Vás potěší i foto. Zdraví Josef Hanták

Re: Věra Tydlitátová: Stydím se za tento národ - I am ashamed of this nation (Dvorak, 23.11.2008 12:18:21)

Vážená paní Tydli ! Pročpak denunciujete obyčejné české obyvatele Janova jako "ty obtloustlé, ušmudlané odbarvené blondýnky" ? Jak jinak se dá na tento váš podpásový útok reagovat než tím, jestlipak jste se někdy vy sama doma podívala do zrcadla ? Velmi půvabný je také nadpis vašeho pamfletu "Stydím se za tento národ" stejně tak jako vaše "péče" o český jazyk - "když denně čtu ty hnusy vyslovované v řeči, která má být mojí mateřštinou" přitom tento článek mnohokráte prokládáte angličtinou, pročpak :-) ? Nebylo by pro vás lepší a přirozenější použít místo angličtiny jidiš ? Ale to by jistě setřelo váš pel "světovosti a lidskoprávnosti" a každému by hned bylo jasné, co je vaším skutečným cílem a za čí zájmy opravdu bojujete, že... Jestliže vy se stydíte za tento národ, jehož ani nejste příslušnicí, prosím přestěhujte se do země vámi vysněné a milované - do Izraele - myslím že i nejeden vám rád přispěje na letenku, s podmínkou že už se nevrátíte. Největšími a nejzuřivějšími bojovníky proti všemu, jsou obyčejně ti, kteří sami mají, pocitují, nějaký vnitřní hendikep, nedostatek. V čempak je to u vás paní Tydli ? Že by starou kyselou židovskou pannu nikdo nemohl vedle sebe vystát ? [ reagovat ]

 Konec demokracie v Čechách? To není jen Paroubkova vina MUDr. Petr Riesel: Plzeň 2008
Bře 29
Jsme národ debilů, nebo jen slušní lidé mlčí?
Draco dormiens nunquam titillandus Add comments
lenin1
To, co je možné ve veřejné sféře v České republice, nemá v civilizovaném světě obdobu. Většina politiků už dávno neví, proč byli zvoleni, snad zapomněli úplně i to, že byli zvoleni lidmi, pokládají se za polobohy a absolutní vládce poddaných, bytosti stojící mimo dobro a zlo, zvláštní kastu. Do společnosti zavedli krádeže, násilí a lhaní jako přijatelnou normu.


A po nich se opičí kdejaký vykuk, najednou je z něj také celebrita, privilegovaný kujón, který si to umí zařídit. A určitá vrstva intelektuálů, nebo aspoň těch, kdo se za intelektuály pokládají, jim tuhle pažravost posvěcuje svými ichtylskými bláboly. Levicoví (ale občas i ti pravicoví) módní intelektuálové zavlekli Evropu do dvou světových válek stejnou měrou jako generálové a výrobci zbraní. Svým idealistickým žvaněním, štvaním proti celým národům, státům a společenským třídám, lenivostí kriticky myslet a slavomamskou požívačností. Dnes se ve “spravedlivém” rozhořčení navážejí do demokratických států jako jsou například USA nebo Izrael a adorují totalitní režimy, aby si dodali punc originality a objektivity.

 Právě nezralá, nedovzdělaná, telecí “inteligence” produkovala a produkuje smrtící koktejly zvrhlých ideologií, dementních “názorů” a posvěcených “pravd”. Dříve je šířila v tisku, dnes mnohem účinněji na internetu. Intelektuálská relativizace zla, touha po originalitě, blahosklonná “vyváženost”, módní témata, citová vydírání, přepisování historie a sadomasochistické vzruchy, to vše létá virtuálním prostorem chráněno jako posvátná kráva abstraktní ideou svobody a práva na cokoliv.

 A kde jsou slušní lidé? Ale ano, je jich hodně, určitě více než těch nafrněných intelektuálních a politických lídrů, více než těch všelijakých šíbrů. Povětšinou nemají čas a žaludek na to, aby se s těmi vyčůranými nadlidmi hádali, aby hájili zdravý rozum. Je to dobře vidět v diskusích pod články a zprávami. Prostor je tam zahlcený sprostotou, demagogií, urážkami, lhaním a fanatismem pravého i levého střihu. Rasismus, antisemitismus, předvádění vlastní “geniality”, přejímání demagogických lží z pochybných zdrojů, to je už vcelku normální folklór. Zaměstnaný člověk nemá na tyhle půtky čas, protože pracuje, nebo se věnuje rodině. Povaleč a příživník brouzdá celý den po internetu a prudí okolí svými mudrlandskými pšouky.

 Přijde-li nějaký čtenář poprvé k takovým produktům mentální paralýzy, musí si pomyslet, že jsme národ debilů a zločinců. Nejsme, samozřejmě nejsme. Ale slušní lidé mlčí a nejsou slyšet. Je to škoda, občas by měli říct, že na vydržování vyžraných funkcionářů, internetových revolucionářů a exhibicionistů nemají náladu. Budou-li takzvaní slušní lidé stále mlčet, můžeme se brzy dočkat pěkně zvrhlého opakování dějin s jejich polobožskými vládci, válkami a koncentráky.



    *
      Re: Vìra Tydlitátová: StydĂ­m se za tento národ - I am ashamed of this nation (UbtVOMdobPm, 26.10.2009 18:42:07)

      http://www.arkhamgames.com/viagra.html [url="http://www.arkhamgames.com/viagra.html"]viagra online[/url] generic viagra 822006 [ reagovat ]
    *
      Re: Vìra Tydlitátová: StydĂ­m se za tento národ - I am ashamed of this nation (UbtVOMdobPm, 26.10.2009 18:41:37)

      http://www.arkhamgames.com/viagra.html [url="http://www.arkhamgames.com/viagra.html"]viagra online[/url] generic viagra 822006 [ reagovat ]
    *
      Re: Vìra Tydlitátová: StydĂ­m se za tento národ - I am ashamed of this nation (cBYXEeiVuoWEjn, 17.10.2009 01:34:29)

      accutane [url="http://www.perrysmusic.com/accutane.htm"]buy accutane[/url] http://www.perrysmusic.com/accutane.htm 892 acomplia [url="http://www.perrysmusic.com/acomplia.htm"]acomplia[/url] http://www.perrysmusic.com/acomplia.htm 80522 [ reagovat ]
    *
      Re: Vìra Tydlitátová: StydĂ­m se za tento národ - I am ashamed of this nation (IRZtvgRjALxa, 16.10.2009 17:22:48)

      [url="http://www.perrysmusic.com/xanax.htm"]buy xanax[/url] xanax http://www.perrysmusic.com/xanax.htm 734 [url="http://www.perrysmusic.com/accutane.htm"]buy accutane[/url] accutane http://www.perrysmusic.com/accutane.htm rzuoaq [ reagovat ]
    *
      Re: Vìra Tydlitátová: StydĂ­m se za tento národ - I am ashamed of this nation (tnhJlvqhwPKXkF, 16.10.2009 10:33:53)

      http://www.perrysmusic.com/levitra.htm [url="http://www.perrysmusic.com/levitra.htm"]levitra online[/url] levitra online >:) http://www.perrysmusic.com/propecia.htm [url="http://www.perrysmusic.com/propecia.htm"]propecia[/url] buy propecia >:-]] [ reagovat ]
    *
      Re: Věra Tydlitátová: Stydím se za tento národ - I am ashamed of this nation (Michal, 30.09.2009 12:47:22)

      Paní Tydlitátová. Kdybyste odhodila všechny předsudky a pořádně si ZAŠUKALA, tak byste na nějaký vybájený nacismus hned zapomněla. [ reagovat ]
    *
      Re: Věra Tydlitátová: Stydím se za tento národ - I am ashamed of this nation (Já, 30.09.2009 12:44:07)

      Tak táhni ty zrádkyně rasy, národa a naší kultury. Krysy, které se zastávají cizích, destruktivních prvků a primitivních přistěhovalců, tady nepotřebujeme. [ reagovat ]
    *
      Re: Věra Tydlitátová: Stydím se za tento národ - I am ashamed of this nation (Český Občan, 27.09.2009 22:11:35)

      Milá paní Tydlitátová ať jde pěkně do hajzlü, nejlépe by jí bylo třeba nakopat do prdele! Za cikány se jako špinavá cikánka nestxdí? Policie se neumí či lépe bojí zastat normálních občanů! Pokud se cikán někde dopustí zlodějnynebo výtržnosti, nikdy se policie neobjeví, aby zakročila! MěPo buzeruje puberťáky a starté lidi, při každé příležitosti, cikánů se bojí! [ reagovat ]
    *
      Re: Věra Tydlitátová: Stydím se za tento národ - I am ashamed of this nation (Český Občan, 27.09.2009 22:11:35)

      Milá paní Tydlitátová ať jde pěkně do hajzlü, nejlépe by jí bylo třeba nakopat do prdele! Za cikány se jako špinavá cikánka nestxdí? Policie se neumí či lépe bojí zastat normálních občanů! Pokud se cikán někde dopustí zlodějnynebo výtržnosti, nikdy se policie neobjeví, aby zakročila! MěPo buzeruje puberťáky a starté lidi, při každé příležitosti, cikánů se bojí! [ reagovat ]
    *
      Re: Věra Tydlitátová: Stydím se za tento národ - I am ashamed of this nation (nespokojený občan, 08.09.2009 15:16:57)

      Paní Věro, ,,Píší mi, že budu viset a píší to s tvrdým Y. " O pár řádků níže píšete ,,Češi ztratili stud a mně vyhánějí z národa i z této země." Jedná se o čtvrtý pád. Tudíž tam patří MĚ. Ke zbytku bezduchého a žlučovitého lkaní toho článku se nehodlám vyjadřovat. Ale možná byste měla zauvažovat nad návštěvou lékaře. Samožřejmě kosher doktora. S přáním pěkného dne, nespokojený občan [ reagovat ]
    *
      Re: Věra Tydlitátová: Stydím se za tento národ - I am ashamed of this nation (Marián Levický, 29.06.2009 09:12:24)

      Počínáme směšně, občas nečestně či zbaběle, ano, ale může za to bolševik, prosím, to on nás takhle znetvořil! Stydím se český národ říká Tomáš Krystlík a našel už i své epigony dokonce i v židovské obci. Ach ta naše povaha česká… [ reagovat ]
    *
      Re: Věra Tydlitátová: Stydím se za tento národ - I am ashamed of this nation (Dvorak, 23.11.2008 12:18:21)

      Vážená paní Tydli ! Pročpak denunciujete obyčejné české obyvatele Janova jako "ty obtloustlé, ušmudlané odbarvené blondýnky" ? Jak jinak se dá na tento váš podpásový útok reagovat než tím, jestlipak jste se někdy vy sama doma podívala do zrcadla ? Velmi půvabný je také nadpis vašeho pamfletu "Stydím se za tento národ" stejně tak jako vaše "péče" o český jazyk - "když denně čtu ty hnusy vyslovované v řeči, která má být mojí mateřštinou" přitom tento článek mnohokráte prokládáte angličtinou, pročpak :-) ? Nebylo by pro vás lepší a přirozenější použít místo angličtiny jidiš ? Ale to by jistě setřelo váš pel "světovosti a lidskoprávnosti" a každému by hned bylo jasné, co je vaším skutečným cílem a za čí zájmy opravdu bojujete, že... Jestliže vy se stydíte za tento národ, jehož ani nejste příslušnicí, prosím přestěhujte se do země vámi vysněné a milované - do Izraele - myslím že i nejeden vám rád přispěje na letenku, s podmínkou že už se nevrátíte. Největšími a nejzuřivějšími bojovníky proti všemu, jsou obyčejně ti, kteří sami mají, pocitují, nějaký vnitřní hendikep, nedostatek. V čempak je to u vás paní Tydli ? Že by starou kyselou židovskou pannu nikdo nemohl vedle sebe vystát ? [ reagovat ]

[ zpět ]
 

 
Copyright 2007 © GLOBALPRESS.CZ
REDAKCE e-mail: info@globalpress.cz



I am ashamed of this nation, I don´t like to write and speak Czech. Ani lo ohevet ledaber čechit. Sleduji už několik dní reakce na Janov, jiní zase sledují mé reakce. Jak víte, vystupuji razantně proti náckům, fašistům i bolševikům, odsuzuji rasismus a každou totalitu.

Přesto, že jsem nikdy nenapsala, že je správné tolerovat kriminalitu některých Romů, přestože jsem nikdy neříkala, že je třeba měřit dvojím metrem, náckové mě neustále napadají jako hlavní obhájkyni jakési pozitivní diskriminace, podkládají mi, že ze svých názorů těžím jakési granty a podpory, že z toho, co dělám, bohatnu, prý z jejich daní. Píší mi pologramotné bláboly lidé, kteří asi nemají dokončené ani základní vzdělání, a nadávají mi do cikánských příživnic. Píší mi vulgární narážky, že mám cikánské milence, píší, že jsem vlastizrádkyně. Moje jméno se objevuje jako jakýsi symbol nepřítele, pokrytce a blba. Píší mi, že budu viset a píší to s tvrdým Y. Pokud jsem nepřítelem těchto skřetů, nevadí mi to, ráda budu úhlavním nepřítelem této lůzy, ale v posledních dnech zjišťuji, že se k nim přidávají i tzv. normální lidé. A nejvíc to "nácky nemusím, ale..." zabolí od lidí, které jsem po léta považovala za své přátele. Češi ztratili stud a mně vyhánějí z národa i z této země... Stydím se.

Když jsem uviděla ty obtloustlé odbarvené blondýnky, které vypouštějí z úst stejně vulgární urážky a nadávky jako tak odsuzovaný cikánský mafián, když sleduji jak bojovníci proti kriminalitě kradou miliardy, když jsem uviděla ty bílé lvy na štítech nacistů, ty vykradené a pošpiněné symboly národa, s nímž jsem se kdysi ztotožňovala... Když jsem slyšela a když denně čtu ty hnusy vyslovované v řeči, která má být mojí mateřštinou, kterou tak pečlivě brousím a pěstuji, udělalo se mi špatně. Všimněte si jen, kolik blogerů si přisadilo jen pro pofidérní uznání v podobě vysoké karmy, kdekdo stokrát zopakoval "objev" že Romové se musejí naučit žít spořádaně. Opravdu převratné zjištění, ale i na takovém blábolu lze nyní sklidit potlesk, a tak to kdekdo znovu a znovu přežvýká. I standardní novináři a různí politologové si přisazují. Propagandistické žvásty Führera Vandase nikdo neodsoudil. I am ashamed of this nation, I don´t like to write and speak Czech. Ani lo roca ledaber čechit.

Když vidím, jak se k tomu chóru obhájců rasistů a nácků přidává kdekdo včetně těch z takzvané elity národa, když vidím, jak ministr, který by se měl zajímat o bitvy v ulicích, odlétá na výlet do Ameriky, aby ukázal, že to jde bez víza... Když vidím, jak se lidé obracejí proti policii a pomáhají náckům obcházet kordony a prolézat průchody paneláků, podávají jim pití a svačinky, stydím se. Chodí mi maily obviňující židovské intrikány a oslavující Hitlera. Hlupáci se mě pokoušejí zastrašit a skandalizovat. I am ashamed of this nation, I don´t want to write and speak Czech. Ani lo jechola ledaber čechit.

Vzpomínám na to, co mi říkali pamětníci, kolik normálních a slušných Čechů si přisadilo vždy, když nacisté či komunisté někoho likvidovali, jak ti takzvaně slušní lidé buď aktivně pomáhali, nebo aspoň lhostejně přihlíželi, koukali, jak jsou sousedé nakládáni do vagónů, jak mizí ve věznicích a lágrech. A pak zašantročili jejich majetek, ... jak se vždy cítili v pořádku, mravně čistí, to oni ne, oni přece nekradou, oni jsou ti slušní. To cikáni kradou, dělají bordel... To vždy ti druzí. I teď by nejraději viděli, kdyby někdo ty hlučné sousedy nacpal do plynové komory, nevadilo by jim to a ty ušmudlané tlusté blondýnky by ještě zatleskaly a přepnuly na další díl telenovely. Ne, nic se nezměnilo, ani Češi se neliší od německých nacistů, v ničem se neliší. Kde jsou ti opravdu slušní? Kde jsou lidé? Ano, o jednom, o dvou vím, ale proč mlčí, mlčí snad všichni kromě toho jednoho zkopaného a ještě jednoho a jednoho, kdo to vše nafilmoval? A proč ti kteří jsou také znechuceni a mluví, nejsou slyšet? Proč je takové mrtvé ticho a kde jsou lidé? I´m ashamed of this nation, I´m ashamed of writing and speaking Czech. Ani pochedet ledaber čechit.

zveřejněno s laskavým svolením autorky

Mgr. Věra Tydlitátová, Th.D. vyučuje na Fakultě filozofické Západočeské university v Plzni, je vedoucí Centra blízkovýchodních studií - odborná asistentka, specializace religionistika, judaismus, biblická hebrejština. Je zakladatelkou známé organizace Liga proti antisemitismu.
Diskuse k článku vstoupit do diskuse- Češi se neliší od nacistů v ničem, vůbec v ničem !

Finanční noviny - Internetový gigant Google zvýšil čtvrtletní zisk více než pětkrát
provozováno na
Tento blog
Původ odkazu
Seznam blogů
Web
Tento blog



  
Původ odkazu



 
Seznam blogů



 
Web



 

středa, 30. prosince 2009
Je to přesně cca 5 hodin
Je to asi pět hodin, kdy jsem vyslovil na velké rozladění nad hysterií vyvolanou českým "sanhedrinem" vedený známou proti-českou provokaterkou Tydlitátovou.

To že jí vedený obskurtní spolek se nebude štíti žádného hnusu v zásadě vyplývá z hnusu jejich zvrácených charakterů, jimiž někteří tito exoti disponují.

Já nečekám, že hedonistky se syndromem vyhasínajícího klína ve svoji intelektuálské pýše pochopí, že každá cesta do PEKEL je sázená vždy dobrejma oumyslama ! Ani nečekám, že ve svoji ideové deviaci pochopí, že vylévají i vaničku i s dítětem !

Ale co musí POCHOPT i za cenu trestního oznámení, že naši národnostní pospolitost hanobit nebudou ! není to poprvé a já už po několikáté říkám- nelíbí-li se Vám zde, rád vám odnesu kufry ZDARMA k letadlu, když budu vědět, že nemáte zpáteční letenku !!!!!!!!!!!!!
Neumím si vůbec představit, že napíši v obecném kontextu, že ŽIDÉ či CIKÁNI jsou prasata a je potřeba je převychovat !

Věra Tydlitátová (D - 30. 12. 2009, 22:00:37)
IP: 86.61.144.1xxx, vlajka Czech Republic - Vysoké Mýto
"naopak si myslím, že Češi potřebují tvrdou kritiku, jako sůl, aby se z nich stali pořádní stateční a hrdí lidé, a ne fašounské bačkory a zamindrákovaní knedlíkáři."

Aha. A co kdyby se takto autor vyjadřoval o židech, to by bylo řevu, že?
(Věra Tydlitátová - 30. 12. 2009, 21:54:14)
IP: 62.177.126.xxx, vlajka Czech Republic - Prague
Díky za radu, ale ekde mám podle Vás tu "romáckou empatii" vzít? Bohužel nejsem Romka.
Paní Tydlitátová, (myšák - 30. 12. 2009, 21:29:24)
IP: 90.176.24.2xxx, vlajka Czech Republic - Prague
zkuste prosím použít pověstnou romáckou empatii a celý článek si přečíst ještě jednou, třeba z trochu jiného úhlu pohledu... tenhle text by (s výměnou pár slov) dělal ozdobu na kdejakém náckovském webu a opravdu nechápu, jak někdo může mít potřebu takhle urážet (jakékoli) etnikum
(Věra Tydlitátová - 30. 12. 2009, 21:17:06)
IP: 62.177.126.xxx, vlajka Czech Republic - Prague
Nechápu, proč jste rozhořčení. Mně slovo čecháček špatné nepřipadá, pokud je míněno jako kritika určitých povahových vlastností. Používal ho i Jan Werich. Já se jím uražena necítím, protože tyto negativní vlastnosti také odsuzuji, naopak si myslím, že Češi potřebují tvrdou kritiku, jako sůl, aby se z nich stali pořádní stateční a hrdí lidé, a ne fašounské bačkory a zamindrákovaní knedlíkáři. Slovo čecháček je skělou českou sebeironií a když je použije Čech, jistě ví, proč je používá a co kritizuje. Autor je Čech a nevím, proč by nemohl kritizovat vlastí lidi.
mně to vtipný nepřijde (myšák - 30. 12. 2009, 20:36:08)
IP: 90.176.24.2xxx, vlajka Czech Republic - Prague
spíš slabomyslný
hospoda tak páté cenové, počítám
tohle uvažování nemůžu pochopit, zvlášť na servru ohánějícího se zájmy etnika, které je proslavené svou přecitlivělostí (v dobrém i zlém) na každé "nekorektní" slovíčko
Vážení: Projevíte stejnou míru nadhledu, když článek přepíšu ve stejném duchu, jen místo čecháčka - nácíčka bude romáček parazitík, budete se také popadat za břicha?
KOMENTÁŘ BYL VYMAZÁN (gaetoutr - 30. 12. 2009, 20:16:06)
IP: 212.80.64.1xxx, vlajka Czech Republic - Sumperk
KOMENTÁŘ BYL VYMAZÁN. PORUŠENÍ PRAVIDLA Č. 1.
klíčové je to "veřejně" (Lone Star - 30. 12. 2009, 19:42:42)
IP: 217.197.36.xxx, vlajka Czech Republic - Albrechticky
pane Bílý - článek pana O.W. (stejně jako předchozí článek pana F.K.) ZVEŘEJNILA Romea.cz...

kdyby se na podobně veřejném serveru objevily analogické články o "(to_slovo_co_mi _za_nj_cenzor_smazal_příspěvek) dávekchtivém" taky byste se v něm poznal, nebo byste jen oprávněně byl dotčen tím, že se tam takové slovo vůbec objevilo???

Já neprotestuju proti kritice nácků (dokonce bych řekl, že ty charakteristiky docela sedí - a dokázal bych napsat i tvredší - v rámci slušnosti), ale proti použití slova "čecháček", které je pro mě stejně urážlivé, jako jsou pro Romy slova, za která cenzor maže...

Jano - vám (a všem slušným lidem) taky ;-)
Ale abych si trochu rejpla nakonec, (Jana - 30. 12. 2009, 19:37:46)
IP: 85.71.18.14xxx, vlajka Czech Republic - Prague
tak je tam hodně pravdy.Docela hodně lidí by se tam mohlo najít.:-))
Dobrou noc všem slušným čechům a Romům.
Každý se zdravím rozumem (Jana - 30. 12. 2009, 19:29:33)
IP: 85.71.18.14xxx, vlajka Czech Republic - Prague
se tomu zasměje.A ten kdo se smát neumí žádné legraci je pesimista jako bejk.:-)
Pro Lone Star (Ladislav Bílý - 30. 12. 2009, 19:24:49)
IP: 90.178.160.xxx, vlajka Czech Republic - Prague
Ale vždyť máte možnost toho pisatele, autora článku O.W. žalovat ale ne Romeu, která to jen dala na své stránky.
Jste také ten co se tam poznal??? Nebo už mate v sobě nainstalovánou protiromaskou náladu?
:-))) (Jana - 30. 12. 2009, 19:09:14)
IP: 85.71.18.14xxx, vlajka Czech Republic - Prague
Haha já jsem našla svého manžela.:-)))
§ 198 Hanobení národa, etnické skupiny, rasy a přesvědčení (Lone Star - 30. 12. 2009, 19:01:44)
IP: 217.197.36.xxx, vlajka Czech Republic - Albrechticky
"(1) Kdo veřejně hanobí
a) některý národ, jeho jazyk, některou etnickou skupinu nebo rasu, nebo
b) skupinu obyvatelů republiky pro jejich politické přesvědčení, vyznání nebo proto, že jsou bez vyznání,
bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.
(2) Odnětím svobody až na tři léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nejméně se dvěma osobami."

Kdyby ti rádobyvtipálci psali třeba o živočišném druhu "nácíček internetový", neřeknu ani popel (přestože mi takový humor přijde poněkud dětinský)
Jsem Čech, a slovo "čecháček" je pro mne hanlivé (stejně jako je pro Roma hanlivé slovo, za které mi cenzor vymazal příspěvek)... Sudeťáci a nacisté taky používali stejně hanlivé označení "tschechei" - čím jsou redaktoři Romey jiní?
Nebo snad právo a spravedlnost platí jen jednosměrně a když se nám to hodí, pane Bílý? :-(((
Ja už opravdu nevím (Ladislav Bílý - 30. 12. 2009, 18:53:18)
IP: 90.178.160.xxx, vlajka Czech Republic - Prague
co jste zač, jak můžete neustále napadat Romeu, že píše takové články. Prosím Vás podemnou, čtete vše...až dolů.
Nebo jste taky jeden s těch, který se našel v článku Ondřeje Wolfa?? To bych pak bylo jiné....
KOMENTÁŘ BYL VYMAZÁN (Lone Star - 30. 12. 2009, 18:39:58)
IP: 217.197.36.xxx, vlajka Czech Republic - Albrechticky
KOMENTÁŘ BYL VYMAZÁN. PORUŠENÍ PRAVIDLA Č. 1.
KOMENTÁŘ BYL VYMAZÁN (Lone Star - 30. 12. 2009, 18:20:54)
IP: 217.197.36.xxx, vlajka Czech Republic - Albrechticky
KOMENTÁŘ BYL VYMAZÁN. PORUŠENÍ PRAVIDLA Č. 1.
to nemá chybu (dav - 30. 12. 2009, 17:53:53)
IP: 88.100.160.xxx, vlajka Czech Republic - Prague
bravo!!
(internet - 30. 12. 2009, 17:40:14)
IP: 213.211.63.xxx, vlajka Czech Republic - Brno
Smím se zeptat autora-rů nového seríálu o broucích o co jim jde? Zajímalo by mne, zda jenom provokují, nebo jim o něco jde, zda chtějí na něco poukázat, nebo se jen tak baví?
In concreto - uvedená Tydlitátová je jak pominutá, když někdo napíše silnou kritiku na adresu sionistického státu a označího za antisemitu. Neumím si představit, že bych napsal, že Židy je třeba tvrdě kritizovat a dokonce je označil za fašisty !!!!

Pane docente, zde jsem jenom uveřejnil přůřez její dle mého soudu problematické tvorby , která je přístupná ne veřejných netových hledačích. Například poslední diskuse byla správcem netu Romea/což jsou její kamarádi/ odstrněna. Asi vědí proč ?
Další její činnost mám zálohovánu a zformátovánu. Jelikož zatím doufám, že toto by mělo stačit k přivedeník rozumu dotyčné ve smyslu, jsem VŠ pedagožkou stání university a jestliže vyknávám aktivistickou činnost, pak musím počítat i z negativními reakcemi, nebo´t jsem se stala veřejnou osobu z vlastní vůle a nebo se stahnout a neprovokovat.
Ono provokovat, hanit český národ a paksedovolávat statutu snižování autority pedagoga je v jistém smyslu dichotomní.
Tyto materiály zatím přeposílám orgánům policie na vědomí, kde jse prověřován ze strany uvedené z údajného spáchání šesti TČ. Bude-li dále dr. Tydlitátová vyvijet aktivitu proti moji osobě a provokovat , nechám její publicistickou činnost prozkoumat orgány ČVTŘ celou !!!
Kronus Jaroslav









na začátek
Vaše emaily zabírají 0,10 MB z Vaší 10 MB schránky. Zapnout neomezenou schránku.
Obsazeno 1%
Copyright © 1996 - 2010 Seznam.cz, a.s. - Nápověda a kontakt - R

Žádné komentáře:

Okomentovat