Počet zobrazení stránky

středa 20. ledna 2010

Upoutávka a dále facebook..........

Dnes to vyřídím z klerofašistou Mgr. Malým, Bude článek o projektu Suverenita, složím hold M.Dolejšímu skrze výroky současných mocných , použiji článku z posledního Te Deum k mírnému kopnutí do blbů a zítra již konečně ten článek o multikulti..........


Jaroslav Kronus Republikáni do Parlamentu ČR 2010 : Vykopl jsem odsud jakého si Hanzla, který zde blil pohádky více jak 20 let staré a snažil se vnutit představu, že vedení republikánů má v rukou jistý Sláma a spol. Já mu v jeho iniciativě nebráním akorát zde nebude opruzovat...........

Fotky skupiny "Republikáni

Jaroslav Kronus každý, kdo by měl zájem vstupovat do skupiny Republikáni do Parlamentu jako jistý Hanzl a zde vést propagaci pro sececistickou skupinu vedenou jistým Slámou, který chce připoutat Republikány k DS, bude česky řečeno vykopnut. Má možnost si vytvořit svoji skupinu a tam se třeba stavět na hlavu.......Capito ?










Před 3 minutami
Jaroslav Kronus

Jaroslav Kronus Zdravím,
možná Vás překvapí, že skupina má zničehonic téměř 50 členů. Před
několika hodinami jsem rozeslal 400 pozvánek a věřím, že číslo není
konečné.V příloze přiložím e-mailovou korespondenci mezi mnou a předsedkyní SDŽ a snad pochopíte i další.Já
nezahořkl a pokračuji dále. pro mne není důležité mít jména na KL do
parla...menttích voleb -pro mne může býti projekt Suverenita dobrým
odrazovým můstkem pro komunální volby ve městě, kde bydlím. Ale to má
zatím čas.Netajím se tím, že vyvijím kroky ke "splynůtí" s
projektem Suverenita:Jinak děláte zaslušnou práci a budu se snažit Vám
býti nápomocen.....Zobrazit více

Před 4 minutami · · · Sdílet
Jaroslav Kronus
Jaroslav Kronus

Bilance mezi mnou a předsedkyní SDŽ
Priority Strany důstojného života

Od: vrana2077@seznam.cz... Zobrazit více
Komu: jana.volfova@stranadustojnehozivota.cz
Předmět: Re: zaslání
Datum: 31.12. 2009, 16:41 - dnes v 16:41

Dobrý den paní Jano,
já jsem sice dost emotivní,ale nejsem natolik ješitný, abych na Vaši hru-vážený pane........- skočil. Tak jako nekončí dějin,jak hlásal omylem Fukuyama, tak ani filozofie, jak hlásal před 150 lety Hegel, tak ani to co jsem začal nekončí -alespoň z mé strany.
Vy víte, že Váš stručný výčet mých "zásluh " by mohl býti mnohem bohatší, ale to není vůbec podstatné. Já jenom připomenu, že lepší naslouchání ing.Czasche a pochopení , co vlastně tento člověk světu sděluje mohlo býti vaším dalším triumfem a on nemusel býti v náručí Vaší volební partnerky -tj.Suverenity.
O hlouposti členů trosek ČSNS se ani zmiňovat nebudu, je bohužel jenom vinou Vašeho pražského předsedy, který neuměl využít znalostí tamějšího prostředí, ze kterého vzešel, aby toto finálně zužitkovat.
Co se týče mého Vámi proklamovaného odhadu směrem k Suverenitě - víte, Vy vedete diskuse, já chladným rozumem analyzuji výstupy . Ono stačilo sledovat výsledek tzv, Žofínského fora z jara letošního roku a bylo vše vcelku srozumitelné. Ono by stačilo říci, že jste pouze nebyla ochotna v počátkuu přijmout roli té druhé a bylo ihned jasněji, ŽE ::::
Jestli mi chcete vyčítat, že jistého dnes už téměř poslaneckým mechem obrostlého Lojzu jménem Křeček pošlu na Vašem diskusním foru do háje, tak pak se nedivte, že jenom nemohu vidět, jak ten pán si z Vás dělá srandu.
Vy mu sdělujete, že jste mu dala dopis do ruky a on Vám sděluje, že si nic nepamatuje a že měsíčně dostává 100 dopisů. Považujete mne za úplného idiota ? Kolik on za vlastní kariéru poznal lidí jako Vy, od kterých dostane pak dopis ?
Mám pokračovat ? To že Vaše mpřed. uprostřed diskuse všem sdělí, že si jde vypít hlavu mezi svoje kámoše do divadla a pak si na Vašem webu honí triko coby mpřed podepsaná pod nějakým prohlášením ?
Aby bylo jasno paní Jano - až v této zemi nebude 0.5 milionu lidí bez práce, cca 30 tisíc lidí bez domova, 100 tisíc lidí v tzv. sociální inkluzi, z niž je 80% členů největší národnostní menšiny a tento problém eskaluje podmínky pro už nikoliv interetnické,ale rasové nepokoje a implikuje stranu, která je schopna na sebe vstřebat 3% voličů a tudíž mít zabezpečený další politický život z důvodů státního finančního příspěvku na další 4 roky, tak opravdu si občas rád poklábosím s Vašimi ctiteli.
Ono tam kde nic není, tam ani smrt nebere a ono tam těch myšlenek kromě permanentního stěžování si na něco opravdu moc není a já budu mít alespoň jistotu, že zubatá se mne VYHNE !
Víte, jednou jsem českým nacionalistům vmetl do tváře, že by rádi řídili ČR a přitom nejsou schopni ani řídit obecní poštovnu. Jinak řečeno -jedna politická proklamace na svých webech za druhou,ale sestavit srozumitelný volební program za 20 let nedokázali. Je mi smutno z toho, že se občas se stejnou tendencí setkávám i u Vámi organizovaného prostředí. Budu dlouho mít před očima schůzku s Vašimi emisary v Kolíně. Když jsem zjistil, že jejich jediným "programem" je vzetí Cikánů u krku a zbožňování M.Zemana a uvědomil si, že s tímt chtějí jít do voleb v okresním městě, ta kse nedivte ,že jsem udělal, to co jsem udělal. Ono uteklo několik měsíců a po založení SPO Vám zde nezůstal kamen na kameni. Ona už i ta hospoda je zavřená a o jejím vedoucím se říká "cokoliv ".............
Věřte, na mne mohou dříví štípat, ale s lidskou hloupostí já kompromisy neuzavírám. V mnou uveřejněném článku, který Vás tak trochu rozladil jsem tak trochu mezi řádky naznačil, že jsem schopen poskytnou Vaší volební nevěstě prostřednictvím jejího majordoma nějaké informace, které by mohly býti k celkovému volebnímu úspěchu. On se ale pan Hanig bude muset trochu "sklonit" se svého božského postavení v současnosti a uvědomit si, že již vedl dvě předvolební kampaně a nemusím snad připomínat, jak dopadly !
Na mém vztahu k Vám se nic nemění. Bude-li po Novém roce zájem o nějakou konzultaci či schůzku,není problém. Dělám v Praze, tak jsem schopen kdykoliv přijet či jinak se setkat. Něco v hlavě mám a politickou odpovědnost nesete Vy.
Je možná od Vás neprozřetelné, že odkopnete šaška, který má tu vymoženost občas říci králi, že je nahý !!!!!!!! Jiřík z Poděbrad takového měl a ten měl dokonce výsadu toto říkat i členům šlechty území Koruy české !
Kronus Jaroslav
PF 2010 - víte, ona jistá inteligence nese občas v osobnostním profilu tendence k soliterství a samotě. Já tomu tak rozumím a proto i tomu podřizuji svůj život. Je spíše trochu prokletím české kotliny, že takoví to jedinci jsou občas "kamenovaní" a přitom se zapomíná na klasikovo -Nekamenujte proroky, oni jsou jako PTÁCI !

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: <jana.volfova@stranadustojnehozivota.cz>
> Předmět: Re: zaslání
> Datum: 31.12.2009 15:29:37
> ----------------------------------------
> Vážený pane Kronusi,
> je čas, kdy lidé bilancují. Proto i já bych Vám chtěla za naši skoro
> roční korespondenci poděkovat. Je nespornou pravdou, že jste mne
> několikrát navedl na zajímavé myšlenky a Vaše pracovitost a hledání
> kontaktů vedlo k tomu, že se moje strana spojila se Stranou venkova.
> Byl jste to Vy, kdo s touto myšlenkou přišel a v první fázi jí
> rozpracoval do konkrétního kontaktování jednotlivých členů SV.Také
> jste jako první přišel s myšlenkou naší spolupráce se Suverenitou v
> době, kdy já jsem spíše chtěla spolupracovat s SPO. Věci se vyvinuly
> tak, jak jste předpokládal. Vážím si vašeho odhadu politické
> situace,ale nemohu s Vámi souhlasit s tím, jak jí presentujete. Forma
> urážek a "nacpávání" lidí do věcí za každou cenu není a nikdy nebude
> mým stylem. Možná nebudu vždy u všech nových jevů a možná jsem více
> kamarád s lidmi se kterými spolupracuji, než jejich šéf,ale dělám to
> tak, jak to cítím.
> Proto se naše cesty vždycky nakonec rozejdou. Neumím lidem nadávat,
> chci s nimi polemizovat a diskutovat.
> Jana Volfová
>
>
> Cituji vrana2077@seznam.cz:
>
> > Dobrý den,
> > včerejšek včera rozdal karty. Vymazala jste mne z přátel a
> > znemožnila pozorovat diskusi.
> > co již tři dny slibujete a tím považuji vše za skončené !
> >
asi před minutou ·

Žádné komentáře:

Okomentovat