Počet zobrazení stránky

sobota 30. ledna 2010

facebook 3

  •  

Jan Ryt

Jan Ryt Své návrhy programu ve formě takzvaných oranžových knih představovali po celé dnešní dopoledne na zasedání ústředního výkonného výboru jednotliví stínoví ministři soc.dem. Strana například upustila od státních maturit. Nyní oranžová kniha hovoří o zavedení flexibilnějších standardizovaných zkoušek, které by nahradily "těžkopádné státní maturity".

Před 42 minutami · ·
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Jste sice na m... Zobrazit víceůj vkus velký apriorní radikál, ale co se týče státních maturit, opět v podání ČSSD vítězí populismus a hloupost na zdravým rozumem.
Ona je si vědoma, že součastní mladí ji jinak nemaj íproč volit a tak si zase vědoma, že této generaci s mávatky před budovou MTŠM jsou tyto přímo odporné. Ono to nakonec souvisí s duchem doby, kdy hlavně nic nedělat, užívat si a moc se nenamáchat, kecat a míst se dobře.
problém je v tom, že generace zbavená povinnosti z maturity v matematice bude dosti sterilní.
Ona matematika nejenom že pomáhá lidem z průmyslovek či učňáků, ale to už věděl Aristoteles, že s její pomocí lze definovat metafyzično a tudíž se přiblížit k horizontům abstrakce pomocí rozumu .
Co ale chcete od establisentu,kteého akorát zajímá nám předhodit pomocí asertivního newspeeku jejich pravdy a pomocí mediokracie z nás udělat blby úplné !!!!§§
Před 22 minutami ·
Jan Ryt
Před 15 minutami
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus
Mgr. volfvá se mnou z principu nekomunikuje. odpovězte ji na dotaz, že jste asi takovým soc-dem, jako jí řízený politický subjekt, akorát že to nemáte napsáno na svýchwebových stránkách.
Vtip je v tom, že jí volí cca 0,8 % voličů, ČSSD cca 30% voličů. Já z toho nic fatálního nevyvozuji, ale voliče vyměnit nejde. To je prostý axiom demokracie !
Před 10 minutami ·
Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus Natálka Siváková jako SYMBOL a varování ! : Děkuji a pokračuji dále. Nakonec pár nedorozumnění mi nemůže zkazit to, o čem jsem přesvědčen !


Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus Republikáni do Parlamentu ČR 2010 : Fajn, je nás skoro 100. I přes neutěšenou situaci v Republikánské straně, snaze o její rozštěpení a přivázání jisté části voličského elektorátu k Dělnické straně dále tvořím.
Za celkový výsledek ve volbách, image strany apod. je odpovědný samotný předseda a jeho věrní ::::::::.., bohužel nic nedělající. Ale to je u naši...ch politických stran vcelku běžné, včetně těch, které se snaží dostat do parlamentu !!!!!!§Zobrazit více


Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus VLAJKA -odkaz univ.prof.dr. Františka Mareše : I přes jistou nepřízeň a snahu o vytvoření mýthu o apriorním fašistické povaze Vlajky je nás cca 85 . Je zřízena jako odkaz Prof.dr. Mareše, jednoho z rektorů UK a to dokonce násobného. Že se dnes o těchto mužích mlčí jenom proto, že se dostali do křížku s TGM také o něčem vypovídá......
Mají-li trockisté, internetová m...ládež a 68sátníci -pocit, že nás mohou častovat slovy fašisté, fajn- mám pro ně označení BOLŠEVICI ! punktum !!!!!!Zobrazit více

Žádné komentáře:

Okomentovat